Connect with us

Verhalen

Madeleine McCann’s babysitter doorbreekt na 10 jaar de stilte: Ze vertelt wat er echt gebeurd is

De verdwijning van Madeleine McCann uit het vakantieverblijf van haar ouders in Portugal blijft een van de meest mysterieuze verdwijningen uit de geschiedenis van verdwijningen.

Het is intussen al 11 jaar geleden sinds Kate McCann ontdekte dat haar dochtertje niet in bed lag te slapen in hun vakantiehuis in Praia Da Luz.

Verdwijning

Zelfs vandaag nog, duiken er nieuwe theorieën op over wat er echt zou gebeurd zijn op die bewuste nacht toen de McCann’s hun dochter alleen achterlieten toen ze gingen dineren in het restaurant. Haar familie blijft vasthouden aan de hoop dat ze ooit hun dochter zullen terugzien.

Natuurlijk blijven er mensen beweren dat ouders Kate en Gerry iets met de verdwijning te maken hadden.

Niet lang geleden doorbrak de babysitter die op Madeleine paste net voor de verdwijning, de stilte, en verklaart ze iets helemaal nieuws over wat er echt is gebeurd de nacht van Madeleine’s verdwijning.

Tien jaar na Madeleine’s mysterieuze verdwijning doorbreekt de babysitter, die anoniem wilt blijven, de stilte. Zij paste op Madeleine gedurende enkele dagen tijdens hun verblijf in Praia Da Luz.

Volgens de Daily Mirror, praatte ze uitgevoerd over de tragische nacht.
Volgens verslagen werkte de babysitter in het luxueuze resort in Praia Da Luz – de plaats waar de familie McCann verbleef tijdens hun vakantie.

Ze herinnert zich bijzonder levendig het onheilspellende moment toen Maddie verdween. Gerry probeerde wanhopig haar te vinden terwijl Katie huilde.

“Dat is het enige dat ik me echt kan herinneren van hem, kijkend onder de auto’s. Ik kan het niet vergeten,” zei de babysitter.

Volgens de Daily Mail, heeft de vrouw er voortdurende nachtmerries aan overgehouden, tot op vandaag. Kate’s reactie in het bijzonder, bleef hangen.

“Ze hebben haar meegenomen,” stamelde Kate McCann tijdens het huilen door.
“Ze was aan het huilen, maar bijna op een catatonische manier, en Gerry was zeer onrustig.”

Er werd al heel wat gespeculeerd dat haar ouders misschien iets te maken zouden hebben met de verdwijning van Madeleine. Een theorie is dat ofwel Gerry of Kate het meisje per ongeluk hebben gedood, en dan hebben geprobeerd om het te verbergen.

BEWERINGEN VAN DE KRANT

Britse kranten hadden al berichten gepubliceerd over hoe de Portugese politie het koppel ervan verdacht hun dochter een pijnstiller gegeven te hebben, of een ander soort medicatie, vooraleer ze gingen eten. Toen ze terugkwamen vonden ze haar buiten bewustzijn en zouden ze haar lichaam verborgen hebben.

De babysitter gelooft echter niet veel van deze theorie. Volgens haar is het ondenkbaar dat een van de ouders iets te maken zou hebben met haar verdwijning.

Zij was aanwezig tijdens de beginfases van het onderzoek, uitgevoerd door de Portugese politie, en beschuldigde hen ervan van verschillende grote fouten gemaakt te hebben tijdens de eerste belangrijke uren van het onderzoek.

Naast vele andere zaken, duurde het blijkbaar een uur en een half voor de eerste politiepatrouille ter plaatste kwam waar Maddie het laatst gezien was.

Haar opmerkingen scheppen zeker en vast een nieuw licht over wat er zou gebeurd kunnen zijn op die bewuste nacht, bijna 11 jaar geleden.

Ze zegt dat het gebied onveilig werd beschouwd. Zo onveilig dat babysitters zelfs verkrachtingsalarmen op zak hadden toen ze alleen naar huis wandelden.

De babysitters werd ook aangeraden om nooit uit het resort te wandelen.

