Connect with us

Economie

Bridget Maasland reageert op afwezigheid bij RTL Boulevard

Waar ze eerder nog wekelijks aan de desk van RTL Boulevard stond, is ze daar sinds de breuk met André Hazes niet meer te zien. Bridget Maasland vertelt wat er aan de hand is.

Planning
Ook de kijkers is het niet onopgemerkt gebleven dat de presentatrice al maanden niet meer aan de showbizzdesk heeft gestaan.

Hoewel ze de afgelopen tijd heel wat over zich heen heeft gekregen, is er volgens Bridget’s management niks aan de hand, en verschijnt ze binnenkort gewoon weer in het programma. “Er is niks aan de hand, door het coronavirus is de planning wat geschoven.”

Andere programma’s
Overigens is RTL Boulevard niet het enige programma bij RTL waarin Bridget even niet te zien was. Zo zijn haar shows Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel tijdelijk stopgezet.

Ook is volgens haar management te wijden aan het coronavirus. Door de afleveringen nu even stop te zetten, zouden de kijkers in het najaar nog wat tegoed hebben.

Bron: Superguide, Grazia

Lees verder

Economie

Bizar nieuws betreft Marco Borsato: “Hij is verslaafd!”

Marco Borsato heeft een tijdje terug het stof in Showbizz-land flink doen opwaaien. Het leek over niets anders te gaan dan over de affaires van de zanger. De ene na de andere kwam in het nieuws en het werd de familie dan ook teveel. Leontine heeft besloten een punt achter het huwelijk te zetten. Maar hoe nu verder.

Dat de zanger eventjes geen optredens zal doen is logisch met de coronacrisis en alle maatregelen. Maar daarna? Story heeft een deskundige ingeschakeld om naar zijn situatie te kijken. Hij geeft aan dat hoewel de zanger het beeld van een ‘betrouwbare vader’ niet meer kan herstellen, hij zijn echte fans niet zal verliezen.

Marco Borsato houdt nog wel een paar fans
Ook noemt hij dat de zanger mogelijk verslaafd is aan het leven tussen de lakens. De deskundige geeft aan: “Marco wordt juist een spannendere man voor zijn vrouwelijke fans. Zij zullen denken: wie weet maak ik nu ook kans.”

 

Lees verder

Economie

Grote zorgen om Monica Geuze: “Wat is er met haar gebeurd?”

Monica Geuze zit in een wat lastige periode kunnen we wel stellen. Onlangs kwam het bericht naar buiten dat de brunette last had van een hardnekkige stalker. Ze kreeg berichten van een man uit een inrichting zoals ze zelf liet weten in een vlog. Hij stuurde haar berichten als “Ik kom je halen”. De man heeft een contactverbod gekregen van de politie waardoor de berichten nu gestopt zijn. Ze geeft aan: “Hij was heel erg geschrokken en vertelde dat het nooit zijn bedoeling is geweest.” Maar fans maken zich nu zorgen om de fysieke en mentale gesteldheid van de vlogster.

Onzekerheid bij Monica Geuze
De vlogster is namelijk begonnen met het zogenaamde keto-dieet. Hierbij mogen bijvoorbeeld absoluut géén koolhydraten gegeten worden en schijnbaar moet je er erg veel water bij drinken. Ze zegt het volgende: “Misschien moet ik milder zijn zodat ik het tot een lifestyle kan maken. Ik doe het gewoon twee weken streng en daarna doe ik het mild.

Ik heb flink last van een hongergevoel. Maar misschien is dat wel iets waar ik doorheen moet.” Fans denken dat ze te ver gaat om haar “droomfiguur” te behalen. “Nu zou ik het heel jammer vinden als ik nooit meer brood kan eten. Ik wil er echt een soort van op letten, want ik zit iedere zomer weer te klagen over mijn lijf. En elke winter trouwens ook.”

 

Lees verder

Economie

Lil’ Kleine onder vuur door deze foto van zijn zoontje

Dat Lil Kleine maar al te graag wil showen wat hij heeft weten we allemaal. De rapper heeft goed verdiend met zijn muziek en optredens en daar geniet hij met volle overtuiging van. Hij lijkt niet alleen van zijn geld te genieten, hij geniet er ook van dat andere mensen zien dat hij met zijn geld kan wat hij doet.

Zo laat hij zijn splinternieuwe Mercedes ook maar al te graag zien op social media die hij rustig kan parkeren in zijn eigen garage in huis in hartje Amsterdam. Ja, dan heb je aardig wat centen. Maar de volgende foto kan op aardig wat kritiek rekenen. De rapper plaatste namelijk een foto van zijn kindje Lío Zion die op zijn auto zit op social media.

Kritiek op foto Lil Kleine
Niet dat daar iets verkeerds aan is, mits hij lekker stabiel op de motorkap kan zitten natuurlijk. Maar mensen struikelen voornamelijk over het feit dat hij met een foto van zijn kind ook wil laten zien hoeveel geld hij heeft. Comments als “Het is normaal om een kind goed op te voeden idd, maar niet je kind op een dikke Mercedes te zetten van een paar ton dat is alleen maar shinen met je geld.” zijn veelal te lezen in de reacties onder de foto’s:

 

Lees verder

Trending