Connect with us

Verhalen

Ontroerend nieuws over Borsato-gezin in verdrietige tijd

Middenin de vreselijke storm waarin de familie Borsato zich door de scheiding van Marco en Leontine bevindt, komt er ineens prachtig nieuws binnen over het gezin.

Jada Borsato treedt definitief in de voetsporen van haar vader en richt zich op een zangcarrière…

De 17-jarige Jada heeft dan ook haar eerste platencontract getekend! Op Instagram is te zien dat dit is bij artiestenbureau NAMAM, waar onder andere Lil’ Kleine, Gaby Blaaser en Geza Weisz ook furore maken. Het is de bedoeling dat zij niet alleen liedjes gaat maken, maar ook films gaat inspreken.

Jada wordt door verschillende volgers gefeliciteerd. ”Hartelijk gefeliciteerd. Een carrière verdien je echt!” schrijft iemand bijvoorbeeld. Een ander: ”Veel succes.

Schrijf ideeën/problemen op…” suggereert iemand ander, die waarschijnlijk ook weet dat Jada wat dat betreft op dit moment veel te noteren heeft.

De Borsato-telg heeft natuurlijk al een dikke hit op haar naam staan. Samen met haar vader heeft ze het nummer Samen Voor Altijd gemaakt, een nummer dat zij in de Kuip-concerten van Marco in 2019 nog ten gehore brachten.

Scheiding

Jada’s ouders Marco en Leontine maakten vorige week bekend dat zij gaan scheiden. Jada reageerde op Leontine’s statement met het trieste nieuws en de reacties op hun reacties hierop waren hartverwarmend…

”Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan,” viel te lezen op Leontine’s social media.

”We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven. We vragen iedereen om ons en de kinderen rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken.”

Het bericht kon rekenen op talloze reacties, maar die van haar kinderen waren het mooist en meest veelzeggend. Luca reageerde met een hartje op het bericht en Jada zelfs met vijf hartjes! Alleen maar liefde voor hun moeder…

De steunbetuigingen van Jada en Luca konden op hun beurt rekenen op veel prachtige reacties van mensen die meeleven met de Borsato-kids.

”Jij ook heel veel sterkte lieverd, zal voor jou ook niet makkelijk zijn,” stuurde iemand bijvoorbeeld naar Jada. ”Sterkte.. pff.. Zo verdrietig en dan zo publiek zichtbaar zijn;

het lijkt mij niet makkelijk voor jullie… Sterkte!” schreef een ander. Luca kreeg dezelfde berichten, waaronder: ”Heel veel sterkte, ook voor jullie.”

Lees verder

Verhalen

André en Monique zijn weer samen!

André Hazes en Monique Westenberg zijn weer samen. Dat maken zij bekend in een post op Instagram.

Bij een foto van een heerlijk dinertje samen post André een veelzeggende songtekst. Vrij vertaald: ”Het is altijd jij en ik geweest. Houden van een artiest is niet altijd hoe het zou moeten zijn. Oh meisje, jij staat naast me. Ik ben voor altijd de jouwe.” Duidelijke taal voor de goede verstaander.

Het zal voor veel fans geen grote verrassing zijn dat André en Monique toch weer bij elkaar zijn. Al sinds zijn breuk met Bridget Maasland barst het van de ooggetuigenverslagen, beelden en verhalen van en over een mogelijke liefdesreünie.

Bron: Shownieuws

Lees verder

Verhalen

Eerste besmetting coronavirus in Nederland

In Nederland is voor het eerst iemand besmet geraakt met het coronavirus. Dat meldt het RIVM zojuist. De patiënt, die kort geleden in de Italiaanse regio Lombardije is geweest, zit in isolatie en is opgenomen in een ziekenhuis in Tilburg. De GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst brengt contacten van de patiënt in kaart door middel van contactonderzoek.

Volgens het RIVM is het nieuwe coronavirus (COVID-19) vandaag vastgesteld na onderzoek in een laboratorium. Het gaat om een man die in isolatie ligt in het in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. Dat hebben gezondheidsinstituut RIVM en minister Bruno Bruins (Medische Zorg) vandaag bekendgemaakt. ,,De GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst) zoekt op dit moment uit met wie de man in contact is geweest”, aldus het RIVM.

Het coronavirus grijpt steeds verder om zich heen in Europa. Eerder deze week werden de eerste besmettingen in Noorwegen en Griekenland geconstateerd, vandaag meldde Denemarken zich met het eerste virusgeval. Ook het aantal besmettingen in Duitsland groeit.

Alert

Het RIVM blijft naar eigen zeggen alert op mogelijke nieuwe besmettingen en past hetzelfde protocol toe als er nieuwe besmettingen gevonden worden: isolatie, contactonderzoek en doorlopende monitoring van de patiënt

Nederland was al enige tijd bezig met de voorbereiding op een besmetting met het coronavirus. Er is een protocol opgesteld en het RIVM heeft een Outbreak Management Team (OMT) bij elkaar geroepen. Dat is een team van wetenschappers en artsen die gespecialiseerd zijn in infectieziekten.

Bron: AD

Lees verder

Verhalen

Kijkers verbaasd na eerste aflevering Temptation Island. Blote tepels en meer!

Temptation Island 2020 is met een dubbele aflevering van start gegaan! Hoewel eerst werd gedacht dat RTL niet meer van dit soort programma’s zou maken is er toch weer een nieuwe serie opgenomen.

Kijkers zijn maar wat blij met de terugkeer van het programma, maar vallen nu alweer bijna van hun stoel bij het zien van de nieuwe deelnemers en hun uitspraken… Zo is in de intro te zien dat sommige deelnemers zelfs ’s nachts in de sportschool actief zijn.

Kijkers verbazen zich over werkelijk alles in Temptation Island

Daarnaast laat vrijgezel Karim alle vrouwenharten een stukje sneller kloppen. En als laatste is er uiteraard ook gewoon stiekem een stukje tepel te zien…

Lees verder

Trending