Connect with us

Verhalen

Wordt storm Dennis nu wel of niet zwaarder dan Ciara?

De balans van storm Ciara is pas net opgemaakt en nu krijgen we alweer te maken met storm Dennis. Dat het hard gaat waaien is duidelijk, maar gaat het nu harder of minder hard los?

Verschillende weermodellen schetsen een ander beeld. Het Europese model heeft zijn verwachtingen voor aanstaande zondag wat afgezwakt.

De storm komt volgens die berekening met een windkracht 8 of 9 en windstoten tot maximaal 110 kilometer per uur aan in het noordwesten van het land.

Storm Ciara kwam afgelopen weekend in Nederland aan met windkracht 10 en een windstoot van 129 kilometer per uur. De totale schade loopt op tot 150 miljoen euro, schatten verzekeraars. Als de Europese berekening uitkomt, zou het komend weekend allemaal wat rustiger gaan dan afgelopen zondag.

‘Storm Dennis 140 kilometer per uur’
“Het Amerikaanse model zag er vanochtend een stuk heftiger uit”, aldus Reinout van den Born van weer.nl. “Daar zien we een aparte storing die zondagmiddag langs de Nederlandse westkust naar het noordoosten trekt.

Vooral aan het einde van de middag wordt erg veel wind berekend, aan zee een storm tot een zware storm van windkracht 9 tot 10.” De allernieuwste Amerikaanse berekening heeft de randstoring er weer uitgelaten.

De Amerikanen voorspellen aan de kust in het noordwesten windvlagen tot 140 kilometer per uur. Dat is een stevigere wind dan afgelopen zondag tijdens storm Ciara.

Ook het Engelse model rekent op meer wind dan de Europese weermetingen. “Maar”, zegt Van den Born, “de Europese berekeningen worden in weerland als leidend gezien.”

Harde wind, maar wel warm
In tegenstelling tot tijdens storm Ciara worden komend weekend relatief hoge temperaturen verwacht. Weer.nl voorspelt 13 of 14 graden voor zaterdag en voor zondag zelfs maximaal 17 graden.

“Voor het verloop van de wind zijn die hoge temperaturen van belang”, aldus Van den Born. “Hoe warmer het is, des te makkelijker stormwinden het land op komen.

Het kan dan gebeuren dat mensen aan de kust zeggen dat het best meeviel, terwijl mensen in het binnenland juist het gevoel van een zware storm hadden.”

Dat het zondag stormachtig wordt met hoge temperaturen en ook flink wat regen, is zo goed als zeker. Wat minder zeker is, is de exacte kracht van storm Dennis.
Van den Born: “Dat is een verschil met Ciara, want die werd door alle modellen al dagen van tevoren op ongeveer dezelfde manier berekend. Wat dat betreft, is er nu dus nog enige onzekerheid.”

Lees verder

Verhalen

Gelekte beelden, extreem pijnlijk voor Bridget Maasland!

Het nieuws dat Bridget Maasland en André Hazes hun relatie hebben beëindigd heeft compleet medialand op zijn kop gezet. De geruchten lopen de spuigaten uit betreft de redenen van de break-up tussen de twee.

Sommige media melden dat het door alle ophef komt die in de media is ontstaan rondom hun relatie. maar er verschijnen steeds meer foto’s en video’s van de zanger waarop hij het wel érg gezellig lijkt te hebben met zijn ex, Monique Westenberg. Verschillende media schrijven dat dit weleens de reden zou kunnen zijn dat het uit is met Bridget.

Pijnlijk voor Bridget Maasland
Shownieuws heeft verschillende foto’s en video’s van het nieuwe oude stelletje ontvangen en op hun website geplaatst. En natuurlijk hebben wij die ook voor je hieronder om te zien:

Lees verder

Verhalen

Boezem van vrouw (23) groeit maar door: ze heeft nu cup K

De Australische Sheridan was pas 8 jaar oud toen haar boezem al begonn met groeien. Nu is ze 23 en heeft ze cup K.

Het ging allemaal erg snel met haar decolleté: op haar 10e had ze al een volle cup D. “En mijn meloenen zijn nog steeds niet volgroeid”, zegt ze. Ze is er allesbehalve blij mee.

Flirt
Ze wordt er namelijk veel op aangesproken, terwijl ze daar helemaal niet op zit te wachten. Mannen kijken haar op straat vaak na en sturen haar via social media ongevraagd allerlei flirterige berichten en vragen of ze eens na*ktfoto’s kan doorsturen.

Ze probeert haar boezen door bepaalde kleding daarom minder te laten opvallen. “Soms kan ik er gewoon niets aan doen dat een deel van mijn boezem te zien is. Ik heb zelf ook jonge kinderen en zij worden elke dag blootgesteld aan de schuine woorden die mannen tegen mij zeggen. Zij zullen later denken dat het normaal is dat mannen zich op die manier gedragen tegenover vrouwen.”

Kleiner
Ook is het fysiek zwaar voor haar, want door haar grote cupmaat heeft ze voortdurend last van haar rug en schouders. Ze zamelt daarom geld in voor een borstverkleining – Sheridan wil niets liever. “Help me alsjeblieft om een borstverkleining te betalen. Alleen zo kan ik mijn gezondheid redden en meer genieten van mijn leven en mijn kinderen”, zo zegt ze.

Lees verder

Verhalen

Boezem van vrouw (23) groeit maar door: ze heeft nu cup K

De Australische Sheridan was pas 8 jaar oud toen haar boezem al begonn met groeien. Nu is ze 23 en heeft ze cup K.

Het ging allemaal erg snel met haar decolleté: op haar 10e had ze al een volle cup D. “En mijn meloenen zijn nog steeds niet volgroeid”, zegt ze. Ze is er allesbehalve blij mee.

Flirt
Ze wordt er namelijk veel op aangesproken, terwijl ze daar helemaal niet op zit te wachten. Mannen kijken haar op straat vaak na en sturen haar via social media ongevraagd allerlei flirterige berichten en vragen of ze eens na*ktfoto’s kan doorsturen.

Ze probeert haar boezen door bepaalde kleding daarom minder te laten opvallen. “Soms kan ik er gewoon niets aan doen dat een deel van mijn boezem te zien is. Ik heb zelf ook jonge kinderen en zij worden elke dag blootgesteld aan de schuine woorden die mannen tegen mij zeggen. Zij zullen later denken dat het normaal is dat mannen zich op die manier gedragen tegenover vrouwen.”

Kleiner
Ook is het fysiek zwaar voor haar, want door haar grote cupmaat heeft ze voortdurend last van haar rug en schouders. Ze zamelt daarom geld in voor een borstverkleining – Sheridan wil niets liever. “Help me alsjeblieft om een borstverkleining te betalen. Alleen zo kan ik mijn gezondheid redden en meer genieten van mijn leven en mijn kinderen”, zo zegt ze.

Lees verder

Trending