Connect with us

Verhalen

Madeleine McCann’s babysitter doorbreekt na 10 jaar de stilte: Ze vertelt wat er echt gebeurd is

De verdwijning van Madeleine McCann uit het vakantieverblijf van haar ouders in Portugal blijft een van de meest mysterieuze verdwijningen uit de geschiedenis van verdwijningen.

Het is intussen al 11 jaar geleden sinds Kate McCann ontdekte dat haar dochtertje niet in bed lag te slapen in hun vakantiehuis in Praia Da Luz.

Verdwijning

Zelfs vandaag nog, duiken er nieuwe theorieën op over wat er echt zou gebeurd zijn op die bewuste nacht toen de McCann’s hun dochter alleen achterlieten toen ze gingen dineren in het restaurant. Haar familie blijft vasthouden aan de hoop dat ze ooit hun dochter zullen terugzien.

Natuurlijk blijven er mensen beweren dat ouders Kate en Gerry iets met de verdwijning te maken hadden.

Niet lang geleden doorbrak de babysitter die op Madeleine paste net voor de verdwijning, de stilte, en verklaart ze iets helemaal nieuws over wat er echt is gebeurd de nacht van Madeleine’s verdwijning.

Tien jaar na Madeleine’s mysterieuze verdwijning doorbreekt de babysitter, die anoniem wilt blijven, de stilte. Zij paste op Madeleine gedurende enkele dagen tijdens hun verblijf in Praia Da Luz.

Volgens de Daily Mirror, praatte ze uitgevoerd over de tragische nacht.
Volgens verslagen werkte de babysitter in het luxueuze resort in Praia Da Luz – de plaats waar de familie McCann verbleef tijdens hun vakantie.

Ze herinnert zich bijzonder levendig het onheilspellende moment toen Maddie verdween. Gerry probeerde wanhopig haar te vinden terwijl Katie huilde.

“Dat is het enige dat ik me echt kan herinneren van hem, kijkend onder de auto’s. Ik kan het niet vergeten,” zei de babysitter.

Volgens de Daily Mail, heeft de vrouw er voortdurende nachtmerries aan overgehouden, tot op vandaag. Kate’s reactie in het bijzonder, bleef hangen.

“Ze hebben haar meegenomen,” stamelde Kate McCann tijdens het huilen door.
“Ze was aan het huilen, maar bijna op een catatonische manier, en Gerry was zeer onrustig.”

Er werd al heel wat gespeculeerd dat haar ouders misschien iets te maken zouden hebben met de verdwijning van Madeleine. Een theorie is dat ofwel Gerry of Kate het meisje per ongeluk hebben gedood, en dan hebben geprobeerd om het te verbergen.

BEWERINGEN VAN DE KRANT

Britse kranten hadden al berichten gepubliceerd over hoe de Portugese politie het koppel ervan verdacht hun dochter een pijnstiller gegeven te hebben, of een ander soort medicatie, vooraleer ze gingen eten. Toen ze terugkwamen vonden ze haar buiten bewustzijn en zouden ze haar lichaam verborgen hebben.

De babysitter gelooft echter niet veel van deze theorie. Volgens haar is het ondenkbaar dat een van de ouders iets te maken zou hebben met haar verdwijning.

Zij was aanwezig tijdens de beginfases van het onderzoek, uitgevoerd door de Portugese politie, en beschuldigde hen ervan van verschillende grote fouten gemaakt te hebben tijdens de eerste belangrijke uren van het onderzoek.

Naast vele andere zaken, duurde het blijkbaar een uur en een half voor de eerste politiepatrouille ter plaatste kwam waar Maddie het laatst gezien was.

Haar opmerkingen scheppen zeker en vast een nieuw licht over wat er zou gebeurd kunnen zijn op die bewuste nacht, bijna 11 jaar geleden.

Ze zegt dat het gebied onveilig werd beschouwd. Zo onveilig dat babysitters zelfs verkrachtingsalarmen op zak hadden toen ze alleen naar huis wandelden.

De babysitters werd ook aangeraden om nooit uit het resort te wandelen.

NIEUW SPOOR

Portugese media heeft onlangs beweerd dat de politie tips zou verborgen hebben die mogelijks zouden geleid kunnen hebben naar een nieuwe verdachte.

Een bron zei: “Er is slechts 1 persoon waar de detectives mee willen spreken, die nabij het gebied was waar Maddie zo’n 10 jaar geleden verdween. Een internationaal onderzoek werd opgestart om hem te vinden.”

