Connect with us

Economie

Lil Kleine deelt emotioneel bericht op Instagram

Ondanks dat Lil Kleine nog steeds in Dubai zit, verscheen vorige week wel zijn gloednieuwe album Jongen Van De Straat. In een post op Instagram blikt de rapper terug op het ontstaan van dat album.

Album
“Drie jaar geleden bracht ik ‘ALLEEN’ uit”, begint Lil Kleine zijn bericht. “Een album geschreven vanuit mezelf als individu, in de wereld van roem, rijkdom en aandacht, nog onwetend van wat ware (onvoorwaardelijke) liefde kan doen voor een mensenleven.”

Gegroeid
Drie jaar later kijkt hij terug op de periode sinds zijn laatste album en ziet hij dat de jongen die ooit alleen was, nu echt alles heeft wat hij ooit had durven dromen. “Alles wat voor altijd genoeg is. Opgesloten en wel, met dit nieuwe leven dat me opnieuw de wereld leert ontdekken, met een mama die nu voor twee mannen de ruggengraat vormt”, gaat hij verder.

Het album is enorm goed ontvangen door al zijn fans en dat doet hem goed. “Hoe jullie ‘Jongen Van De Straat’ ontvangen, vult m’n hart met warmte en doet me dromen over dagen dat we weer samen mogen komen”, aldus Lil Kleine. Hij sluit zijn bericht af met de warme woorden dat hij zijn volgers veel geluk en gezondheid toe wenst.

View this post on Instagram

Drie jaar geleden bracht ik ‘ALLEEN’ uit, een album geschreven vanuit mezelf als individu, in de wereld van roem, rijkdom en aandacht, nog onwetend van wat ware (onvoorwaardelijke) liefde kan doen voor een mensenleven. Drie jaar later kijkt die jongen van de straat terug op de periode sinds het laatste album en zie ik hoe die jongen die ooit alleen was, nu echt alles heeft wat hij nooit had kunnen dromen. Alles wat voor altijd genoeg is. Opgesloten en wel, met dit nieuwe leven die me opnieuw de wereld leert ontdekken, met een mama die nu voor twee mannen de ruggengraat vormt. Hoe jullie ‘JONGEN VAN DE STRAAT’ ontvangen vult m’n hart met warmte en doet me dromen over dagen dat we weer samen mogen komen. Tot die tijd gun ik jullie geluk en gezondheid. Hou je cirkel klein en zorg dat je de liefde die je hebt en met je mee draagt kan richten op hen die je compleet maken, de gene waarvan je je een leven zonder niet voor wilt stellen. JS

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine) on

Bron: RTL Boulevard, Grazia | Beeld: Instagram

Lees verder

Economie

Samantha aka Barbie heeft opnieuw ingreep laten doen “Dit gaat te ver”

We kennen Samantha de Jong aka Barbie uit Oh Oh Cherso allemaal als een dame die niet vies is van een bezoekje aan de plastisch chirurg.

Veel bekende Nederlanders, vooral vrouwen, laten regelmatig iets vergroten of veranderen. niets mis mee natuurlijk, maar het kan ook gevaarlijk worden. Rosanna Proost is een goed voorbeeld van een dame die erin is doorgeschoten. Hoewel ze waarschuwingen van Nederlandse artsen heeft gekregen is ze tóch naar een ander land gegaan om wél die ene ingreep te krijgen die ze zo graag wil.

Barbie gaat voor nóg grotere lippen
De blondine uit Oh Oh Cherso is ook een goed voorbeeld van iemand die er een tikkeltje verslaafd aan lijkt te raken. Op Instagram postte ze een foto waarin ze laat zien dat ze opnieuw een ingreep heeft laten doen.

 

Lees verder

Economie

Samantha de Jong ondergaat metamorfose en lijkt niet meer op Barbie

Dank je wel voor de nieuwe look” schrijft Samantha bij haar selfie. Op de foto staat een getransformeerde ‘Barbie’ met bruin haar en behoorlijk wat centimeters er af.

“Barbie af, geen blond meer” laat de brunette weten. “Ben van blond na donker gegaan en een stuk korter, voel me onwijs happy” aldus de gelukkige Samantha.

“Ik ben Barbie af gegaan”
Vlak daarna plaatst de nieuwe Samantha ook een korte videoboodschap. ,,Nou ik ben Barbie af gegaan!” begint ze haar filmpje. ,,Zoals jullie kunnen zien ben ik van blond haar naar donkerblond gegaan.”

 

Lees verder

Economie

Liefde van Maan voor Marco zwaar bekoeld.

Er gaan al langer hardnekkige geruchten dat Marco Borsato ook een avontuurtje had met zangeres Maan. Nu lijkt het erop dat de zangeres helemaal klaar is met Marco. Meer nog, haar voormalige coach is niet langer haar favoriet.

Maan onthulde haar lijstje van favorieten aan het tijdschrift Fashionchick en daar staat Marco niet meer tussen. De zangeres vertelde: “Dua Lipa is mijn grote idool. Mijn favo nummer van haar is op dit moment Break My Heart van haar nieuwe album. Zo goed bedacht!”

Het gonst van de geruchten

Insiders beweren dat Marco met meer vrouwen naar bed ging dan met de pianiste Iris Hond. Dat is tot nu toe de enige affaire die de zanger bekende. Maar volgens insiders ging Marco meer vreemd. Een naam die vaak genoemd wordt, is die van zangeres Maan. Dat is opvallend, want Marco was indertijd, tijdens het zesde seizoen van The Voice of Holland, nog coach van de toen achttienjarige Maan.

Het management van Maan wilde niets kwijt over het gerucht. Wie de roddel alvast wel leek te bevestigen, was niemand minder dan Henny Huisman. Die verklaarde onlangs: “Ja, hij was bij een modeshow met zijn dochter. Zangeres Maan trad daar ook op, en ik wist al heel lang dat zich iets tussen Maan en Marco zou hebben afgespeeld. Dat van zijn secretaresse wist ik ook al. Het punt is, wij horen alles, maar wat moet ik ermee?”

View this post on Instagram

ze huilt maar ze huilt. dat is soms ook de realiteit en belangrijk om te uiten, ipv alleen maar de lach foto’s hier op insta. hier had ik bijvoorbeeld net Dua Lipa mogen interviewen, mijn grote idool. ik ging erheen met een voorgevoel dat dit wel eens een van de gaafste dingen kon zijn die ik komende tijd zou doen. ik was zo zenuwachtig en wilde het zo goed doen, dat het eigenlijk uiteindelijk niet zo lukte als ik had gewild. ik reed terug, het gesprek herhaalde zich in m’n hoofd en ik bleef haken op de dingen die niet gingen zoals ik had gewild ipv hoe super duper vet het was dat ik gewoon naast haar zat en een gesprek met haar had gevoerd…! waar ik dus hoopte en had verwacht dat ik weg zou gaan met het gevoel van: aaaah ik heb het gewoon gedaan en ben het gelukkigste meisje van de wereld, werd dat overgenomen door m’n perfectionistische ik en tranen… een soort rupsje nooit genoeg en nooit góed genoeg voor mezelf. soms lijkt alles zo perfect maar dan voel je dat van binnen gewoon niet zo, en dan is het ook oke om je daar aan over te geven. niet alles gaat zoals je het het liefst zou willen. ‘laat het los’. emoties zijn mooi, als je lacht, maar ook als je huilt.

A post shared by Maan (@maan.de.st) on

Lees verder

Trending