Connect with us

Economie

10 jaar jonger? Facelift voor Martien in Chateau Meiland

We kunnen weer genieten van Chateau Meiland. Op Instagram verscheen alvast een voorproefje van de nieuwste aflevering van deze prettig gestoorde realityserie!

Een beetje BN’er laat zich tegenwoordig volspuiten met botox en andere rotzooi die moet verhullen dat ze een dagje ouder worden.

Realityster Martien kan natuurlijk niet achterblijven en ondergaat ook een verjongingskuur. Maar de Meilandjes zijn natuurlijk echte doe-het-zelvers en dus komt er geen kliniek aan te pas.

En waarom zou je met enge injectienaalden in de weer gaan als je ook gewoon plakband kunt gebruiken? Dochterlief Maxime komt er echter al snel achter dat plastische chirurgie ook een vak is!

Gouden Televizier-Ring
Misschien maar goed ook, want het feit dat Martien en zijn familie zo lekker zichzelf zijn is natuurlijk de charme van Chateau Meiland.

De serie is inmiddels genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring en veel collega-BN’ers duimen voor een overwinning van de Meilandjes.

Inmiddels is Martien dan ook vaker op televisie te zien dan in zijn chateau. Hij is een vast panellid in de doorstart van Ranking the Stars en als presentator in Cash or Trash.

 

Lees verder

Economie

Emotionele Nicolette weet niet waar ze het zoeken moet!

Al jaren lang reist Nicolette af naar zonnige onbewoonde eilanden om Expeditie Robinson te presenteren. De opnames van dit jaar zijn uitgesteld vanwege de coronacrisis en nu mist Nicolette het enorm!

Op het social media kanaal deelt Nicolette hoe erg ze de onbewoonde eilanden en zonnige stranden mist. Ze plaatst een foto waarop ze een palmboom stevig omhelst. ‘Het moment dat je je pas echt realiseert dat je Expeditie Robinson mist’, schrijft ze bij de foto.

Iemand die het programma helemaal niet mist, is oud kandidaat Soundos El Ahmadi. ‘Ik mis het voor geen meter’, reageert ze in de reacties.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is uitgesteld, de opnames vinden pas later dit jaar plaats vanwege de coronacrisis. Wanneer het nieuwe seizoen op televisie komt, is nog niet bekend.

Lees verder

Economie

Poahhh! De dochter van Richard Krajicek kent dus maar weinig schaamte

Daphne Deckers is een voormalig model en stond in 1997 zelfs nog in de Playboy. Richard Krajicek is de beste Nederlandse tennisser die we ooit gehad hebben en won in 1996 Wimbledon. Toen het stel in 1999 trouwde was dat echt een grote happening. De twee kregen niet vlot daarna ook twee kinderen. Tegenwoordig is Richard Krajicek toernooidirecteur van het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam.

Het grootste tennis toernooi in Nederland waar mede dankzij de invloed van Richard jaarlijks heel wat bekende namen aan deelnemen. Maar goed, we hadden het over de kinderen….

Dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek

De oudste, Emma, woont intussen in Los Angeles en wil graag de carrière van haar moeder achterna. Of ze daarmee de Playboy bedoelt weten we nou niet zo goed eigenlijk…

View this post on Instagram

Golden hour 🌅 #beach #shoot #malibu #pointdume

A post shared by Emma Deckers (@emmadeckers) on

 

Lees verder

Economie

Dochter Daphne Deckers en Richard Krajicek post dus heel wat pikante foto’s!

Daphne Deckers is een voormalig model en stond in 1997 zelfs nog in de Playboy. Richard Krajicek is de beste Nederlandse tennisser die we ooit gehad hebben en won in 1996 Wimbledon.

Toen het stel in 1999 trouwde was dat echt een grote happening. De twee kregen niet vlot daarna ook twee kinderen.

Dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek

De oudste, Emma, woont intussen in Los Angeles en wil graag de carrière van haar moeder achterna. Of ze daarmee de Playboy bedoelt weten we nou niet zo goed eigenlijk

View this post on Instagram

• 🌸💖🏄🏻‍♀️👙🧜🏼‍♀️ • • #beach #beachday #beachshoot #onepiece

A post shared by Emma Deckers (@emmadeckers) on

View this post on Instagram

Golden hour 🌅 #beach #shoot #malibu #pointdume

A post shared by Emma Deckers (@emmadeckers) on

 

Lees verder
Advertisement

Trending