Connect with us

Economie

‘Met deze vrouwen ging Marco Borsato vreemd’

De mediastorm rondom Marco Borsato heeft woensdag 12 februari 2020 een hoogtepunt bereikt. Privé, Story, Party en Weekend pakken groot uit met de scheiding van het jaar en vele namen passeren de revue. Wij zetten ze voor jullie op een rijtje…

Iris Hond

Volgens Shownieuwsdeskundige en hoofdredacteur van Privé, Evert Santegoeds, zou vooral de affaire met Iris Hond (met wie hij zelfs het afgelopen jaar nog geweest zou zijn…) een grote rol hebben gespeeld in de breuk tussen Marco en Leontine. Toen zijn slippertje vorig jaar aan het licht kwam, beweerde Marco dat dit zich ruim tien jaar geleden tijdens het failliet gaan van zijn managementbedrijf TEG , had afgespeeld. Daar worden echter vraagtekens bij gezet. “Onze informatie was dat dat veel korter geleden gebeurd was. Dat kwam vooral naar buiten toen het nummer Lippenstift uitkwam, wat over minnaressen ging, dat iemand tegen mij zei: ‘Dat moet hij nodig zeggen, want in het voorjaar heeft hij hem nog bij Iris Hond uitgelaten’. Dus dat was zeker een affaire die veel losgemaakt heeft.”

Toen Marco in oktober de misstap met Iris opbiechtte, leek het erop dat Leontine hem (opnieuw?) al lang had vergeven en dat hun huwelijk staande zou houden. Zo schreef de zanger op Instagram: “(…) Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.” En Leontine reageerde: “Liefde hoeft niet perfect te zijn, zolang het maar echt is.” En onder de post van Marco schreef ze ook nog: “Hou van jou met heel mijn hart en ziel.” Aan Shownieuws vertelden ze al eerder over de ups en downs in hun huwelijk, en ze leken gelukkiger dan ooit!

Denise Boekhoff

Story gooit het op Marco’s ex, Denise Boekhoff. Marco was 8 jaar lang met haar samen en ze gingen in 1996 uit elkaar, omdat zij verliefd was geworden op een andere man. Maar na een paar jaar ging die relatie weer uit en volgens Story zouden ze daarna weer contact hebben gekregen en gehouden, ook dus tijdens zijn huwelijk met Leontine.

Het weekblad schreef drie weken geleden al dat Marco de laatste tijd ineens vaak reageert op haar Instagramfoto’s. “Prachtig ben je nog steeds”, zou de zanger hebben geschreven bij een foto van Denise, die modellenwerk doet.

Story meldt ook dat hen geruchten ter ore zijn gekomen over een buitenechtelijk kind bij een Braziliaanse vrouw en over een nieuwe relatie voor Leontine, maar dat ze het graag willen houden bij de feiten.

Secretaresse

In 2006 zou er volgens Privé, die beweert meerdere bronnen dichtbij de Borsato’s te hebben gesproken, een incident zijn geweest waarbij Leontine met eigen ogen zou hebben gezien dat Marco haar bedroog. Zij zou er tijdens een vriendinnenvakantie in Barcelona zijn achter gekomen, toen zij intieme foto’s van Marco en zijn secretaresse (die ook luistert naar een dierennaam) kreeg te zien, waarop ze innig kusten in een skilift en ook in elkaars armen lagen bij de après-ski.

Marco was een paar weken voordat Leontine op vakantie ging, met personeel van zijn artiestenbureau The Entertainment Group (TEG) op een skitripje naar Oostenrijk. Ook zijn secretaresse, met wie hij een goede band had opgebouwd, was van de partij. Volgens deze bronnen aan Privé had iedereen binnen zijn bedrijf wel in de gaten dat ze meer hadden dan een werkrelatie, zelfs Marco’s broer zou er vanaf geweten hebben…

Deze intieme foto’s van Marco en zijn minnares zouden op een USB-stick hebben gestaan waarop ook leuke en romantische kiekjes van Leontine en Marco stonden. Zij kreeg de schrik van haar leven, toen zij plotseling in het bijzijn van de meiden die met haar mee waren, geconfronteerd werd met deze heftige foto’s van Marco. Leontine zou hem meteen hebben opgebeld om verhaal te halen. Marco zou in eerste instantie zijn affaire hebben ontkend. “Maar ik zie het hier toch!”, zou zij hebben geschreeuwd!

