Connect with us

Verhalen

Geen 1 euro-ontbijtje meer bij IKEA, dit is de gigantisch hoge prijs nú!

IKEA is een concern van Zweedse oorsprong, met vestigingen over de hele wereld. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van meubelen en woonartikelen die, meestal door de koper zelf, in elkaar gezet moeten worden. Het is dan ook een plek waar je je vriendin niet heen moet nemen om romantisch uit eten te gaan. Maar wanneer je samen een kast in elkaar kunt zetten, dan zijn jullie gemaakt voor elkaar. Dé relatietest kun je het ook wel noemen. Kun je een kast van de meubelgigant samen in elkaar zetten zonder ruzie, dan is het ‘Meant to be’. Maar waar de IKEA ook bekend om staat, is het spotgoedkope ontbij van 1 euro.

IKEA ontbijt-prijs tot ongekende hoogte
Een kop koffie en een croissantje kost je zestig cent (als je lid bent). Maar het échte ontbijtje, een croissant, bruin of wit broodje, 2 plakjes kaas of kipfilet, margarine en een warme drank kostte altijd 1 euro. Maar de IKEA heeft een gigantische prijsverhoging ingezet. Het ontbijtje kost je nu 1,20 euro. Zodra de coronamaatregelen voor de horeca versoepelen zul je dus flink wat dieper in de buidel moeten tasten!

Lees verder

Verhalen

Zien: Lil’ Kleine blijkt onbekende maar bloedmooie zus te hebben

We weten allemaal wel dat Lil Kleine niet een al te beste band heeft met zijn moeder. Een tijdje terug verscheen daar ineens een foto van moederlief met haar zoon, kleinzoons en schoondochter Jaimie Vaes op social media. Ze waren elkaar toevallig tegen het lijf gelopen.

De broer van Jorik had namelijk een kind gekregen en ze waren op kraamvisite. Grote kans dat je familie tegen gaat komen natuurlijk. We willen natuurlijk wel weten wie de rest van de gezinsleden zijn. We weten ook dat hij een goede band met zijn vader heeft. Zijn vader is alles voor hem vertelt hij weleens, ook komt hij vaak in zijn nummers voor.

Broer en zus van Lil Kleine
Maar wie zijn dan zijn broer en zus? We hebben hieronder een foto van het gezin gevonden. Zonder moeder, dat wel. En nog wat foto’s van zijn zus waar hij ook een goede band mee zou hebben!

View this post on Instagram

Selfie selfie selfie 📸 #selfie

A post shared by Terts Scholten (@terts.s) on

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Terts Scholten (@terts.s) on

View this post on Instagram

Brother & sister ❤️

A post shared by Terts Scholten (@terts.s) on

 

Lees verder

Verhalen

Wauw: Oude foto van onze Nienke Plas in bikini duikt dus op.wat een lichaam!

Nienke Plas is een van de bekendste Nederlandse influencers van dit moment. De inmiddels 33-jarige geboren Purmerendse werd bekend met haar vlogs op YouTube en was in 2017 het gezicht van online platform RUMAG. Op 9 oktober 2019 viel ze in de prijzen tijdens het Gouden Televizierring gala in de categorie beste Online Video-serie.

Onlangs nog was Nienke zeer openhartig over de relatieproblemen tussen haar en haar man zo’n vijf jaar geleden. Net na de geboorte van het zoontje van Nienke en haar man Resley.

Oude foto van Nienke Plas
De twee zijn intussen al ruim twaalf jaar samen. En als we deze foto van tien jaar terug zien snappen we best waarom Resley ooit op Nienke is gevallen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

11 jaar geleden voor het laatst op vakantie samen. SHAN-DALIG lang (niet te zien trouwens 😏)

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas) op

Bron: viraaltjes Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Verhalen

Wauw: Instagram meisje Estelle Hagen heeft de meest spannende bikini van 2020 aan

We weten niet of er een prijs bestaat voor spannende bikini’s voor vrouwelijke BN’ers? Maar zo niet, dan moet FHM die maar eens eventjes toevoegen aan hun jaarlijkse uitreikingen. Voor dit jaar hebben we vast een winnares weten te selecteren, Estelle Hagen. Je kunt haar misschien kennen van… geen idee… social media? Ja, de blondine is actief op social media als ‘influencer’, en dat lijkt haar erg goed af te gaan. De Apeldoornse dame heeft op Instagram inmiddels al 135.000 volgers bij elkaar weten te verzamelen. We zijn dus maar eventjes een kijkje gaan maken.

Estelle Hagen mag een trendsetter worden!

Met dit warme weer is iedereen natuurlijk de meertjes en zee aan het opzoeken. En deze blondine natuurlijk ook. We mogen hopen dat deze badpakken in de mode gaan raken deze zomer, dan zijn wij ook wat vaker op het strand te vinden aankomende tijd:

View this post on Instagram

Goed hydroteren vandaag!!!🌼🦋🌸💦

A post shared by Estelle Hagen (@estellehagen) on

View this post on Instagram

Beach days 🦋🌼

A post shared by Estelle Hagen (@estellehagen) on

View this post on Instagram

Stay wavy baby🌊💕

A post shared by Estelle Hagen (@estellehagen) on

View this post on Instagram

Come find me🌏

A post shared by Estelle Hagen (@estellehagen) on

 

Lees verder
Advertisement

Trending