Connect with us

Verhalen

Pijnlijk: “Dit is het einde van de carrière van Giel Beelen”

John de Mol wordt ongenadig hard geraakt door de coronacrisis. Hij moet programma’s van de baan halen zoals ‘We Want More’ en ‘Ladies Night’. Ook banen van verschillende bekende Nederlanders kunnen sneuvelen wanneer het nog erg lang gaat aanhouden.

De inkomsten vallen veel weg en achter de schermen heeft de mediabaas al tijdelijke contracten moeten laten aflopen. Geruchten gaan dat één derde van de banen zullen vervallen. De Telegraaf vermoed dat Giel Beelen als een van de eerste aan bod zal komen, hij heeft namelijk een aflopend contract bij Veronica.

“Giel Beelen zal als eerste zijn baan verliezen”
Dit contract van de presentator loopt officieel af in oktober. Er schijnen al twijfels te zijn omdat hij niet presteerde bij het publiek zoals verwacht werd. Omdat hij een betrekkelijk dure kracht bij het bedrijf van De Mol is zal hij als eerste zijn baan moeten inleveren wordt verwacht.

Lees verder

Verhalen

Zwembadvlog Enzo Knol met nieuwe vriendin trekt behoorlijk wat kijkers!

Enzo Knol weet dagelijks zo’n 600.000 views te krijgen op zijn vlogs op YouTube. Maar soms springt er eentje uit die toch wel een stukje meer bekeken wordt dan de andere. De vlogger heeft sinds een tijdje een nieuwe vriendin.

Hoewel het nog niet officieel zou zijn lijken de twee toch wel onafscheidelijk te zijn van elkaar. Gisteren wist de vlogger in een halve dag al de 600.000 views aan te tikken. En we kunnen wel raden waardoor dat komt. De vlogger heeft namelijk een zwembad in de tuin laten aanleggen, en met dat warme weer van gisteren gaat hij natuurlijk even een duik nemen.

Enzo Knol in zijn nieuwe zwembad
En uiteraard is zijn nieuwe vlam daar ook bij aanwezig. De blondine, genaamd Myron, blijkt toch wel een gunstige factor te zijn voor het aantal kijkers op zijn vlogs:

Lees verder

Verhalen

Juultje Tieleman laat nét iets teveel van zichzelf zien in nieuwe vlog!

Juultje Tieleman, die naam zal je misschien niet heel bekend in de oren klinken wanneer je niet veel op YouTube of Instagram zit. De blondine was ooit de vriendin van een van de grootste vloggers van Nederland, Gio.

Daarmee heeft ze zelf ook behoorlijk wat bekendheid weten te vergaren. Op Instagram zit ze bijvoorbeeld op ruim 808.000 volgers. We gokken dat je met de juiste sponsordeals daar een aardig prettig leventje uit kunt halen. Maar de blondine is natuurlijk ook op YouTube actief. Inmiddels heeft ze daar al ruim 143.000 abonnees bij elkaar weten te verzamelen, niet mis dus.

Juultje Tieleman gaat kleding passen
De blondine plaatst iedere week een nieuwe vlog. Voor kinderen schijnbaar erg interessant om te zien wat ze de gehele dag aan het doen is. Maar we gokken dat de wat oudere mannen hier ook wel van kunnen genieten:

Lees verder

Verhalen

Wauw: Dee, ex van Enzo Knol, verbluft Nederland met strand-kiekje!

Dee begon op 12 februari 2015 haar eigen YouTube-kanaal, omdat ze vond dat haar muziek verloren ging tussen de video’s van haar toenmalige vriend Enzo Knol. Met haar kanaal deed ze lange tijd niets, totdat ze besloot te gaan vloggen omdat ze een kijkje wilde geven in het leven achter de schermen van een influencer. Haar eerste vlog kwam online op 3 april 2019. Sindsdien uploadt ze elke zondag om 8 uur een weekvlog. Voordien deed ze dit op vrijdag om 17 uur. Maar ook op andere kanalen is de blondine erg actief. Op Instagram heeft ze bijvoorbeeld al ruim 1,4 miljoen volgers.

Dee, de ex van Enzo Knol, deelt strandkiekje
En met al die volgers zijn een hoop centen verdienen. Vorige week was er nog een hoop ophef onder volgers vanwege iets té opzichtige reclame zoals je hier ziet. Maar na deze foto hebben we haar dat allemaal weer vergeven:

Lees verder

Trending