Connect with us

Economie

Chantal Janzen vergeet af en toe ook wel eens haar BH aan te trekken

Nu Wendy van Dijk is vertrokken naar SBS 6 is Chantal Janzen het nieuwe gezicht bij The Voice Of Holland. Miljoenen kijkers trekt het programma wekelijks en dat heeft vast ook te maken met de vermeende ruzie tussen coaches Anouk en Lil Kleine.

Dat heeft er immers ongetwijfeld voor gezorgd dat er bij de uitzending nét iets meer kijkers voor de buis zaten dan normaal.

Chantal Janzen
Met Chantal naast Martijn Krabbé op het podium kijkt de show ook nog eens lekker weg. Chantal is toch wel een van de knapste presentatrices die ons land rijk is:

 

Lees verder

Economie

Romy Monteiro struggled met zelfbeeld: ze vindt zichzelf te dik!

De coronacrisis was een gekke periode voor de meeste mensen. Sommige hebben de tijd benut met keihard trainen en andere hebben het vooral besteedt aan netflixen met een zak chips. Romy deelt het bericht dat zij vooral heel veel kilo’s aangekomen is tijdens deze periode…

De 27 jarige Romy Monteiro is nogal geschrokken van de nummers op de weegschaal. Ze is maar liefst 8 kg aangekomen tijdens de corona periode. ‘En dat is best knap. Ik probeer dat positief te bekijken: overduidelijk hoor ik dus bij die lig en vreet-quarantaine groep, die werkelijk geen hol heeft uitgevoerd. Máár ik heb wél het meeste gehaald uit die lig/vreet periode; van ontbijten met lasagne, naar 4 dagen achter elkaar frituur eten tot appeltaart beslag maken om het beslag. Ja, ik was de vreetkoningin!’

Inmiddels heeft Romy de knop wel weten om te zetten en zijn de 8 extra kilo’s er al wel weer af, zo vertelt ze zelf.  ‘Toen ik hoorde dat alles weer open ging en werk weer binnendruppelde, maakte ik me zorgen om m’n ongezonde status en conditie dus mezelf weer een schop gegeven. Ik ben benieuwd hoe het bij jullie zit!’ zo deelt ze.

 

View this post on Instagram

 

An apple a day keeps the doctor away! Hoe zit het met jullie gezondheid? Zitten we nog vol in Corona-Quarantaine-alles-vreet-modus? Of zijn we alweer hard aan het werk die extra kilo’s weg te werken nu de zomer tóch gedeeltelijk door gaat! Of, kan ook natuurlijk, ben je juist super fit geworden in isolatie? Ik was in ieder geval 8 kilo aangekomen (ja, echt, de weegschaal liegt niet)! En dat is best knap. Ik probeer dat positief te bekijken: overduidelijk hoor ik dus bij die lig en vreet-quarantaine groep, die werkelijk geen hol heeft uitgevoerd. Máár ik heb wél het meeste gehaald uit die lig/vreet periode; van ontbijten met lasagna, naar 4 dagen achter elkaar frituur eten tot appeltaart beslag maken om het beslag. Ja, ik was de vreet koningin! 👸🏽 Ook wat waard toch? Inmiddels zijn die 8 kilo er alweer af hoor. Toen ik hoorde dat alles weer open ging en werk weer binnen druppelde maakte ik me zorgen om m’n ongezonde status en conditie dus mezelf weer een schop gegeven. Ik ben benieuwd hoe het bij jullie zit! 🤗 #lekkervreten #moetkunnen #coronakilos #nuweerbalans @linda

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro) on

Lees verder

Economie

Zien: Mascha Feoktistova deelt vlogbeelden van de bevalling

Begin vorige maand werd YouTuber Mascha Feoktistova moeder van dochtertje Mila Poppy. De bevalling was volgens de influencer een ware hel. Mila heeft tijdens de bevalling zelfs haar arm gebroken.

Mascha en haar man Gregor hebben na aanleiding van de heftige bevalling besloten een tijdje geen video’s te plaatsen op YouTube. Ze wilden het voorval eerst met z’n drietjes goed kunnen verwerken. Inmiddels is Mascha weer begonnen met het uploaden van de video’s.

Alles voor de views

Mascha deelt huilend het bericht dat ze zo blij is met de steun van haar volgers. Mascha vertelt tevens dat de bevalling enorm heftig is geweest en dat ze last heeft van ware flashbacks.

“Deze week is een combinatie van extreem rozig (we zijn zó verliefd!) maar ook heel veel huilen, praten, aanpassen. Ook moet ik bijkomen van uitgescheurd zijn aan alle kanten en krijg ik flashbacks van de bevalling (gaan we hulp voor zoeken samen).”

Lees verder

Economie

Wow! Een bijzondere dag voor Danique Bossers

Het is een speciale dag voor Danique, de beste vriendin en zakenpartner van Monica Geuze. Ze is namelijk afgelopen weekend bevallen van haar eerste kindje. Op instagram deelt ze een prachtige foto van hun mooie zoontje.

Op de foto zien we Danique, haar vriend Pieter en de pasgeboren baby.  “Je maakt ons zielsgelukkig”, schrijft Danique bij de foto.

Ook deelt Danique de naam van hun zoontje, Marley Diego Munsters. Marley is op zondag 2 augustus geboren.

In de vlog en tevens ook de reality serie van Monica Geuze was eerder al te zien hoe Danique werd verrast met een babyshower. Monica Geuze is enorm blij met de komst van kleine Marley.

 

View this post on Instagram

 

Marley Diego Musters 💙 02-08-2020 💙 Je maakt ons zielsgelukkig 🥰

A post shared by Danique Bossers (@daniquebossers) on

Lees verder
Advertisement

Trending