Connect with us

Nieuwste

Verdrietig nieuws voor gezin Frans Bauer

Frans Bauer en zijn gezin gaan door een moeilijke periode met hun kleine hondje Lourdes. Het superschattige beestje werd op de Belgische televisie gespot in een rolstoeltje en hij legt nu uit wat er is gebeurd…

”Wij krijgen veel vragen over wat Lourdes heeft,” schrijft hij bij een filmpje van Lourdes in de rolstoel. ”Dit naar aanleiding van wat er gisteren op de Belgische tv te zien was. Lourdes heeft sinds 3 dagen een rolstoeltje omdat ze afgelopen zomer een FCE heeft gehad (fibro cartilagineuze embolie, ook wel ruggenmerginfarct geheten), waardoor ze aan beide pootjes verlamd was.”

”Nu na maanden elke week fysio doet het rechterpootje het weer, maar het linkerpootje duidelijk minder,” vervolgt Frans het zielige verhaal. ”Door maanden haar spieren niet te hebben gebruikt is er spierslapte ontstaan en we hopen nu met haar rolstoeltje dat ze weer haar spieren gaat opbouwen en misschien zelf weer zelfstandig kan gaan lopen. Ze heeft antislip-sokjes aan, zodat ze goed grip heeft en dat ze haar pootjes niet kan openhalen. We moeten veel oefenen en het rolstoelgebruik opbouwen. Ondertussen kan ze al aardig overweg met haar hondenrolstoeltje en ze is erg blij mee.”

De volgers van Frans en Mariska, die het bericht allebei deelden, delen massaal hun steun voor het sterke gezin. ”Aaahhhhh sneu. Wel goed van jullie doorzettingsvermogen voor het hondje om dit voor hem te kunnen doen,” schrijft iemand bijvoorbeeld. ”Ach die lieverd, hopelijk komt het gauw wat beter…” schrijft een ander.

Lees verder

Nieuwste

Marco Borsato opnieuw in echtelijke villa.

Marco Borsato keerde onlangs terug naar de echtelijke villa waar hij jarenlang gelukkig was met Leontine en de kinderen. Meer nog, de zanger stond er zelfs achter het fornuis! De zanger kookt volgens weekblad Weekend minstens één keer per week voor zijn familie.

Als vanouds
Het is de moeder van Marco die hem na zijn breuk met Leontine weer onder haar vleugels nam. De zanger woont nu bij Mary Borsato in de Stompetoren. Af en toe keert hij echter terug naar de echtelijke woning in Blaricum. Een insider verklapte aan Weekend: “Dan kookt hij en is het eigenlijk weer als vanouds. Althans, zo voelt het dan even. Marco achter de pannen in de keuken, die geniet van zijn rol als huisvader en spil binnen het gezin. De kinderen zijn dol op hem, en hij natuurlijk op hen.”

Tranen vegen
Maar niets wordt weer het oude. Dat lijkt ook Marco te beseffen, want op de foto’s in het weekblad lijkt het wel alsof hij een traantje moet wegvegen. Leontine geeft hem wel een knuffel, maar daarna gaat ze met haar handen over elkaar staan. Zijn ex is overigens volop op zoek naar een nieuwe woning. Ze zou dichter bij het centrum van Blaricum willen wonen. Het is nog niet bekend waar Marco zich wil vestigen. Insiders maakten zich eerder al zorgen over de mentale toestand van de zanger. Marco zou het naar verluidt heel moeilijk hebben met de breuk.

Lees verder

Nieuwste

Kim Feenstra onthult heugelijk nieuws in mysterieuze video.

Kim Feenstra en haar partner Stanley Tailor zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje. Het koppel maakte het nieuws woensdag bekend in een video op de social media.

Uit de mysterieuze video die Feenstra op haar Instagram deelde, wordt langzaam maar zeker duidelijk dat ze zwanger is.

Poëzie
Feenstra liet een poëtische tekst achter bij de video. Het model schreef: “Lief verleden, dank voor alle lessen en liefde. Lief heden, dank voor alle speciale zegens van boven. Lieve toekomst, dat onze liefde sterker en dieper mag worden dan ooit.”

Lees verder

Nieuwste

Zien: Zangeres Maan heeft een geheim Instagram-account met pikante foto’s

Zangeres Maan beleefde in 2019 misschien wel haar echt grote doorbraak.

De knappe voormalig The Voice of Holland winnares die eigenlijk Maan de Steenwinkel heet had succes met haar eigen nummers als Zo Kan Het Dus Ook en Ze Huilt Maar Ze Lacht. Naast haar vrij openbare leven heeft ze echter natuurlijk ook een privé leven vol met vriendinnen. En speciaal daarvoor heeft ze dus een tweede Instagram-account.

Het geheime account van Maan
Echt geheim is het ook weer niet, maar vrij onbekend, dat dan weer wel. Ze gaat regelmatig op vakantie met een stel vriendinnen en daarmee is ze een account gestart waar ze hun kiekjes op plaatsen. En dat willen we natuurlijk zien:

Lees verder

Trending