Vandaag zou Maddie McCann bijna 15 jaar oud geweest zijn. Haar ouders hebben de hoop nog steeds niet opgegeven.

Het enige wat we kunnen doen is hopen dat het mysterie op een of andere manier wordt opgelost. Er is duidelijkheid nodig voor iedereen die deze zaak vanaf het begin heeft gevolgd.

Wat denk jij dat er gebeurd is met Maddie? Deel gerust je mening en gevoelens in de berichten.

Lees verder

Verhalen

Zien: Lil’ Kleine blijkt onbekende maar bloedmooie zus te hebben

We weten allemaal wel dat Lil Kleine niet een al te beste band heeft met zijn moeder. Een tijdje terug verscheen daar ineens een foto van moederlief met haar zoon, kleinzoons en schoondochter Jaimie Vaes op social media. Ze waren elkaar toevallig tegen het lijf gelopen.

De broer van Jorik had namelijk een kind gekregen en ze waren op kraamvisite. Grote kans dat je familie tegen gaat komen natuurlijk. We willen natuurlijk wel weten wie de rest van de gezinsleden zijn. We weten ook dat hij een goede band met zijn vader heeft. Zijn vader is alles voor hem vertelt hij weleens, ook komt hij vaak in zijn nummers voor.

Broer en zus van Lil Kleine
Maar wie zijn dan zijn broer en zus? We hebben hieronder een foto van het gezin gevonden. Zonder moeder, dat wel. En nog wat foto’s van zijn zus waar hij ook een goede band mee zou hebben!

View this post on Instagram

Selfie selfie selfie 📸 #selfie

A post shared by Terts Scholten (@terts.s) on

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Terts Scholten (@terts.s) on

View this post on Instagram

Brother & sister ❤️

A post shared by Terts Scholten (@terts.s) on

 

Lees verder

Verhalen

Wauw: Oude foto van onze Nienke Plas in bikini duikt dus op.wat een lichaam!

Nienke Plas is een van de bekendste Nederlandse influencers van dit moment. De inmiddels 33-jarige geboren Purmerendse werd bekend met haar vlogs op YouTube en was in 2017 het gezicht van online platform RUMAG. Op 9 oktober 2019 viel ze in de prijzen tijdens het Gouden Televizierring gala in de categorie beste Online Video-serie.

Onlangs nog was Nienke zeer openhartig over de relatieproblemen tussen haar en haar man zo’n vijf jaar geleden. Net na de geboorte van het zoontje van Nienke en haar man Resley.

Oude foto van Nienke Plas
De twee zijn intussen al ruim twaalf jaar samen. En als we deze foto van tien jaar terug zien snappen we best waarom Resley ooit op Nienke is gevallen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

11 jaar geleden voor het laatst op vakantie samen. SHAN-DALIG lang (niet te zien trouwens 😏)

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas) op

Bron: viraaltjes Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Verhalen

Wauw: Instagram meisje Estelle Hagen heeft de meest spannende bikini van 2020 aan

We weten niet of er een prijs bestaat voor spannende bikini’s voor vrouwelijke BN’ers? Maar zo niet, dan moet FHM die maar eens eventjes toevoegen aan hun jaarlijkse uitreikingen. Voor dit jaar hebben we vast een winnares weten te selecteren, Estelle Hagen. Je kunt haar misschien kennen van… geen idee… social media? Ja, de blondine is actief op social media als ‘influencer’, en dat lijkt haar erg goed af te gaan. De Apeldoornse dame heeft op Instagram inmiddels al 135.000 volgers bij elkaar weten te verzamelen. We zijn dus maar eventjes een kijkje gaan maken.

Estelle Hagen mag een trendsetter worden!

Met dit warme weer is iedereen natuurlijk de meertjes en zee aan het opzoeken. En deze blondine natuurlijk ook. We mogen hopen dat deze badpakken in de mode gaan raken deze zomer, dan zijn wij ook wat vaker op het strand te vinden aankomende tijd:

View this post on Instagram

Goed hydroteren vandaag!!!🌼🦋🌸💦

A post shared by Estelle Hagen (@estellehagen) on

View this post on Instagram

Beach days 🦋🌼

A post shared by Estelle Hagen (@estellehagen) on

View this post on Instagram

Stay wavy baby🌊💕

A post shared by Estelle Hagen (@estellehagen) on

View this post on Instagram

Come find me🌏

A post shared by Estelle Hagen (@estellehagen) on

 

Lees verder
Advertisement

Trending