Connect with us

Economie

‘André gaat zich vervelen bij Monique’

André Hazes en Monique Westenberg zijn weer bij elkaar en lijken weer gelukkig te zijn samen. Nu ze noodgedwongen thuis moeten blijven, zullen ze veel tijd hebben om de afgelopen bewogen maanden te bespreken. Maar insiders denken dat geen goed gesprek hun relatie echt kan redden.

‘Een knap grietje’
,,Hij wil rock ‘n roll, geen gezapig thuisleven, hoe dol hij ook is op Monique en vooral die kleine”, zegt een bron tegen weekblad Story. ,,André gaat zich vervelen. Monique kan het nu allemaal wel slikken, maar het zal niemand verbazen als André toch weer eens valt voor een knap grietje dat op zijn pad komt.” Volgens de bron kan André maar moeilijk ‘nee’ zeggen. Iets waar Monique van heft kunnen profiteren toen ze hem terug wilde winnen, maar ook de nadelen van ondervindt als André een andere vrouw ontmoet. ,,Monique kan dankzij André in een luxe villa wonen en een arsenaal aan dure spullen hebben, maar ze moet maar afwachten hoe lang hij blijft.”

Overvolle agenda
Geen leuke boodschap dus voor Monique, al zal de vrouw inmiddels wel weten hoe André in elkaar zit. Eerder gingen de twee namelijk ook al uit elkaar. Toen was de grootste reden de overvolle agenda van André en de weinige tijd die hij daardoor overhield voor zijn gezin.

Lees verder

Economie

Patty Brard klapt uit de school over André Hazes en Bridget Maasland

Patty Brard is niet te spreken over het gedrag van Bridget Maasland en André Hazes. De brunette gaat dan ook een boek uitbrengen, waarin ze alles op tafel gooit over de exen.

Bruiloft
Op Patty’s bruiloft in 2014 zouden André en Bridget namelijk niet van elkaar af kunnen blijven. De twee zouden uitbundig met elkaar staan zoenen en het slipje van Bridget zou zelfs op haar knieën hebben gehangen, zo lieten meerdere aanwezige gasten weten.

Excuses
Bridget liet weten dat deze geruchten nonsens zijn en het alleen om een kusje ging.

“Dat hele incident heeft voor zo’n smet op ons huwelijk gezorgd, en dat neem ik Bridget hoogst kwalijk”, laat Patty weten.

Daarnaast vindt de brunette het niet kunnen dat ze geen excuses van Bridget heeft ontvangen.

Dit incident heeft ook voor barsten gezorgd in de vriendschap van Patty en André. “André mocht van zijn vriendin Monique waarschijnlijk niet meer met ons omgaan vanwege het incident Bridget op de afterparty. Maar achteraf gezien had Monique beter een omgangsverbod met Bridget kunnen instellen.”

Lees verder

Economie

Grote bewondering voor quarantaine-look André Hazes

Volgers hebben grote bewondering voor de quarantaine-look van André Hazes. Waar hij eerder deze maand nog flink voor paal werd gezet om zijn looks, laat hij zondag niet alleen zijn spieren zien, maar zorgt ook zijn kapsel voor een heleboel likes.

De zanger post een foto van zichzelf met trotse blik terwijl hij in de spiegel naar zijn spierballen kijkt. “Quarantaine fittig wel”, schrijft hij bij de foto.

Veel bekende Nederlanders reageren op de foto van André. Bram Krikke heeft veel bewondering: “Ik kan hier zoveel van leren”, schrijft hij als reactie. Ook Bas Smit reageert: “Goeie shuffles”.

Een andere volger is helemaal ambitieus: “Olympisch ready”, schrijft hij bij de selfie. Ook vriendinlief Monique reageert op het kiekje: “Pittig”, schrijft ze.

Niet veel later post André nog een foto van zichzelf: “Quarantaine kapsel”, schrijft hij bij een foto waarop hij in dezelfde outfit geniet van het lekkere zonnetje.

De foto’s kan in korte tijd op duizenden likes rekenen. Bas Smit let alleen niet zo op het kapsel van de zanger: “We zien alleen je topje hoor”, schrijft hij met lachende poppetjes onder de foto.

Lees verder

Economie

Boze Bridget Maasland deelt flinke sneer uit

Bridget Maasland is helemaal klaar met iedereen die de coronamaatregelen aan hun laars lappen. De presentatrice deelt daarom ook een flinke sneer uit aan iedereen die hier laks mee omgaan …

Op Instagram deelt ze een kiekje waarop duidelijk te zien is dat ze er helemaal klaar mee is. “Sommige mensen luisteren voor geen meter laat staan 1.5 meter!”, schrijft ze onder haar post op social media.

Al eerder deed Bridget een noodoproep op haar Instagram. Hiermee hoopte ze om gezamenlijk het coronavirus te kunnen aanpakken.

 

Lees verder

Trending