Connect with us

Verhalen

Opa in zelfisolatie danst elke dag met kleindochter aan overkant van de straat.

Als dit je niet aan het glimlachen brengt, dan zal niets dat doen. Deze opa danst elke dag met zijn kleindochter aan de overkant van de straat om haar tijdens zelfisolatie toch even te kunnen zien.

De zesjarige Kira en haar 80-jarige opa Marvin Neely uit Nashville in de Amerikaanse staat Tennessee dansen in de video op het populaire The Jackson 5 nummer.

Mama Sherrie Neely legde het hartverwarmende tafereel vast op camera en deelde het op Facebook, zodat iedereen kan meegenieten. De moeder schreef: “Ik heb al een eeuwigheid niets gepost op Facebook … maar ik hou zo veel van deze video! Dit is de straat die mijn huis scheidt van dat van mijn ouders, en normaal is er druk verkeer.”

De moeder legt uit dat Kira dol is op haar opa en dat ze sinds de coronacrisis iedere dag dansen om elkaar toch even te kunnen zien. Sherrie zei: “Mijn papa wordt volgende week 81 jaar en ik had hem nog nooit zien dansen, maar hij doet een geweldige inspanning en heeft zelfs enkele speciale moves!”

Als je deze twee ziet dansen, begrijp je meteen waarom de video viraal ging. Mensen omschrijven hun relatie als pure liefde!

Lees verder

Verhalen

Scheiding Gers Pardoel ontaardt in zware vechtscheiding.

Eerder deze maand schreef Gers Pardoel nog dat dit het mooiste jaar van zijn leven is. Insiders weten echter dat de waarheid heel anders is. De rapper heeft naar verluidt zware ruzie met zijn ex. Hij zou het niet kunnen verkroppen dat ze gelukkig is met een andere man.

‘Ontzettend jaloers en boos’.
De relatie tussen Gers en zijn ex Séline verliep niet altijd van een leien dakje. Het stel brak eerder met elkaar, maar kwamen dan weer samen. Nu lijkt de scheiding definitief. Séline heeft ondertussen een relatie met een ander. Een insider zegt dat Gers het daar behoorlijk moeilijk mee heeft en zich groot probeert voor te doen. De bron vertelde aan weekblad Weekend: “Van wat ik begrijp is Gers momenteel ontzettend jaloers en boos. Dat heeft erin geresulteerd dat hij Sélina’s auto heeft afgepakt. Die stond op zijn naam en hij vond dat zij die moest inleveren omdat ze nu toch een vriend heeft.” Zijn ex zou de auto afgegeven hebben omdat ze geen zin heeft in ruzie.

Roddelen
De bron beweert dat Gers nog twee andere auto’s en een motor heeft. De insider onthult: “Ik heb tegen hem gezegd: ‘Ik zou de moeder van mijn kind nooit zonder auto laten zitten.” Het is dus niet zo dat hij die extra auto echt nodig had. Bovendien werkt Séline nog voor de rapper en nu zou hij weigeren om haar salaris te betalen. Daarover vertelde de insider: “Séline zegt dat hij niet moet vergeten dat ze samen het bedrijf Gers Pardoel hebben opgebouwd.”

Om het allemaal nog erger te maken, zou Pardoel ook overal rondbazuinen dat zijn ex een slechte moeder is. De kinderen slapen nochtans zes dagen per week bij haar en verblijven slechts één dag in de week bij hem. De insider denkt dat Gers zijn ex nog altijd als de vrouw van zijn dromen ziet en het niet kan verdragen dat ze geluk heeft gevonden bij iemand anders.

Lees verder

Verhalen

De meeste mensen hebben het fout: hoeveel M’en zie jij in de plaatje?

De meeste mensen onder ons hebben een beroep waarbij we lang moeten zitten of we zitten van ’s ochtends tot ’s avonds opgesloten in een klein kantoortje of vergaderruimte. Wanneer we dan eindelijk thuiskomen, is het vaak schoenen uit, sloffen aan en op de bank televisie kijken.

Technologie maakt een belangrijk onderdeel uit van ons leven en het is gemakkelijk om achterover te leunen en al het werk voor jou te laten doen. Binnenkort moeten we misschien niet meer voor onszelf denken.

Maar we willen adviseren om de televisie of je smartphone af en toe links te laten liggen. Doe eens iets compleet anders en zet je hersenen aan het werk.

Dat is precies wat deze leuke uitdaging biedt. Het is snel en ontzettend eenvoudig. Maar het hangt ervan af hoe goed je focus is.

Dit soort uitdagingen wordt alsmaar populairder en dat is een goede trend, want het zet onze hersenen aan het werk.

De meeste mensen hebben het fout bij de eerste poging
Bekijk de onderstaande prent vol W’s en probeer alle M’en te vinden. Ze staan er wel degelijk!

Om het nog een beetje moeilijker te maken, heb je tien seconden om ze allemaal te vinden. De meeste mensen vinden het niet bij de eerste poging!

Hoeveel M’en staan er in deze prent?

De uitdaging bestaat erin dat je de details moet vinden in een relatief grote zone, en dat binnen een korte tijd. En dat is iets wat niet iedereen kan.

Hieronder vind je het antwoord. Alle M’en staan in het wit gemarkeerd. Nu is het tijd om te zien hoe jij het deed!

Het correcte antwoord is dat er 10 keer een M in de prent staat. Een M in elke regel.

Deel dit bericht om ook je vrienden uit te dagen!

Lees verder

Verhalen

Zwembadvlog Enzo Knol met nieuwe vriendin trekt behoorlijk wat kijkers!

Enzo Knol weet dagelijks zo’n 600.000 views te krijgen op zijn vlogs op YouTube. Maar soms springt er eentje uit die toch wel een stukje meer bekeken wordt dan de andere. De vlogger heeft sinds een tijdje een nieuwe vriendin.

Hoewel het nog niet officieel zou zijn lijken de twee toch wel onafscheidelijk te zijn van elkaar. Gisteren wist de vlogger in een halve dag al de 600.000 views aan te tikken. En we kunnen wel raden waardoor dat komt. De vlogger heeft namelijk een zwembad in de tuin laten aanleggen, en met dat warme weer van gisteren gaat hij natuurlijk even een duik nemen.

Enzo Knol in zijn nieuwe zwembad
En uiteraard is zijn nieuwe vlam daar ook bij aanwezig. De blondine, genaamd Myron, blijkt toch wel een gunstige factor te zijn voor het aantal kijkers op zijn vlogs:

Lees verder

Trending