Connect with us

Economie

Zo ziet het prachtige zusje van Anna Nooshin eruit

Anna Nooshin kennen we natuurlijk allemaal als presentatrice van Holland’s Next Top Model, zakenvrouw en YouTuber. Maar wist je ook dat ze een zusje heeft? En de twee lijken ook nog eens heel erg op elkaar.

Aida Nooshin
Aida Nooshin is het jongere zusje van Anna. Aida staat een stuk minder in de spotlights dan haar zus, maar is de laatste tijd steeds meer te zien in video’s op YouTube en groeit ook met haar Instagram account.

Aida heeft twee jonge kinderen en tante Anna is hier maar al te blij mee. Zo is ze regelmatig met de kleintjes te zien op Instagram en in video’s.

Nooshies World
De zusjes hebben samen het platform Nooshies World opgericht. Aida is regelmatig te zien in de video’s op het kanaal. Dit platform is gericht op een hele brede doelgroep en ook voor jonge kinderen. In de video’s zie je onder andere DIY’s en make-upchallenges. Daarnaast zijn er kinderen en BN’ers te gast.

View this post on Instagram

Do I look taller?

A post shared by Aida Nooshin (@aidanooshin) on

Bron: Grazia | Beeld: Instagram

Lees verder

Economie

Vrijgezelle Leontine Borsato (52) in bikini nog altijd een dondersfijne lady!

Marco Borsato heeft met een burn-out te kampen en sinds deze week ook niet meer de vrouw van Leontine. Zijn ex in bikini is best wel fijn om naar te kijken, ook al is ze geen 20 meer. In 1983 verscheen de zevendelige televisieserie Briefgeheim naar het boek van Jan Terlouw, waarin de toen nog 15-jarige Ruiters haar acteerdebuut maakte.

Op 18-jarige leeftijd kreeg ze opnieuw de kans te gaan acteren toen ze werd gevraagd voor de serie Nieuwe Buren, een serie van de VARA geregisseerd door Zeg ‘ns Aaa-regisseur Nico Knapper. Twee seizoenen speelde Ruiters in deze populaire serie mee toen ze werd gevraagd voor een kleine rol in de film Amsterdamned van Dick Maas.

Maar we zijn natuurlijk veel benieuwder hoe ze er zonder al te veel kleren uitziet! Hieronder wat foto’s van mevrouw Borsato!

View this post on Instagram

☀️☀️☀️ #loveit #sun #sunglasses

A post shared by Leontine Borsato (@leontineborsato) on

Beeld: Instagram

Lees verder

Economie

Johan Derksen over Bridget: ’Als volwassen vrouw ga je dit soort rare relaties niet aan’

Johan Derksen sprak zich maandagavond in Veronica Inside uit over de relatiebreuk van André Hazes en Bridget Maasland.

„Het interesseert me geen reet. Ik lees het met een glimlach al die onzin”, vertelde
Derksen toen Wilfred Genee hem naar zijn reactie over de veelbesproken breuk vroeg.

Ondanks dat hij Maasland een leuke vrouw vindt, stak het
Veronica Inside-gezicht zijn mening over de keuze van de presentatrice om destijds een relatie aan te gaan met Hazes niet onder stoelen of banken. „Dat meisje is ruim in de veertig. Je bent het volwassen vrouw, dan denk ik: dan ga je toch niet dit soort rare relaties aan.”

Derksen denkt wel te weten waarom de twee uit elkaar zijn gegaan: „Hij heeft een liedje voor haar gezongen”, grapte hij.

Bron: De Telegraaf Beeld: Youtube

Lees verder

Economie

‘André verwijdert Bridget voorgoed uit zijn leven’

Het lijkt erop dat André Hazes zijn ex Bridget Maasland voorgoed uit zijn leven verwijdert. In zijn Instagram Stories deelt hij een foto dat hij in een zaak is die gespecialiseerd is in het verwijderen van tatoeages.

Eind november zette André in New York een tattoo in het bijzijn van zijn beste vriend Djarno Hofland. Het leek er daarbij op dat hij zijn liefde voor Bridget liet vereeuwigen op zijn rechterpols.

Op Instagram plaatste André hiervan een video (zie hierboven) en vervolgens het eindresultaat: de sky-line van New York met de Brooklyn Bridge in het midden. Van een betrouwbare bron hebben we begrepen dat het plaatje een bijzondere betekenis heeft. Voor de oplettende kijker, je ziet voornamelijk de bekende brug. En wat is brug in het Engels? Juist: Bridge(t)! De presentatrice reageerde met een ‘hartje’ onder de foto.

Nieuw tv-programma

Op Instagram is ook te zien dat André de hashtag #Getekendvoorhetleven heeft gebruikt, de naam van zijn nieuwe televisieprogramma. In het gloednieuwe programma vanaf het voorjaar op de buis verschijnt, begeleidt hij mensen die van hun tattoo af willen. Eerder liet Talpa Network al in een reactie weten: “SBS6 wil een programma maken over mensen die spijt hebben van zichtbare tatoeages die ze hebben laten plaatsen.

Zij krijgen in het programma de kans hun leven een nieuwe wending te geven in een traject waarbij ze hun tatoeages kunnen laten verwijderen. André Hazes begeleidt hen bij dit intensieve traject waarbij mensen ook vertellen welke impact de tatoeages op hun leven hebben. Mensen die spijt hebben van hun zichtbare tatoeages en geholpen willen worden door André kunnen zich aanmelden voor deelname aan het programma.”

Of André daadwerkelijk de tattoo heeft laten verwijderen of dat het opnames zijn voor zijn nieuwe programma, is (nog) niet duidelijk.

Lees verder

Trending