Connect with us

Economie

Marco Borsato zoekt toenadering tot Leontine maar krijgt nul op het rekest

Marco Borsato heeft al lange tijd niets meer van zich laten horen. Hij is de afgelopen week weer veelvuldig in de roddelbladen verschenen omdat er opnieuw verhalen in de rondte gaan. Naast de vele affaires die aan het licht gekomen zijn is er namelijk een nieuw verhaal verschenen. En het zal je vast niet verassen, het is nóg een affaire.

Deze keer met een gezamenlijke vriendin van de zanger en zijn vrouw. Ze zat in de fanclub van de zanger en haar toenmalige man is niet te spreken over hem. Leontine zit vandaag de dag lekker in Thailand te genieten van zorgeloosheid en heeft alle roddels waarschijnlijk even van zich afgeschud.

Marco Borsato zoekt toenadering
Maar De Telegraaf ontgaat niets. Ze houden alles op social media nauwlettend in de gaten en merkte op dat de zanger voor het eerst in lange tijd weer actief was op social media. En dan met name bij het account van zijn ex-vrouw. Maar al gauw heeft hij zijn reactie weer weggehaald.

Lees verder

Economie

Bizar nieuws betreft Marco Borsato: “Hij is verslaafd!”

Marco Borsato heeft een tijdje terug het stof in Showbizz-land flink doen opwaaien. Het leek over niets anders te gaan dan over de affaires van de zanger. De ene na de andere kwam in het nieuws en het werd de familie dan ook teveel. Leontine heeft besloten een punt achter het huwelijk te zetten. Maar hoe nu verder.

Dat de zanger eventjes geen optredens zal doen is logisch met de coronacrisis en alle maatregelen. Maar daarna? Story heeft een deskundige ingeschakeld om naar zijn situatie te kijken. Hij geeft aan dat hoewel de zanger het beeld van een ‘betrouwbare vader’ niet meer kan herstellen, hij zijn echte fans niet zal verliezen.

Marco Borsato houdt nog wel een paar fans
Ook noemt hij dat de zanger mogelijk verslaafd is aan het leven tussen de lakens. De deskundige geeft aan: “Marco wordt juist een spannendere man voor zijn vrouwelijke fans. Zij zullen denken: wie weet maak ik nu ook kans.”

 

Lees verder

Economie

Grote zorgen om Monica Geuze: “Wat is er met haar gebeurd?”

Monica Geuze zit in een wat lastige periode kunnen we wel stellen. Onlangs kwam het bericht naar buiten dat de brunette last had van een hardnekkige stalker. Ze kreeg berichten van een man uit een inrichting zoals ze zelf liet weten in een vlog. Hij stuurde haar berichten als “Ik kom je halen”. De man heeft een contactverbod gekregen van de politie waardoor de berichten nu gestopt zijn. Ze geeft aan: “Hij was heel erg geschrokken en vertelde dat het nooit zijn bedoeling is geweest.” Maar fans maken zich nu zorgen om de fysieke en mentale gesteldheid van de vlogster.

Onzekerheid bij Monica Geuze
De vlogster is namelijk begonnen met het zogenaamde keto-dieet. Hierbij mogen bijvoorbeeld absoluut géén koolhydraten gegeten worden en schijnbaar moet je er erg veel water bij drinken. Ze zegt het volgende: “Misschien moet ik milder zijn zodat ik het tot een lifestyle kan maken. Ik doe het gewoon twee weken streng en daarna doe ik het mild.

Ik heb flink last van een hongergevoel. Maar misschien is dat wel iets waar ik doorheen moet.” Fans denken dat ze te ver gaat om haar “droomfiguur” te behalen. “Nu zou ik het heel jammer vinden als ik nooit meer brood kan eten. Ik wil er echt een soort van op letten, want ik zit iedere zomer weer te klagen over mijn lijf. En elke winter trouwens ook.”

 

Lees verder

Economie

Lil’ Kleine onder vuur door deze foto van zijn zoontje

Dat Lil Kleine maar al te graag wil showen wat hij heeft weten we allemaal. De rapper heeft goed verdiend met zijn muziek en optredens en daar geniet hij met volle overtuiging van. Hij lijkt niet alleen van zijn geld te genieten, hij geniet er ook van dat andere mensen zien dat hij met zijn geld kan wat hij doet.

Zo laat hij zijn splinternieuwe Mercedes ook maar al te graag zien op social media die hij rustig kan parkeren in zijn eigen garage in huis in hartje Amsterdam. Ja, dan heb je aardig wat centen. Maar de volgende foto kan op aardig wat kritiek rekenen. De rapper plaatste namelijk een foto van zijn kindje Lío Zion die op zijn auto zit op social media.

Kritiek op foto Lil Kleine
Niet dat daar iets verkeerds aan is, mits hij lekker stabiel op de motorkap kan zitten natuurlijk. Maar mensen struikelen voornamelijk over het feit dat hij met een foto van zijn kind ook wil laten zien hoeveel geld hij heeft. Comments als “Het is normaal om een kind goed op te voeden idd, maar niet je kind op een dikke Mercedes te zetten van een paar ton dat is alleen maar shinen met je geld.” zijn veelal te lezen in de reacties onder de foto’s:

 

Lees verder

Trending