NIEUW SPOOR

Portugese media heeft onlangs beweerd dat de politie tips zou verborgen hebben die mogelijks zouden geleid kunnen hebben naar een nieuwe verdachte.

Een bron zei: “Er is slechts 1 persoon waar de detectives mee willen spreken, die nabij het gebied was waar Maddie zo’n 10 jaar geleden verdween. Een internationaal onderzoek werd opgestart om hem te vinden.”

Vandaag zou Maddie McCann bijna 15 jaar oud geweest zijn. Haar ouders hebben de hoop nog steeds niet opgegeven.

Het enige wat we kunnen doen is hopen dat het mysterie op een of andere manier wordt opgelost. Er is duidelijkheid nodig voor iedereen die deze zaak vanaf het begin heeft gevolgd.

Wat denk jij dat er gebeurd is met Maddie? Deel gerust je mening en gevoelens in de berichten.

Lees verder

Verhalen

Zwembadvlog Enzo Knol met nieuwe vriendin trekt behoorlijk wat kijkers!

Enzo Knol weet dagelijks zo’n 600.000 views te krijgen op zijn vlogs op YouTube. Maar soms springt er eentje uit die toch wel een stukje meer bekeken wordt dan de andere. De vlogger heeft sinds een tijdje een nieuwe vriendin.

Hoewel het nog niet officieel zou zijn lijken de twee toch wel onafscheidelijk te zijn van elkaar. Gisteren wist de vlogger in een halve dag al de 600.000 views aan te tikken. En we kunnen wel raden waardoor dat komt. De vlogger heeft namelijk een zwembad in de tuin laten aanleggen, en met dat warme weer van gisteren gaat hij natuurlijk even een duik nemen.

Enzo Knol in zijn nieuwe zwembad
En uiteraard is zijn nieuwe vlam daar ook bij aanwezig. De blondine, genaamd Myron, blijkt toch wel een gunstige factor te zijn voor het aantal kijkers op zijn vlogs:

Lees verder

Verhalen

Juultje Tieleman laat nét iets teveel van zichzelf zien in nieuwe vlog!

Juultje Tieleman, die naam zal je misschien niet heel bekend in de oren klinken wanneer je niet veel op YouTube of Instagram zit. De blondine was ooit de vriendin van een van de grootste vloggers van Nederland, Gio.

Daarmee heeft ze zelf ook behoorlijk wat bekendheid weten te vergaren. Op Instagram zit ze bijvoorbeeld op ruim 808.000 volgers. We gokken dat je met de juiste sponsordeals daar een aardig prettig leventje uit kunt halen. Maar de blondine is natuurlijk ook op YouTube actief. Inmiddels heeft ze daar al ruim 143.000 abonnees bij elkaar weten te verzamelen, niet mis dus.

Juultje Tieleman gaat kleding passen
De blondine plaatst iedere week een nieuwe vlog. Voor kinderen schijnbaar erg interessant om te zien wat ze de gehele dag aan het doen is. Maar we gokken dat de wat oudere mannen hier ook wel van kunnen genieten:

Lees verder

Verhalen

Wauw: Dee, ex van Enzo Knol, verbluft Nederland met strand-kiekje!

Dee begon op 12 februari 2015 haar eigen YouTube-kanaal, omdat ze vond dat haar muziek verloren ging tussen de video’s van haar toenmalige vriend Enzo Knol. Met haar kanaal deed ze lange tijd niets, totdat ze besloot te gaan vloggen omdat ze een kijkje wilde geven in het leven achter de schermen van een influencer. Haar eerste vlog kwam online op 3 april 2019. Sindsdien uploadt ze elke zondag om 8 uur een weekvlog. Voordien deed ze dit op vrijdag om 17 uur. Maar ook op andere kanalen is de blondine erg actief. Op Instagram heeft ze bijvoorbeeld al ruim 1,4 miljoen volgers.

Dee, de ex van Enzo Knol, deelt strandkiekje
En met al die volgers zijn een hoop centen verdienen. Vorige week was er nog een hoop ophef onder volgers vanwege iets té opzichtige reclame zoals je hier ziet. Maar na deze foto hebben we haar dat allemaal weer vergeven:

Lees verder

Trending