Connect with us

Nieuwste

“Einde verhaal voor Martien Meiland en het gezin!”

Martien Meiland heeft in een interview aan het Vlaamse blad ‘TV Familie’ laten weten bang te zijn voor een faillissement. De coronacrisis weet alle sectoren te raken vandaag de dag. Maar een hotel is natuurlijk al vanaf het begin van de maatregelen gesloten. Zo ook het kasteel van het bekendste gezin uit Frankrijk.

Daarbij komt ook dat ze het kasteel hadden willen verkopen, maar dat gaat een stuk lastiger in deze periode. Hij vertelt het volgende: “En dan maar hopen dat de prijzen niet dramatisch zakken. De grenzen zijn nu allemaal dicht. Het is één grote catastrofe. Als mijn vrouw Erica ’s morgens haar computer opengooit, loopt de ene na de andere annulering binnen. We waren zo goed als volgeboekt voor deze lente en zomer. Maar daar blijft nu niets meer van over. Logisch, natuurlijk. Mensen kunnen ­nergens meer uit hun huis.”

Martien Meiland vreest voor faillissement
Ook vertelt hij dat ze de afgelopen tijd wel een potje hebben kunnen opbouwen zodat ze het eventjes kunnen uitzingen. Maar omdat ze zulke hoge vaste lasten hebben smelt dat als sneeuw voor de zon vertelt de markante kasteelheer. Hij zegt: “Maar als deze crisis nog lang duurt en als mensen in de zomer niet mogen reizen… Dan zie ik het niet goed komen. Dan vrees ik voor een faillissement, ja.”

Lees verder

Nieuwste

Chantal uit Lang Leve de Liefde laat haar pluspunten zien wanneer ze in bad stapt

In lang Leve de Liefde komen twee singles bij elkaar in een huisje om elkaar beter te leren kennen. Het is een beetje daten 2.0, want het gaat verder dan alleen een etentje in een restaurant zoals bij First Dates. Het is de bedoeling dat je minstens 24 uur bij elkaar bent en maximaal 5 dagen. Daartussen kun je ervoor kiezen om eerder te vertrekken wanneer het toch niet blijkt te klikken tussen je date en jou. Chantal en Cemal zijn gematcht, maar hij blijkt niet haar droomprins te zijn

Chantal uit Lang Leve de Liefde krijgt Cemal niet mee

Cemal ligt namelijk het liefst de hele dag op de bank televisie te kijken en een beetje te Netflixen. Maar Chantal is het wel een beetje zat en gaat in bad. Wat deze vent mankeert weten we niet, maar we gokken dat er een hoop andere mannen in zijn plaats hadden willen staan… liggen!

Een slaperige date

Cemal is terug! Maar gaat de date tussen Cemal en Chantal nu als een nachtkaars uit? 😴

Posted by Lang Leve de Liefde NL on Wednesday, June 10, 2020

Geen roos voor Chantal

Cemal & Chantal lijken goed klaar te zijn met elkaar.🥀⁠► Kijk nu de aflevering terug: https://bit.ly/LLdLAFL104

Posted by Lang Leve de Liefde NL on Thursday, June 11, 2020

 

Lees verder

Nieuwste

Wauw: Bloedjeheet volgende week 38 graden en mogelijk een hittegolf

Houd je bikini nog maar even bij de hand, het is namelijk nog lang niet over met het tropische weer. Komende week is er zelfs kans op een hittegolf!

Augustus laat zich van zijn beste kant zien.

Volgende week
Dit weekend is het iets koeler en bewolkt. Maar niet voor lang. Vanaf volgende week zal de temperatuur weer langzaam oplopen. Vooral aan het einde van de week wordt het bloedheet. Een zwembad opzetten in de tuin is geen overbodige luxe. Zeker nu veel stranden maatregelen nemen tegen de drukte, is het aan te raden om thuis alvast wat verkoeling op te zoeken.

38 graden
Er worden temperaturen verwacht van boven de 30 graden. Lokaal lopen de temperaturen op vrijdag, zaterdag en zondag zelfs mogelijk op tot 35 graden, met uitschieters tot 38. De kans op een hittegolf neemt dan ook flink toe.

Hittegolf
Maar wanneer spreken we eigenlijk van een hittegolf? Een hittegolf is een periode van minstens vijf dagen, waarin de temperaturen boven de 25 graden zijn. Daarbij moet er tenminste drie dagen in die periode sprake zijn van temperaturen boven de 30 graden.

Voorbereiden
De laatste hittegolf vond in juni plaats rondom Eindhoven. Juli was iets koeler. Maar het lijkt erop dat de eerste tien dagen van augustus weer wat tropische temperaturen naar het land gaan brengen. Bereid je dus maar vast voor.

Bron: Weer.nl, Libelle Beeld: iStock.

Lees verder

Nieuwste

Zien: Dít zijn de twee oudste kinderen van André Hazes

Misschien wist je het nog niet, maar André Hazes heeft naast André en Roxeanne nóg twee kinderen! Voor Rachel was hij namelijk twee keer getrouwd met een andere vrouw. Daarmee kreeg hij zijn oudste twee kinderen: Nathalie en Melvin.

André Hazes trouwde in 1974 met Annie Dijkstra met wie hij dochter Nathalie kreeg. Na 5 jaar besloten de twee te scheiden van elkaar en trouwde André Hazes opnieuw in 1981 met Ellen Wolf. Samen met haar kreeg hij zijn zoon Melvin.

In 1991 trouwde hij met Rachel waarmee hij André Hazes jr en Roxeanne kreeg. Jarenlang had André geen contact meer met zijn twee oudste kinderen, tot kort voor zijn dood. Melvin blijft liever uit de spotlights, maar zijn dochter Nathalie plaatst wel vaak foto’s. Ze woont tegenwoordig in Spanje en heeft daar haar eigen café.

Bron: Beau Monde | Beeld: Facebook, Twitter, YouTube

Lees verder
Advertisement

Trending