Connect with us

Verhalen

Patty onthult: Zóveel bedpartners heeft ze gehad

In het nieuwe boek van Patty Brard (65) dat deze maand uitkwam schrijven Antoinnette Scheulderman en Michel van Egmond heel wat onthullende feitjes. Zo ook het aantal bedpartners dat Patty voor Antoine heeft gehad…

,,Vijftig”
Patty zou bepaald geen blad voor de mond nemen als het om intieme verhalen gaat in het boek ‘Patty, de negen levens van Patty Brard’. Op Shownieuws.nl is te lezen dat Patty in eerste instantie ,,geen idee” heeft met hoeveel mannen zij voor Antoine het bed heeft gedeeld. Maar later doet ze toch een schatting: ,,Het zijn er waarschijnlijk vijftig geweest, en honderdvijftig die zeggen dat ze het met mij hebben gedaan. En misschien ben ik er inmiddels wel twintig vergeten.”

Allereerste keer
Ook doet ze uitspraken over haar allereerste keer. Ze was veertien of vijftien, schrijft Shownieuws. ,,Het kwam er uiteindelijk van met een Zwitser die een paar jaar ouder was. Wat een drama. In zo’n krap tentje, en het werd een enorm bloedbad. Daarna heb ik het zeker een paar jaar niet gedaan.”

Moeder Patty
Recentelijk was Patty in het nieuws over de hereniging met haar moeder. Dit weerzien kwam net op tijd aangezien vlak daarna de verzorgingshuizen op slot gingen in verband met het coronavirus. Ze kunnen elkaar dus voorlopig even niet meer zien.

Lees verder

Verhalen

André Hazes uit woede naar Veronica Insider Wilfred Genee!

Wilfred Genee ligt duidelijk niet lekker bij André Hazes. De presentator heeft zich ooit negatief uitgelaten over een nummer dat de zanger heeft gezonden. Het gaat om een nummer van zijn vader waar Genee van vindt dat hij te jong is om dat te zingen. Het gaat om ‘Ik leef mijn eigen leven’. Ook was Hazes ooit boos dat Genee hem in een interview geen voetbal-vragen heeft gesteld.

De zanger zou in de uitzending van Veronica Inside komen na veel moeite, maar hij kwam er pas later achter dat dit met de presentator was die niet zo lekker ligt bij hem. Daarom schreef hij een mail!

André Hazes vs. Wilfred Genee
En die mail gaat als volgt: “Hoi Rick. Ik kom vandaag terug van Vrienden van Amstel en ik zie het promoschema van donderdag. Ik zie daar ook een promo bij Wilfred Genee tussen staan. Zoals bekend heeft hij zich in het verleden erg negatief uitgelaten tegenover mij. En dan met name over de vertolking van ‘Ik leef mijn eigen leven’. Middels deze weg wil ik deze promo dan ook annuleren. Genee is op de hoogte dat ik nooit meer met hem wil samenwerken. Het is dan ook vreemd dat hij het dan alsnog probeert in te plannen. Sorry dat dit niet eerder is gesignaleerd, tot snel.” Zie meer hieronder:

Lees verder

Verhalen

Yolanthe rouwt… maar zonder Wesley Sneijder

Met de dood van ’lieve gekke’ TANTE HANSJE (75) heeft de familie van YOLANTHE SNEIJDER-CABAU een gevoelig verlies geleden. De familie kondigt het overlijden vandaag aan in advertenties in deze krant, waarin over haar wordt gezegd: ’Zij was uniek, fel, vol van leven en ondeugendheid, humor en gezelligheid.’

De rouwannonces zijn ondertekend door YOLANTHES complete familie, moeder RICHARDA VAN KASBERGEN en alle broers en zussen en hun partners. Zo wordt REBECCA genoemd met haar vriend, ondernemer MARCEL BOEKHOORN. Yolanthe staat echter vermeld met alleen zoon XESS XAVA

(Tekst gaat verder onder de foto.)

De naam van haar echtgenoot WESLEY SNEIJDER, van wie zij een jaar geleden leek te gaan scheiden, ontbreekt. Die scheiding werd niet uitgesproken en de status quo ervan is onbekend.
Maar juist dit detail is, middenin het verdriet om het verlies van tante Hansje, een pijnlijk en veeg teken…

Bron: De Telegraaf Beeld: Instagram

Lees verder

Verhalen

Zwangere Katja Schuurman heeft ze er nog regelmatig losjes bijhangen

Katja Schuurman is toch al tientallen jaren de droomvrouw van iedere man in Nederland. Haar doorbraak kwam met haar rol als Jessica Harmsen in de tv-soap GTST. We zijn inmiddels zo’n 25 jaar verder en ze lijkt geen dag ouder te zijn geworden. De brunette is inmiddels 45 jaar oud en kwam de laatste tijd in het nieuws omdat ze ietwat stout zou zijn geweest tijdens een KLM-vlucht van Zuid-Afrika naar Nederland.

Katja Schuurman heeft het nog steeds
Dus is het tijd om het maar weer achter ons te laten. Ze heeft zelf er even voor gekozen om zich terug te trekken. Ze schrijft “‘Je terugtrekken uit het leven is iets dat je elke dag zou kunnen, wellicht zou moeten doen.

Het voltooit de beweging waar het ten volle deelnemen aan het leven slechts een onderdeel van is.’ (Rabindranath Tagore – India – circa 1890) Ik zit een paar weekjes in een prachtig yogaretreat, dus vanuit mij vooral even stilte.. Mochten jullie me te erg missen: vanaf 8 november kan je me zien in de 5-delige kerstserie ‘Kerst bij Koosje’ op Videoland”. Ook plaatst ze nog een foto waar we nóg meer van onder de indruk zijn (onder de eerste foto)!

Lees verder

Trending