Maan de Steenwinkel

Naast Marco’s voormalige secretaresse en Iris Hond zingen er nog veel meer namen rond van bekende en onbekende vrouwen met wie Marco het bed zou hebben gedeeld. Story meldde onlangs dat ook de naam van zangeres Maan wordt genoemd. Marco heeft haar goed leren kennen in 2016 bij The Voice of Holland, want hij was haar coach. Haar management wilde verder niet reageren, maar een bron uit ‘t Gooi meldde in Story dat ze altijd contact hebben gehouden…

View this post on Instagram

jullie reacties op het album zijn zo mooi… ik wilde zo graag dingen beschrijven die zich voordoen in mijn leven, mijn gevoel, mijn ideeen. vroeger werd er veel voor mij geschreven, waar ik op dat moment ook mega blij mee was, maar nu weet ik steeds beter wat ik wil en merk ik dat ik het gelukkigst wordt als ik zelf mee schrijf aan de songs zodat een liedje kan ontstaan vanuit mijn ideeen en gevoelens. hierdoor is elk liedje extra waardevol voor me en kan ik bij alles terug denken aan een speciaal moment. zo is dit album een soort dagboek van mijn ervaringen en hersenspinsels. ik ben er mega trots op en op iedereen die eraan heeft meegeschreven en geproduceerd, op @tonyjuniorofficial en @sevnalias voor onze liedjes samen, op team @8ballmusic voor het uitbrengen, op @jimbakkum voor het schieten van het artwork, op @setvexy voor alle video’s, @spotifynl voor de support en vooral op jullie voor het luisteren naar mijn verhaal. dat is het meest waardevol van alles. op naar album 2 🔥

A post shared by Maan (@maan.de.st) on

Bron: Shownieuws

Lees verder

Economie

WTF: Jongen sterft na een Rukmarathon van 42 keer aftrekken op 1 dag

In Brazilië heeft een jongen zodanig veel zijn rechterhand gebruikt dat hij zichzelf ermee heeft omgebracht.

Volgens een lokale krant heeft de zestienjarige jongen 42 keer na elkaar een ritje met de handkar gemaakt. Hij kreeg een hartstilstand tot de dood er op volgde.

Pastoor
Zijn moeder was zich bewust van de verslaving van haar zoon. Ze zocht professionele hulp voor haar zoon en ging zelfs te rade bij de pastoor van het dorpje Rubiato.

Daar was ze blijkbaar ook niet veel mee opgeschoten. Volgens klasgenootjes werd hij hitsig van werkelijk álle vrouwen.

Rukmarathon
Naar verluidt is de tiener omstreeks middernacht aan zijn ‘trekmarathon’ begonnen. Zijn 42ste ritje zou hem fataal geworden zijn.

Dat blijkt uit webcambeelden. De jongen werd dood aangetroffen in zijn bed. In zijn kamer werd een grote verzameling p*rno gevonden.

Lees verder

Economie

André geniet van zijn grote liefde

André Hazes is volop aan het genieten van zijn grote liefde. Op Instagram deelt hij een schattig filmpje waarin hij aan het spelen is met zijn zoontje André Junior.

In het filmpje speelt kleine André met een teddybeer op het hoofd van zijn vader, terwijl er gekke geluiden uit het pluchedier komen.

Aan het eind gebeurt er iets onverwachts waardoor André Junior schrikt en moet lachen. Ook vader is volop aan het genieten van de quality-time met zijn driejarige zoon.

Vader en moeder terug bij elkaar?
Na de breuk met Bridget is André alweer gespot in het huis van zijn ex vriendin Monique Westenberg.

Volgens De Telegraaf/Privé zou hij hier zelfs de nacht hebben doorgebracht, zo blijkt uit enkele foto’s.

Volgens Privé gingen de gordijnen pas tegen twaalf uur ‘s middags open en kwam André toen naar buiten. Met capuchon op sprintte hij van de voordeur naar zijn auto.

Toen hem werd gevraagd of alles weer goed was met Monique, reageerde André enkel met een lach. Een veelzeggende, volgens degene die André spotte.

Twist
Bridget en André maakten maandag, na berichtgeving in Shownieuws, bekend dat zij uit elkaar zijn gegaan.

Al direct doken en verhalen en beelden op van een mogelijke liefdesreünie tussen André en Monique.

Lees verder

Economie

Dit zijn de bloedmooie stiefdochters van Wendy van Dijk!

Halverwege de jaren negentig keerde Wendy van Dijk terug bij de televisie, aanvankelijk als assistent in het programma Wie ben ik?, waarna ze voor SBS Broadcasting onder meer Over de roooie presenteerde, een programma waarin mensen op straat werden gevraagd soms wat banale opdrachten uit te voeren.

Vervolgens presenteerde ze voor SBS programma’s als Hart in Aktie, Shownieuws en Domino Day. Van Dijk heeft een zoon uit een vorige relatie met Volumia!-zanger Xander de Buisonjé en een dochter uit haar huidige relatie met de programmadirecteur Erland Galjaard met wie ze in september 2014 trouwde. Maar Erland heeft óók al dochters uit een eerder huwelijk.

Stiefdochters van Wendy van Dijk
En die stiefdochters gaan we ons vandaag even op richten. Het zijn namelijk beeldschone jongedames intussen. We zien ze regelmatig voorbij komen op de social media van de blonde presentatrice:

Lees verder

Trending