Connect with us

Verhalen

Henny doet boekje open over ‘vreemdganger’ Marco Borsato

Henny Huisman heeft een boekje opengedaan over de man die hij zelf heeft ontdekt in de Soundmixshow: Marco Borsato. De presentator wist al jaren van de affaires van de zanger en zegt zelfs nog veel meer te weten over de voormalig ideale schoonzoon…

Deze schokkende uitspraken doet Henny in weekblad Weekend. De presentator zegt dat er veel meer verhalen over de zanger zijn dan tot nu toe bekend is. “Ja, er komt nog meer aan. Ik weet van alles, al heel lang, maar wat moest ik tegen Marco zeggen? Doe niet? Dan zou hij denken: waar bemoei je je mee?”

Maan

Voor opnames van Waar Is Dat Feestje?! kwam Henny Marco onlangs tegen. “Ja, hij was bij een modeshow met zijn dochter,” zegt hij tegen Weekend. “Zangeres Maan trad daar ook op, en ik wist al heel lang dat zich iets tussen Maan en Marco zou hebben afgespeeld. Dat van zijn secretaresse wist ik ook al. Het punt is, wij horen alles, maar wat moet ik ermee?”

Henny vermoedt dat de geruchten over Maan zomaar zouden kunnen kloppen. “Nou ja, hij is voornamelijk met meiden die ook iets kunnen. Ik kan het niet bevestigen, maar het zou me niet verbazen. Wat ik daarvan denk? Dom, en ze is ook nog heel jong. En er komen nog wel een stuk of drie vrouwen aan, naar wat ik hoor. Nee, ik ga niks zeggen.”

De presentator vindt het vooral erg voor Leontine en zijn kinderen. “Ik vind het stom en het is ook zonde voor zijn drie kinderen. Hij heeft een hartstikke leuke dochter van 17, ze liep die modeshow zo trots. Dan denk ik: potverdee! Dat doet me zeer.”

Lees verder

Verhalen

Raak Lorna aan en ze krijgt een orgasme – “Ik ben elke dag uitgeput”

Een Britse vrouw krijgt bij de minste aanraking of gedachte een 0rgasme. Dat is behoorlijk vermoeiend. “Het klinkt leuk, maar het is eigenlijk heel vervelend en uitputtend”, klinkt het.

Lorna Harrison lijdt aan Persistent Genital Arousal Disorder (PGAD), een aandoening waarbij vrouwen zonder aanleiding opgewonden raken en/of klaarkomen.

Die werd in 2019 getriggerd doordat ze over een verkeersdrempel reed. “Ik kreeg daar beneden plots een bonzend gevoel.

Ik mag van geluk spreken dat ik niet botste, want ik verloor de controle over mijn lichaam. Ik reed onmiddellijk weer naar huis”, vertelt ze aan The Sun.

Overal en altijd

De 51-jarige vrouw uit Doncaster, een stad in het Engelse bestuurlijke graafschap South Yorkshire, heeft nu dagelijks voortdurend 0rgasmes, tot wel elf keer per dag.

Gewoon nog maar even denken aan haar vriend kan al tot een orgasme leiden. “Het klinkt leuk, maar het is eigenlijk heel vervelend en uitputtend. Het gebeurt overal en altijd”, klinkt het.

Vreemde blikken
Haar gynaecoloog schreef haar een behandeling tegen epilepsie voor, maar tevergeefs. “Ik kreeg het gevoel eens in de winkel.

Ik moest me vasthouden aan de rekken om mezelf tegen te houden. Mensen keken me vreemd aan.

Een andere keer noemde een vriendin de naam van mijn vriend. Ik raakte in paniek, begon een 0rgasme te krijgen en rende een winkel binnen”, herinnert ze zich.

Aftellen
Haar aandoening heeft ook een impact op haar s*ksleven, al kan ze nog wel genieten van s*ks. “Mijn vriend vond het in het begin grappig, maar als we passioneel beginnen te zoenen, is het meteen prijs bij mij.

Dan telt hij af van drie en zegt: ‘Daar gaat ze!’. S*ks doet wel deugd, maar als het gewoon doorheen de dag voorkomt, is het afzien. Langs de ene kant ben ik de aandoening beu, maar als een 0rgasme goed doet, wil ik dat het blijft”, besluit ze

Lees verder

Verhalen

Opnieuw een trietse klap voor Marco Borsato!

Marco Borsato heeft de afgelopen maanden al een hele boel te verduren gehad. Het leek zo goed te gaan in 2019 waar hij hit na hit wist te scoren met andere artiesten zoals Snelle, Armin van Buuren en Davina Michelle. Maar toen alle affaires boven water kwamen was het toch echt einde verhaal.

Hij scheen een boel vrouwen in het geheim gezien te hebben tijdens zijn huwelijk met Leontine. Het was nog niet zeker of de twee definitief uit elkaar zouden zijn. Wel leek de zanger een tijdje bij zijn moeder te wonen. Maar het lijkt er nu op dat Leontine voorgoed een punt achter het huwelijk heeft gezet na 23 jaar.

Leontine Ruiters neemt afscheid van Marco Borsato
Ze heeft namelijk afstand gedaan haar achternaam weet Story de melden. Ze heeft namelijk een brief van de Bank Giro Loterij ondertekent met Ruiters, haar meisjesnaam. Een brief die naar alle adressen in Nederland is verstuurd. Het lijkt op een behoorlijk statement dat ze afstand wil doen van de zanger waar ze 23 jaar geleden mee in het huwelijksbootje is gestapt.

Lees verder

Verhalen

Verdrietig liefdesnieuws voor the voice zangeres Maan

Maan de Steenwinkel had een verdrietig nieuwtje gedeeld op haar Instagram op Kerstavond. De zangeres en dj Tony Junior zijn uit elkaar.

Op social media liet ze weten dat de twee hebben besloten ieder hun eigen weg in te gaan. “De keerzijde van liefde, ik had gehoopt dit nooit te hoeven schrijven. Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn”, schrijft Maan.

Geen sensatie Ze liet weten dat ze nog altijd veel van elkaar houden, en voor altijd in elkaars hart zullen blijven zitten. “Er is geen sensatie, niks heftigs maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan.”

Dankbaar De zangeres zei ‘de mooiste tijd in de liefde’ te hebben ervaren met de dj. “We hebben zoveel van elkaar geleerd, zijn samengegroeid naar iets wat we nog niet kenden en we brachten beiden iets bij elkaar naar boven wat ons als persoon heeft verrijkt. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor en dat zal ik voor altijd koesteren.”

The voice Maan brak door dankzij haar winst van de talentenjacht The voice of Holland in 2016. Ze scoorde verschillende hits met liedjes als Hij is van mij en Blijf bij mij. In februari 2018 maakten Maan bekend een relatie te hebben met DJ Tony Junior.

View this post on Instagram

De keerzijde van liefde, ik had gehoopt dit nooit te hoeven schrijven. Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn. We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten. Er is geen sensatie, niks heftigs maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan. Ik heb de afgelopen jaren de mooiste tijd in de liefde ervaren, we hebben zoveel van elkaar geleerd, zijn samen gegroeid naar iets wat we nog niet kenden en we brachten beiden iets bij elkaar naar boven wat ons als persoon heeft verrijkt. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor en dat zal ik voor altijd koesteren. Toch is het voor nu beter zo. Lieve Toon, ik hou ontzettend veel van je en zal er altijd voor je zijn. 🌹🥨 Kus Maan

A post shared by Maan (@maan.de.st) on

Bron: Instagram, Libelle Beeld: Instagram

Lees verder

Trending