Connect with us

Verhalen

De meeste mensen hebben het fout: hoeveel M’en zie jij in de plaatje?

De meeste mensen onder ons hebben een beroep waarbij we lang moeten zitten of we zitten van ’s ochtends tot ’s avonds opgesloten in een klein kantoortje of vergaderruimte. Wanneer we dan eindelijk thuiskomen, is het vaak schoenen uit, sloffen aan en op de bank televisie kijken.

Technologie maakt een belangrijk onderdeel uit van ons leven en het is gemakkelijk om achterover te leunen en al het werk voor jou te laten doen. Binnenkort moeten we misschien niet meer voor onszelf denken.

Maar we willen adviseren om de televisie of je smartphone af en toe links te laten liggen. Doe eens iets compleet anders en zet je hersenen aan het werk.

Dat is precies wat deze leuke uitdaging biedt. Het is snel en ontzettend eenvoudig. Maar het hangt ervan af hoe goed je focus is.

Dit soort uitdagingen wordt alsmaar populairder en dat is een goede trend, want het zet onze hersenen aan het werk.

De meeste mensen hebben het fout bij de eerste poging
Bekijk de onderstaande prent vol W’s en probeer alle M’en te vinden. Ze staan er wel degelijk!

Om het nog een beetje moeilijker te maken, heb je tien seconden om ze allemaal te vinden. De meeste mensen vinden het niet bij de eerste poging!

Hoeveel M’en staan er in deze prent?

De uitdaging bestaat erin dat je de details moet vinden in een relatief grote zone, en dat binnen een korte tijd. En dat is iets wat niet iedereen kan.

Hieronder vind je het antwoord. Alle M’en staan in het wit gemarkeerd. Nu is het tijd om te zien hoe jij het deed!

Het correcte antwoord is dat er 10 keer een M in de prent staat. Een M in elke regel.

Deel dit bericht om ook je vrienden uit te dagen!

Lees verder

Verhalen

Volgers in tranen door hartverscheurend bericht van Yolanthe!

Het coronavirus lijkt inmiddels de hele wereld in zijn greep te hebben. In sommige landen zijn de maatregelen nog niet zo serieus, maar naar verwachting komt dat nog wel. Ook Yolanthe, die in Los Angeles verblijft, merkt de impact. Ze deelt een bericht gericht aan alle ziekenhuismedewerkers die zo hard aan het werk zijn.

Ze deelt een foto met oververmoeid ziekenhuispersoneel die lange dagen maken en soms doorhalen om mensenlevens te redden. Ze schrijft erbij: “Heroes, respect, love, grateful, amazing, thankful, bless them, angels, one world.”

Yolanthe deelt tranentrekker

Ze vervolgt het bericht met: “Thankful to all the people that help one another in these days.. everybody that keeps working and offering their services. You guys are amazing!! But also to the ones that stay at home to stop the spreading of this horrible virus. so much appreciation for you!! Thank you all so much.”

Lees verder

Verhalen

Monique is er klaar voor om André’s bruid te worden!

Eerder dit jaar wilde Monique Westenberg niet met André Hazes trouwen. Sterker nog: de twee gingen uit elkaar! Inmiddels heeft André het hart van Monique weer veroverd en hebben ze samen met zoontje André een nieuwe start gemaakt in een ander huis. En nu is Monique ook klaar voor de volgende stap in hun relatie…

André maakt er geen geheim van dat hij met je wil trouwen. Hoe sta jij daarin?
‘Tijdens onze vakantie naar Las Vegas, begin dit jaar, vroeg André wat ik zou zeggen als hij me ter plekke ten huwelijk zou vragen. Toen zei ik: Nee. En dat was maar goed ook, want vlak daarna gingen we uit elkaar.

Maar als André mij nu ten huwelijk vraagt, zeg ik: Ja. We zitten nu in zo’n goed vaarwater. Hij is weer dezelfde man als toen ik hem leerde kennen. Hij is weer terug.’

Lees verder

Verhalen

Gezellige avond Meilandjes loopt helemaal uit de hand

Maandag is de voorlopig laatste aflevering van Chateau Meiland te zien. De Meilandjes hebben een gezellig avondje uiterlijke verzorging ingepland, maar dat gaat natuurlijk al snel weer mis…

In de video onderaan deze pagina zie je de beelden.

Het mag maandag dan wel voorlopig de laatste aflevering zijn, de Meilandjes komen terug! De realityserie van de familie Meiland krijgt er officieel nog een seizoen bij. Shownieuws meldde 20 mei al dat er een nieuw seizoen zat aan te komen, maar dat is door een woordvoerder van Talpa Network inmiddels officieel bevestigd.

Wekelijks zitten er ruim 1.200.000 mensen voor de buis om te kijken naar het populaire programma. Overigens is er nog genoeg te filmen. Begin februari werd bekend dat de Meilandjes na het derde seizoen weggaan uit Frankrijk en terug verhuizen naar Nederland. Martien en Erica zullen gaan wonen op het platteland bij Hengelo waar ze alle ruimte hebben.

Bron: Shownieuws Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder
Advertisement

Trending