Connect with us

Economie

Zo zag Bridget Maasland er vroeger uit

Bridget Maasland heeft zich voor haar carrière als presentatrice, gewaagd aan een heel andere branche. Op Instagram deelde Bridget vorig jaar een foto uit de oude doos, waar ze te zien is als 16-jarig fotomodel.

Piepjong
Voor Bridget haar debuut maakte op televisie, werkte ze in haar tienerjaren als model in onder meer Barcelona.

Trots model
Op Instagram deelt ze een close-upfoto en haar volgers zijn er over te spreken. Volgers zijn het met elkaar eens: Bridget is geen spat veranderd en sommigen vinden zelfs dat ze met de jaren knapper wordt.

Al eerder deelde Bridget foto’s uit haar modellen tijd. Het voormalige-model poseert in lingerie en lacht breed op een portretfoto.

Lees verder

Economie

Rachel Hazes reageert op hernieuwde liefde André en Monique

Nadat bekend werd dat André Hazes (25) en Monique (43) afgelopen november besloten een punt achter hun relatie te zetten, werd de band tussen de zanger en moeder Rachel weer flink aangehaald.

Na een roerige periode hebben de twee tortelduifjes elkaar toch weer gevonden. Rachel vertelt tijdens haar 50e verjaardag tegenover RTL Boulevard blij te zijn voor haar zoon.

“Voor mij is het allerbelangrijkste dat mijn kind gelukkig is”

Het maakt volgens Rachel niet uit met wie André het liefdesgeluk beproeft. “Voor mij is het allerbelangrijkste dat mijn kind gelukkig is. Met wie en hoe of wat, dat maakt niet uit. Als mijn kind maar gelukkig is.”

Dat Rachel en Monique niet bepaald door een deur kunnen is geen geheim. Haar schoondochter was dan ook niet aanwezig op het grote feest van Rachel.

De afgelopen maanden was André hoteldebotel op Bridget Maasland en die relatie droeg zonder meer de goedkeuring van Rachel.

“We hebben de grootste gein met elkaar, ze is echt leuk. Ik ben echt blij met haar. We kennen elkaar natuurlijk al, maar ik heb haar een tijdje niet gezien.

(…) Ik vind haar zo leuk. Het is niet aan mij, maar ik zou heel goed met haar kunnen leven”, zo vertelde ze destijds tegenover RTL Boulevard.

Lees verder

Economie

Patty Brard klapt uit de school over André Hazes en Bridget Maasland

Patty Brard is niet te spreken over het gedrag van Bridget Maasland en André Hazes. De brunette gaat dan ook een boek uitbrengen, waarin ze alles op tafel gooit over de exen.

Bruiloft
Op Patty’s bruiloft in 2014 zouden André en Bridget namelijk niet van elkaar af kunnen blijven. De twee zouden uitbundig met elkaar staan zoenen en het slipje van Bridget zou zelfs op haar knieën hebben gehangen, zo lieten meerdere aanwezige gasten weten.

Excuses
Bridget liet weten dat deze geruchten nonsens zijn en het alleen om een kusje ging.

“Dat hele incident heeft voor zo’n smet op ons huwelijk gezorgd, en dat neem ik Bridget hoogst kwalijk”, laat Patty weten.

Daarnaast vindt de brunette het niet kunnen dat ze geen excuses van Bridget heeft ontvangen.

Dit incident heeft ook voor barsten gezorgd in de vriendschap van Patty en André. “André mocht van zijn vriendin Monique waarschijnlijk niet meer met ons omgaan vanwege het incident Bridget op de afterparty. Maar achteraf gezien had Monique beter een omgangsverbod met Bridget kunnen instellen.”

Lees verder

Economie

Grote bewondering voor quarantaine-look André Hazes

Volgers hebben grote bewondering voor de quarantaine-look van André Hazes. Waar hij eerder deze maand nog flink voor paal werd gezet om zijn looks, laat hij zondag niet alleen zijn spieren zien, maar zorgt ook zijn kapsel voor een heleboel likes.

De zanger post een foto van zichzelf met trotse blik terwijl hij in de spiegel naar zijn spierballen kijkt. “Quarantaine fittig wel”, schrijft hij bij de foto.

Veel bekende Nederlanders reageren op de foto van André. Bram Krikke heeft veel bewondering: “Ik kan hier zoveel van leren”, schrijft hij als reactie. Ook Bas Smit reageert: “Goeie shuffles”.

Een andere volger is helemaal ambitieus: “Olympisch ready”, schrijft hij bij de selfie. Ook vriendinlief Monique reageert op het kiekje: “Pittig”, schrijft ze.

Niet veel later post André nog een foto van zichzelf: “Quarantaine kapsel”, schrijft hij bij een foto waarop hij in dezelfde outfit geniet van het lekkere zonnetje.

De foto’s kan in korte tijd op duizenden likes rekenen. Bas Smit let alleen niet zo op het kapsel van de zanger: “We zien alleen je topje hoor”, schrijft hij met lachende poppetjes onder de foto.

Lees verder

Trending