Connect with us

Economie

Moeder scheidt van haar eigen zoon en trouwt daarna dan maar met haar dochter

De 43-jarige Patricia Spann uit de Amerikaanse staat Oklahoma is vorig jaar opgepakt voor een wel heel opvallende reden. De politie ontdekte dat ze namelijk is getrouwd met haar 25-jarige dochter.

Met incest wordt niet gelachen in de Verenigde Staten en het gelukkige koppeltje mag wellicht een tijdje naar de cel. De moeder moet mogelijk zelfs een celstraf van 8 jaar vrezen.

Patrica had overigens niet voor het eerst een s*ksuele relatie met één van haar kinderen. Zo trouwde ze 6 jaar geleden ook al met haar zoon. We zijn alvast benieuwd wie er op dat trouwfeest aanwezig was. Na enkele jaren liep dat huwelijk op de klippen. Patricia scheidde dan van zoonlief en versierde dan haar eigen dochter.

Lees verder

Economie

‘Willem Alexander heeft al jarenlang contact met een geheime dochter’

Zo’n veertig jaar geleden begonnen de eerste geruchten over haar bestaan.

Tijdens de Lockheed-affaire kwamen ook concretere details aan het licht dat Bernhard een maîtresse, Poupette, en een onwettige dochter, Alexia, zou hebben. Willem Alexander zou contact hebben met deze dame die dezelfde naam draagt als zijn eigen tweede dochter. Ook Maxima zou volgens insiders contact hebben. Onze Koning kiest uitdrukkelijk om zijn eigen pad te bewandelen en staat daarmee lijnrecht tegenover Beatrix in haar tijd als Koningin.

Willem Alexander houdt wél contact

Geruchten gaan dat dit komt door de invloed van Maxima. De Koningin is namelijk opgegroeid met haar halfzussen Dolores, Maria en Ángeles. Die zijn geboren uit een eerder huwelijk van haar vader Jorge.

 

Lees verder

Economie

Video gelekt: Dansende Koningin Maxima gaat de hele wereld over!

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren met hun dochters in Sevilla. Zo poseren de koningin en prinsessen voor de fotografen in echte Spaanse outfits.

Om te vieren dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima elkaar precies 20 jaar geleden in Sevilla hebben ontmoet, keert het Koninklijke familie, samen met de prinsesje, terug naar deze kleurrijke Spaanse stad.

Maxima heeft losse heupen

Maar er is nu een video gelekt van Maxima, vermoedelijk uit Sevilla, waarin ze aan het dansen is. En we kunnen je zeggen dat Willem behoorlijk geluk heeft met zijn vrouw:

 

Lees verder

Economie

Foto van Koningin Maxima gaat het hele internet over!

Dat we een prachtpaar als Koning en Koningin hebben weten we wel. Nu Willem zijn baard laat staan en hem zelfs laat groeien krijgen we pas écht een toffe Koning. Ook Maxima heeft het een en ander aan haar kapsel laten frommelen. Zo heeft ze er een flink stuk af laten knippen en zit er ook nog eens een nieuw kleurtje in.

Foto´s van Willem-Alexander gingen al het hele internet over omdat mensen niet konden geloven dat dat een Koning is. Hij zat namelijk met een flinke baard in een motorpak op een crossmotor. Dat zijn ze in het buitenland niet helemaal gewend van een koning

Foto van Maxima in een jurk!
Maar nu is het de beurt van onze Koningin om indruk te maken op de buitenwereld. Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima wonen de inhuldigingsceremonie bij van de Japanse Keizer Naruhito. En ze ziet er prachtig uit moeten we zeggen!

 

Lees verder

Trending