Connect with us

Economie

Koningin Maxima komt met ”niet fijn nieuws” over prinses Amalia naar buiten.

Koningin Máxima gaat de komende twee jaar nog extra van haar oudste dochter genieten. Het worden namelijk de laatste jaren dat prinses Amalia thuis woont, zo vertelde Máxima en Willem Alexander woensdag in het Pakistaanse Lahore tegen RTL Boulevard.

Dat vooruitzicht vond ze overigens “niet zo fijn”, vervolgde Máxima tegen Blauw Bloed van de EO. “Het gaat heel snel”, meende de koningin. Máxima zei dat ze “apetrots” is op Amalia, die ze ook een goede vriendin noemde.

Vader Alexander heeft er meer moeite mee en zie het liever niet gebeuren.

Volgende week zaterdag viert Amalia haar zestiende verjaardag. Ze krijgt geen groot feest maar natuurlijk wordt het wel gevierd, aldus de koningin. “We gaan enorm zingen”.

Lees verder

Economie

Geraldine Kemper topless gekiekt met dit warme weer!

Geraldine Kemper is een Nederlandse televisiepresentatrice van BNN. Ze won door het tv-programma Sterretje Gezocht haar baan als presentatrice bij deze publieke omroep. Van 2015 tot en met 2018 werd de blondine genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw.

Vandaag de dag mag ze de hele wereld rondreizen en komt ze op de mooiste plekjes op aarde. Het leven kan allemaal mooi lopen. Ze is gewoonweg niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Maar online doet ze het ook erg goed moeten we zeggen. Met zo’n 600.000 volgers op Instagram behoort ze toch wel tot de Nederlandse top.

Geraldine Kemper verbluft Nederland opnieuw
En wat zo fijn is van al die reisjes die ze mag maken voor haar werk. Ze maakt ook ngo eens hele fijne kiekjes. En gelukkig is de blondine niet iemand die cameraschuw is:

 

Lees verder

Economie

Eva Jinek vertelt over behoorlijk heftig nachtje met Freek Vonk

Van begin 2013 tot mei 2015 had hij een relatie met televisiepresentatrice Eva Jinek, nadat hij in een van haar talkshows te gast was geweest. We hebben het natuurlijk over Freek Vonk. De ‘vonk’ was schijnbaar in één keer overgeslagen tussen de twee. En dat de presentatrice een wilde eerste nacht heeft ervaren, dat is zeker.

De presentator heeft thuis namelijk ook een hele dierentuin staan. Van slangen tot hagedissen, ze sliepen er gewoon tussen. Dat wist Eva natuurlijk al vooraf, maar op één ding was ze niet voorbereid. Dat was namelijk de gigantische koningscobra van haar nieuwe vlam. En die blijkt alleen in de nacht actief te zijn!

De koningscobra van Freek Vonk
Nu hebben we het niet over de koningscobra van Freek waarvan je denkt dat we het over hebben. of wel trouwens. Nouja, kijk maar even hoe de blonde presentatrice haar eerste nachtje bij de evolutiebioloog heeft ervaren:

 

Lees verder

Economie

Maxime Meiland doet zorgelijke uitspraak: “Van mij hoeft het niet meer!”

Wie de familie de laatste twee jaar een beetje gevolgd heeft weet dat dochter Maxime Meiland het stralende middelpunt van de familie is. In haar jeugd was echter alles lang niet zo rooskleurig. In de videoserie ‘Open Kaart‘ van Robbert Rodenburg erg openhartig over haar heftige jeugd.

Waarin ze totaal ontspoorde en zelfs op een gegeven moment dacht: “Van mij hoeft het niet meer”. We weten inmiddels dat Martien ook niet een al te beste jeugd heeft gehad. Desondanks zijn ze met zijn alle toch érg goed terecht gekomen!

Maxime Meiland over haar vader
Ze vertelt over de periode dat haar vader Martien ontdekte dat hij op mannen viel. Haar moeder had daar veel verdriet van. Toch besloot het gezin in 2005 gezamenlijk naar Frankrijk te verhuizen. Check de hele video hieronder:

 

Lees verder

Trending