Connect with us

Economie

Yolanthe Cabau knapt bijna uit haar nét iets te strakke pakje

In Nederland en België wordt tegenwoordig steeds meer aandacht besteed aan het halloweenfeest/allerheiligenavond. Dit gebeurt meestal in de vorm van langs de deuren gaan en snoep ophalen, halloweenfeesten en het versieren van huizen.

Veel lagere scholen organiseren een trick-or-treat-tocht. In België en Nederland wordt Halloween ook gevierd in pretparken. Op social media moet je natuurlijk vol gas meedoen met de hype en je strakste pakje aantrekken. Dat heeft Yolanthe ook goed begrepen zo te zien.

Yolanthe knapt bijna uit haar pakje
Waar de een een enge clown is en de ander een vampier, heeft Yolanthe ervoor gekozen om als zichzelf te gaan, in een heel strak pakje. Nee grapje, ze was in Star Wars-stijl, heel strakke Star Wars-stijl, dat dan weer wel

Lees verder

Economie

André Hazes had vanwege bizarre reden jarenlang ruzie met z’n moeder

Rachel Hazes heeft voor het eerst openhartig verteld over de oorzaak van haar jarenlange ruzie met André. Ook heeft ze verteld wat ze nu echt van haar schoondochter Monique Westenberg vindt. En wat blijkt: ze vindt Monique een hartstikke goede vrouw!

In een nieuw programma met Jeroen van de Boom als presentator achter de piano vertelt ze: “Ik was niet klaar met mijn zoon,” zegt Rachel in Hoge Bomen. “Ik ben nooit klaar met mijn kind. En ik wil hem nooit een schuldgevoel aanpraten, maar dit was wel de genadeklap. Als je drie jaar je kind niet ziet… Dat heb ik als heel slecht ervaren. Ik hoop dit nooit meer met één van mijn kinderen meemaken, want dat trek ik niet.”

Rachel Hazes verklaart ruzie met André Hazes
Uit het gesprek blijkt dat Rachel haar zoon wilde beschermen. Niet voor Monique maar wel voor het beginnen van een gezinnetje. Ze vond hem te jong blijkt uiteindelijk wanneer Jeroen van de Boom goed doorvraagt.

 

Lees verder

Economie

Zó ziet Samantha ‘Barbie’ de Jong eruit zonder haar pruik op

Barbie oftewel Samantha de Jong kennen we oorspronkelijk natuurlijk allemaal van Oh Oh Cherso. Het is een beetje de voorganger van alle programma’s die we nu op televisie zien zoals Ex On The Beach en Temptation Island.

Je zou bijna vergeten dat we haar daarvan kennen, gezien alles wat er in de tussentijd is gebeurd met de blondine. Een aantal keer is ze bijvoorbeeld in het ziekenhuis belandt doordat ze van een balkon is gesprongen. Ook heeft ze een overdosis geprobeerd om er een einde aan te maken. Tegenwoordig is ze weer helemaal gelukkig met Gerrit en lijkt het leven haar weer toe te lachen.

Barbie zonder pruik
Wat we ook wel wisten is dat er nog vrij weinig aan de blondine is wat niet verbouwd is. Wanneer je een oude en nieuwe foto naast elkaar legt zou je bijna zeggen dat het een andere vrouw zou zijn. Maar wist je dat zelfs haar haar niet van haarzelf is. Ze schrijft bij de foto: “Het valt nog mee maar heb gelukkig nog een beetje haar van mezelf. Vandaag even een dagje zonder pruik!”

 

Lees verder

Economie

Zien: “Maan helemaal klaar met Marco Borsato!”

Dat Marco Borsato en Maan een slippertje hebben gehad in het verleden weten we inmiddels wel. Tenminste, de twee hebben dit nooit bevestigd, maar ook nooit ontkracht. Dat lijkt voor de meeste showbizz-website genoeg reden om er wél vanuit te gaan. Ook collega’s van de twee weten deze geruchten te bevestigen.

Maar de zangeres lijkt nu toch wel klaar te zijn met de zanger, zo schrijft Story in een nieuw artikel. De zanger zou niet alleen ‘niet langer haar favoriet’ zijn, de schrijven ook: ‘De zangeres lijkt helemaal klaar te zijn met haar voormalig coach.

Marco Borsato géén favoriet van Maan
In een interview met het tijdschrift ‘Fashionchick’ laat de zangeres weten wat haar favoriete artiesten zijn. Ze noemt namelijk als Duo Lipa, Disclosure, BLØF, Snelle en Kraantje Pappie. In 2016 was Marco haar coach op 18-jarige leeftijd tijdens het zesde seizoen van The Voice of Holland. Een “bron” vertelt aan Story: “Daarna zijn ze altijd contact blijven houden.”

 

Lees verder

Trending