Connect with us

Economie

Rachel Hazes haalt snoeihard uit naar Monique

Rachel Hazes heeft in het tv-programma van haar kersverse schoondochter Bridget Maasland, RTL Boulevard, keihard uitgehaald naar haar oude schoondochter en de moeder van haar kleinzoon Monique Westenberg.

dat was vrijdagavond te zien op RTL 4. Rachel heeft lange tijd geen contact gehad met haar zoon André Hazes jr. en het hardnekkige gerucht gaat dat dat van alles te maken heeft met Monique. Dat bevestigt ze nu min of meer aan Lex Uiting van Boulevard.

Rachel vertelde eerst dat het weer goed met haar gaat. “Het gaat heel erg goed. Beter dan ooit. Ik heb weer zin overal in en ik zie het leven weer met een lach tegemoet. Ik ben heel gelukkig en dankbaar dat ik er nog ben. Ik had er geen zin meer in, nee.

Ik was echt moegestreden.Het gaat heel erg goed. Beter dan ooit. Ik heb weer zin overal in en ik zie het leven weer met een lach tegemoet. Ik ben heel gelukkig en dankbaar dat ik er nog ben. Ik had er geen zin meer in, nee. Ik was echt moegestreden.”

Wie heeft haar uit die zwarte periode geholpen? “Mijn kinderen, allebei. Daar ben ik ze echt dankbaar voor, mijn hele leven.”

Met André heeft ze ook weer veel contact. “Ja, geweldig. Elke dag bellen we elkaar en we hebben de grootste gein met elkaar. Heel belangrijk, dat heb ik echt gemist.

Ze heeft zelfs veel contact met Maasland. “Vanavond gaan we elkaar live zien. We bellen wel met elkaar en appen met elkaar en hebben de grootste gein met elkaar, want ze is écht leuk. Ik ben echt blij met d’r. Ik zou goed met d’r kunnen leven.”

Lex Uiting vervolgens: “Het lijkt me voor een schoonmoeder ook niet altijd leuk als een relatie van een van je kinderen over gaat. Hoe is jouw contact met Monique?”

Daarop begint Rachel vals te lachen. “Ja, niet. Voor de rest zeg ik er niets over.”

Lex: “Dat was er niet en dat is er niet?”

Rachel: “Ja, precies, dus ik mis niks ook. Dat is een keuze van André. Als hij 100 met haar was geworden, dan was ie lekker 100 geworden, maar het is niet gelukt.”

Bridget vertelde gisteren in Boulevard hoe de ontmoeting is verlopen. “Het was één groot feest. Ja, wat een leuk wijf. We stonden bij het concert van André en hebben alleen maar staan dansen, swingen en lachen. Hoe wederzijds kan het zijn?

We houden zelfs van elkaar.”
Reden genoeg voor Monique om haar voodoopoppetje vandaag uit de kast te halen.

Bron: Mediacourant.

Lees verder

Economie

Foto’s bewijzen dat Maxime Meiland de vrouw van je dromen is

Ben jij single en op zoek naar de liefde van je leven? Dat is toevallig! Maxime Meiland ook! De blondine mocht gisteren 24 kaarsjes uitblazen en is al moeder van dochtertje Claire.

Kortom, Martien Meiland is opa en jij kan dus gewoon nog zijn schoonzoon worden. Lekker leven in een Frans chateau en misschien wel een klein rolletje spelen in de real life serie op SBS 6? Heerlijk toch!

Wat fijne kiekjes van Maxime

Om even te laten zien wat je kan verwachten hebben we wat fijne foto’s van Maxime op een rijtje gezet. Is het wat voor je?

View this post on Instagram

Met de beeldige @annanooshin

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland) on

Beeld: Instagram

Lees verder

Economie

Vent in First Dates scoort knappe dame met zijn bizarre lach

Een koppel dat elkaar bij First Dates ontmoette gaat viral om een opvallende reden. Eigenlijk gebeurt er niet zo veel spannends, maar als de man begint te lachen wordt het duidelijk. Hij heeft een hilarisch lachje met een hoge stem, die zijn date totaal niet had verwacht.

Hij was bang dat zij er op zou afknappen maar het bleek dat zij het juist geweldig vond en helemaal stuk ging. 100% match dus!

Bizarre lach in First Dates

Wees dus niet bang tijdens jouw volgende date. Gewoon even oefenen op een gekke lach en je scoringspercentage zal al enorm stijgen.

Beeld: First Dates

Lees verder

Economie

KPN rekent ongenadig hard af met gefrustreerde Diana en haar klacht!

Als webcare medewerker is het altijd lastig om om te gaan met klanten die boze klachten schrijven op social media. Vooral wanneer ze hun caps lock aan laten staan weet je dat het echt menens is.

Je moet dan even goed nadenken hoe je de desbetreffende klacht gaat verwerken. Ga je ze helpen, laat je ze lekker gaan of ga je er vol tegenin. Gewoon omdat het kan. Maar er is soms ook nog een vierde optie. Maar voor deze optie kun je als bedrijf helaas niet kiezen, dat overkomt je gewoon. En KPN overkomt dat nogal vaak moeten we zeggen!

Diana is boos op KPN

Diana heeft namelijk al 2 maanden last van een ‘KAPOTTE KL*%EN PC’, zoals ze dat zelf aangeeft. Ze gaat dan ook ‘NIETS MEER BETALEN’. Tijd om professionele hulp in te schakelen om deze klacht eens even goed aan te pakken:

Lees verder

Trending