Connect with us

Economie

Bol.com haalt genadeloos uit naar RUMAG met hilarische post!

Bol.com doet het weer! RUMAG verscheen regelmatig in het nieuws, zoals toen ze opriepen niet op te staan voor jonge zwangere meisjes. Na beledigende opmerkingen van voorman René Watzema aan het adres van Chinezen. En hun publicatie van kledingstukken met het woord ‘Sterf’ en ‘Autist’.

Het merk werd op 29 maart 2020 bekritiseerd in het televisieprogramma Zondag met Lubach vanwege het stelen van Engelstalige quotes, en het winstmodel op een shirt met donatie voor het Rode Kruis. Ook werd ze verweten dat het bedrijf tijdens de coronacrisis, op critici zou hebben gereageerd met teksten als ‘lik alsjeblieft het knopje van een zebrapad en hou alsjeblieft jullie smoel’. Het merk reageerde op deze uitzending met een post op Instagram met woorden ‘Zondag.met.RUMAG’, wat nog meer kritiek opwekte doordat dit ook gestolen leek van iemand op Twitter.

Bol.com slacht RUMAG nog even af!
Maar ook Bol.com weet op hun eigen manier even in te haken op het afslachten van dit verschrikkelijke bedrijf. Ze doen dit wel vaker door producten te promoten met een recensie eronder die actueel erg aansluit op het nieuws van die dag. Deze was weer heerlijk in de roos:

🤭

Publiée par bol.com sur Lundi 30 mars 2020

 

Lees verder

Economie

10 jaar jonger? Facelift voor Martien in Chateau Meiland

We kunnen weer genieten van Chateau Meiland. Op Instagram verscheen alvast een voorproefje van de nieuwste aflevering van deze prettig gestoorde realityserie!

Een beetje BN’er laat zich tegenwoordig volspuiten met botox en andere rotzooi die moet verhullen dat ze een dagje ouder worden.

Realityster Martien kan natuurlijk niet achterblijven en ondergaat ook een verjongingskuur. Maar de Meilandjes zijn natuurlijk echte doe-het-zelvers en dus komt er geen kliniek aan te pas.

En waarom zou je met enge injectienaalden in de weer gaan als je ook gewoon plakband kunt gebruiken? Dochterlief Maxime komt er echter al snel achter dat plastische chirurgie ook een vak is!

Gouden Televizier-Ring
Misschien maar goed ook, want het feit dat Martien en zijn familie zo lekker zichzelf zijn is natuurlijk de charme van Chateau Meiland.

De serie is inmiddels genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring en veel collega-BN’ers duimen voor een overwinning van de Meilandjes.

Inmiddels is Martien dan ook vaker op televisie te zien dan in zijn chateau. Hij is een vast panellid in de doorstart van Ranking the Stars en als presentator in Cash or Trash.

 

Lees verder

Economie

Leugens boven tafel “Martien Meiland zal veel fans verliezen!”

Een tijdje geleden won Martien Meiland met zijn geniale programma de Televizier Ring. Hij liet hierbij programma’s als Wie Is De Mol? en Expeditie Robinson achter zich wat behoorlijk knap is aangezien het programma nog geen jaar bestaat.

Hij vertelde hierbij dat RTL in eerste instantie helemaal geen interesse had in zijn programma. Maar dit bleek helemaal niet waar.

Het ging toentertijd niet door omdat hij de hypotheek niet rond kon krijgen voor het kasteel. Maar daar blijft het niet bij. Story heeft namelijk wat verder gezocht.

Leugen van Martien Meiland?
SBS had bijvoorbeeld in het begin helemaal géén vertrouwen in het programma dat hij opperde. Ze weigerde zelf op met het gezin samen te werken.

Dit terwijl Martien zei “De volgende ochtend kreeg ik al een antwoord van John en zo is het balletje gaan rollen”.

In plaats daarvan heeft hij iedere week een zelfgemaakte video van hun avonturen opgestuurd naar SBS totdat ze bij de redactie dachten “Oke, dit is toch best leuk”. Lees verder onder de video over de “Donor van Maxime”!

De donor van Maxime
Ook de relatiestatus van Maxime wordt verzwegen. Ze is namelijk vrijgezel en zou graag een dochtertje of zusje willen voor haar kleine Claire. Maar dat schijnt één groot toneelstuk te zijn.

De blondine is namelijk druk aan het daten met ene Jordy uit Noordwijk. “Maxime en Jordy daten met elkaar en zouden ook intiem geweest zijn” wordt aangegeven door een insider.

 

Lees verder

Economie

Jaja, dit is dus de nieuwe vriend van Maxime Meiland

Het lijkt erop dat Maxime Meiland eindelijk de ware heeft gevonden. De blondine heeft al een dochter, maar die jongen is nooit in beeld geweest.

Ze is al een tijdje bezig om opnieuw zwanger te worden zodat haar dochtertje Claire ene broertje of zusje krijgt om mee te spelen.

Ze heeft graag dat het leeftijdsverschil niet te groot is, er zit dus een beetje haast achter. Alleen een leuke man vinden wanneer je 24/7 in een kasteel in Frankrijk werkt, dat gaat nogal lastig.

Ze is in eerste instantie gegaan voor een zaaddonor. De eerste poging was mislukt tot grote teleurstelling van de jongedame en de rest van de familie. maar daar lijkt nu verandering in te komen!

Maxime Meiland heeft een nieuwe vriend
En die vriend is niemand minder dan Presentator en influencer Robbert Rodenburg. Op social media laten ze doorschemeren dat ze het erg gezellig hebben samen.

De roddels gaan zelfs dat Maxime zwanger is en dat Robbert weleens de vader zou kunnen zijn. Hij schrijft bij de foto “Het is inmiddels zaterdag, deze foto maakte wij begin deze week. Ik ben nog steeds brak. Is soms ok. Fijn weekend!”

Lees verder

Trending