Connect with us

Economie

Zien: zó ziet de vrouw van Matthijs van Nieuwkerk eruit

Matthijs van Nieuwkerk is momenteel weer volop in het nieuws, wegens zijn stop bij De wereld draait door. Hoewel Matthijs veel in de spotlights staat, houdt hij zijn gezinsleven vooral uit de aandacht. Zijn vrouw Karin van Munster zien we daarom niet vaak.

Karin en Matthijs zijn getrouwd en hebben 2 kinderen: zoon Kees van 32 jaar en dochter Jet van 31 jaar. Karin werkt als freelance journalist.

Overspel
In 2007 was het stel even kort uit elkaar. Er waren toen geruchten van overspel, Matthijs zou een womanizer zijn. Hoewel deze geruchten nooit door Matthijs zijn bevestigd, zei hij er destijds in het programma 5 jaar later dit over: “Ik heb mijn ouders, kinderen en vrouw veel verdriet gedaan. Ze spraken me aan op losbandig gedrag. Op drank, mijn grootste vriend en vijand. Dat heb ik moeten dresseren, uiteraard, anders kun je niet leven, anders kun je niet een liefdevol en sociaal leven hebben in het gezin waar ik deel vanuit maak, en dat wilde ik graag.”

Foto’s van Matthijs en Karin:

Lees verder

Economie

Vrijgezelle Leontine Borsato (52) in bikini nog altijd een dondersfijne lady!

Marco Borsato heeft met een burn-out te kampen en sinds deze week ook niet meer de vrouw van Leontine. Zijn ex in bikini is best wel fijn om naar te kijken, ook al is ze geen 20 meer. In 1983 verscheen de zevendelige televisieserie Briefgeheim naar het boek van Jan Terlouw, waarin de toen nog 15-jarige Ruiters haar acteerdebuut maakte.

Op 18-jarige leeftijd kreeg ze opnieuw de kans te gaan acteren toen ze werd gevraagd voor de serie Nieuwe Buren, een serie van de VARA geregisseerd door Zeg ‘ns Aaa-regisseur Nico Knapper. Twee seizoenen speelde Ruiters in deze populaire serie mee toen ze werd gevraagd voor een kleine rol in de film Amsterdamned van Dick Maas.

Maar we zijn natuurlijk veel benieuwder hoe ze er zonder al te veel kleren uitziet! Hieronder wat foto’s van mevrouw Borsato!

View this post on Instagram

☀️☀️☀️ #loveit #sun #sunglasses

A post shared by Leontine Borsato (@leontineborsato) on

Beeld: Instagram

Lees verder

Economie

Johan Derksen over Bridget: ’Als volwassen vrouw ga je dit soort rare relaties niet aan’

Johan Derksen sprak zich maandagavond in Veronica Inside uit over de relatiebreuk van André Hazes en Bridget Maasland.

„Het interesseert me geen reet. Ik lees het met een glimlach al die onzin”, vertelde
Derksen toen Wilfred Genee hem naar zijn reactie over de veelbesproken breuk vroeg.

Ondanks dat hij Maasland een leuke vrouw vindt, stak het
Veronica Inside-gezicht zijn mening over de keuze van de presentatrice om destijds een relatie aan te gaan met Hazes niet onder stoelen of banken. „Dat meisje is ruim in de veertig. Je bent het volwassen vrouw, dan denk ik: dan ga je toch niet dit soort rare relaties aan.”

Derksen denkt wel te weten waarom de twee uit elkaar zijn gegaan: „Hij heeft een liedje voor haar gezongen”, grapte hij.

Bron: De Telegraaf Beeld: Youtube

Lees verder

Economie

‘André verwijdert Bridget voorgoed uit zijn leven’

Het lijkt erop dat André Hazes zijn ex Bridget Maasland voorgoed uit zijn leven verwijdert. In zijn Instagram Stories deelt hij een foto dat hij in een zaak is die gespecialiseerd is in het verwijderen van tatoeages.

Eind november zette André in New York een tattoo in het bijzijn van zijn beste vriend Djarno Hofland. Het leek er daarbij op dat hij zijn liefde voor Bridget liet vereeuwigen op zijn rechterpols.

Op Instagram plaatste André hiervan een video (zie hierboven) en vervolgens het eindresultaat: de sky-line van New York met de Brooklyn Bridge in het midden. Van een betrouwbare bron hebben we begrepen dat het plaatje een bijzondere betekenis heeft. Voor de oplettende kijker, je ziet voornamelijk de bekende brug. En wat is brug in het Engels? Juist: Bridge(t)! De presentatrice reageerde met een ‘hartje’ onder de foto.

Nieuw tv-programma

Op Instagram is ook te zien dat André de hashtag #Getekendvoorhetleven heeft gebruikt, de naam van zijn nieuwe televisieprogramma. In het gloednieuwe programma vanaf het voorjaar op de buis verschijnt, begeleidt hij mensen die van hun tattoo af willen. Eerder liet Talpa Network al in een reactie weten: “SBS6 wil een programma maken over mensen die spijt hebben van zichtbare tatoeages die ze hebben laten plaatsen.

Zij krijgen in het programma de kans hun leven een nieuwe wending te geven in een traject waarbij ze hun tatoeages kunnen laten verwijderen. André Hazes begeleidt hen bij dit intensieve traject waarbij mensen ook vertellen welke impact de tatoeages op hun leven hebben. Mensen die spijt hebben van hun zichtbare tatoeages en geholpen willen worden door André kunnen zich aanmelden voor deelname aan het programma.”

Of André daadwerkelijk de tattoo heeft laten verwijderen of dat het opnames zijn voor zijn nieuwe programma, is (nog) niet duidelijk.

Lees verder

Trending