Connect with us

Verhalen

Verdrietig nieuws voor Paul de Leeuw, heel veel sterkte

Paul de Leeuw is niet gevraagd voor het nieuwe coronalied Zon, dat door honderd bekende Nederlanders, zoals Gordon, Leontien Borsato en Yolanthe Cabau, is opgenomen. Dat heeft hij zondagavond gezegd in Op1. Het coronaliedje wordt vanavond gepresenteerd in de talkshow van Eva Jinek en moet steun bieden tijdens de coronacrisis. Veel mensen zitten echter niet te wachten op deze aandachtstrekkerij van bekende Nederlanders en hebben er negatief op gereageerd.

De Leeuw had er graag aan meegedaan. “Nee, ik doe niet mee. Ik had zo meegedaan“, zei hij in Op1.

Jeroen Pauw daarop: “Je bent gewoon niet gevraagd?”

De Leeuw lachend: “Nee.”

Componist Han Kooreneef, die heeft meegeschreven aan het coronalied, begrijpt de ophef overigens niet, zei hij vanochtend op Radio 538. “Ik begrijp dat er door de bijna ‘quarantaine life’ de verveling toeslaat bij mensen en dat is hier ook een uitvloeisel van. Blijkbaar is het zo, als heel veel artiesten samen iets doen, dat het sinds ‘We Are The World’ niet altijd in goede aarde valt ofzo.”

Gevarengroep

Even terug naar De Leeuw: hoewel hij niet is gevraagd voor het coronalied, houdt hij zich wel erg met corona bezig. “We houden ons er heel erg goed aan. Mijn moeder is 88 en ik was afgelopen woensdag jarig. Ik had een tijd lang last van een koudje. Geen griep, geen koorts of ademhalingsmoeilijkheden, maar je gaat toch niet naar je moeder toe. Ik heb haar afgelopen woensdag voor het eerst gezien en blijven echt anderhalve meter van haar af.”

Maakt hij zich ongerust? “Nee, kijk, je kan er een heftige griep aan overhouden. Er zijn in onze omgeving al mensen die het hebben en daar schrik je wel enorm van, maar ik zit nog niet in de gevarengroep. Ik heb wel last gehad van blaaskanker, maar dat is alweer vier jaar geleden. Dat halfjaarlijkse onderzoek is uitgesteld, maar het loopt als vier jaar goed. We praten er wel over.”

“Je moet positief blijven denken. Ik luister wel elke dag naar Jinek, naar jullie, Nieuwsuur en al die informatie slurpen we op.”

Lees verder

Verhalen

Scheiding Gers Pardoel ontaardt in zware vechtscheiding.

Eerder deze maand schreef Gers Pardoel nog dat dit het mooiste jaar van zijn leven is. Insiders weten echter dat de waarheid heel anders is. De rapper heeft naar verluidt zware ruzie met zijn ex. Hij zou het niet kunnen verkroppen dat ze gelukkig is met een andere man.

‘Ontzettend jaloers en boos’.
De relatie tussen Gers en zijn ex Séline verliep niet altijd van een leien dakje. Het stel brak eerder met elkaar, maar kwamen dan weer samen. Nu lijkt de scheiding definitief. Séline heeft ondertussen een relatie met een ander. Een insider zegt dat Gers het daar behoorlijk moeilijk mee heeft en zich groot probeert voor te doen. De bron vertelde aan weekblad Weekend: “Van wat ik begrijp is Gers momenteel ontzettend jaloers en boos. Dat heeft erin geresulteerd dat hij Sélina’s auto heeft afgepakt. Die stond op zijn naam en hij vond dat zij die moest inleveren omdat ze nu toch een vriend heeft.” Zijn ex zou de auto afgegeven hebben omdat ze geen zin heeft in ruzie.

Roddelen
De bron beweert dat Gers nog twee andere auto’s en een motor heeft. De insider onthult: “Ik heb tegen hem gezegd: ‘Ik zou de moeder van mijn kind nooit zonder auto laten zitten.” Het is dus niet zo dat hij die extra auto echt nodig had. Bovendien werkt Séline nog voor de rapper en nu zou hij weigeren om haar salaris te betalen. Daarover vertelde de insider: “Séline zegt dat hij niet moet vergeten dat ze samen het bedrijf Gers Pardoel hebben opgebouwd.”

Om het allemaal nog erger te maken, zou Pardoel ook overal rondbazuinen dat zijn ex een slechte moeder is. De kinderen slapen nochtans zes dagen per week bij haar en verblijven slechts één dag in de week bij hem. De insider denkt dat Gers zijn ex nog altijd als de vrouw van zijn dromen ziet en het niet kan verdragen dat ze geluk heeft gevonden bij iemand anders.

Lees verder

Verhalen

De meeste mensen hebben het fout: hoeveel M’en zie jij in de plaatje?

De meeste mensen onder ons hebben een beroep waarbij we lang moeten zitten of we zitten van ’s ochtends tot ’s avonds opgesloten in een klein kantoortje of vergaderruimte. Wanneer we dan eindelijk thuiskomen, is het vaak schoenen uit, sloffen aan en op de bank televisie kijken.

Technologie maakt een belangrijk onderdeel uit van ons leven en het is gemakkelijk om achterover te leunen en al het werk voor jou te laten doen. Binnenkort moeten we misschien niet meer voor onszelf denken.

Maar we willen adviseren om de televisie of je smartphone af en toe links te laten liggen. Doe eens iets compleet anders en zet je hersenen aan het werk.

Dat is precies wat deze leuke uitdaging biedt. Het is snel en ontzettend eenvoudig. Maar het hangt ervan af hoe goed je focus is.

Dit soort uitdagingen wordt alsmaar populairder en dat is een goede trend, want het zet onze hersenen aan het werk.

De meeste mensen hebben het fout bij de eerste poging
Bekijk de onderstaande prent vol W’s en probeer alle M’en te vinden. Ze staan er wel degelijk!

Om het nog een beetje moeilijker te maken, heb je tien seconden om ze allemaal te vinden. De meeste mensen vinden het niet bij de eerste poging!

Hoeveel M’en staan er in deze prent?

De uitdaging bestaat erin dat je de details moet vinden in een relatief grote zone, en dat binnen een korte tijd. En dat is iets wat niet iedereen kan.

Hieronder vind je het antwoord. Alle M’en staan in het wit gemarkeerd. Nu is het tijd om te zien hoe jij het deed!

Het correcte antwoord is dat er 10 keer een M in de prent staat. Een M in elke regel.

Deel dit bericht om ook je vrienden uit te dagen!

Lees verder

Verhalen

Zwembadvlog Enzo Knol met nieuwe vriendin trekt behoorlijk wat kijkers!

Enzo Knol weet dagelijks zo’n 600.000 views te krijgen op zijn vlogs op YouTube. Maar soms springt er eentje uit die toch wel een stukje meer bekeken wordt dan de andere. De vlogger heeft sinds een tijdje een nieuwe vriendin.

Hoewel het nog niet officieel zou zijn lijken de twee toch wel onafscheidelijk te zijn van elkaar. Gisteren wist de vlogger in een halve dag al de 600.000 views aan te tikken. En we kunnen wel raden waardoor dat komt. De vlogger heeft namelijk een zwembad in de tuin laten aanleggen, en met dat warme weer van gisteren gaat hij natuurlijk even een duik nemen.

Enzo Knol in zijn nieuwe zwembad
En uiteraard is zijn nieuwe vlam daar ook bij aanwezig. De blondine, genaamd Myron, blijkt toch wel een gunstige factor te zijn voor het aantal kijkers op zijn vlogs:

Lees verder

Trending