Connect with us

Economie

Maan pijnlijk geraakt door negatieve opmerking op social media

Maan heeft onlangs een album uitgebracht. Op 31 januari 2020 bracht ze haar debuutalbum uit onder de naam Onverstaanbaar, deze kwam binnen op de eerste plek in de Nederlandse Album Top 100.

Op 10 februari 2020 won Maan een Edison muziekprijs voor beste Pop single van 2019. Dat gaat dus gelijk erg lekker voor de zangeres. Bij ‘nu.nl’ laat ze weten waar het precies over gaat en wat negatieve opmerkingen op social media met haar doen. Ze vertelt: “Ik denk steeds vaker: je mag best laten zien dat niet alles leuk is en dat dingen soms best ingewikkeld of zelfs pijnlijk kunnen zijn.

Ik wil niet alleen perfectie laten zien en horen, maar ook laten merken wat dingen met me doen. ‘Onverstaanbaar’ gaat over negatieve opmerkingen en dat die pijn kunnen doen. Sommige opmerkingen zijn echt gewoon gemeen.” (bron: nu.nl)

Maan over negativiteit
Ze geeft aan dat één negatieve opmerking veel langer blijft hangen in haar hoofd dan duizend positieve. Ze weet dat ze zich er niet teveel van aan moet trekken, maar dat is niet altijd even makkelijk, aldus de zangeres. Met haar nieuwe muziek hoopt ze dat mensen inzien wat zulke opmerkingen met iemand kunnen doen.

Lees verder

Economie

Yolanthe is duidelijk single en maakt mannen gek op Instagram! (foto’s)

Yolanthe was vroeger gekend als één van de heetste dames uit Nederland, maar sinds een relatie had met profvoetballer Wesley Sneijder werd het wel een stuk rustiger rond haar.

Single

Vroeger was ze namelijk fulltime presentatrice en actrice. Ondertussen is ze gescheiden en terug single en dat is er aan te merken op Instagram. Zo post ze nu weer meer pikante kiekjes dan voorheen om te tonen dat ze er op 33-jarige leeftijd nog steeds schitterend uitziet. Wij klagen alvast niet..

Bekijk hieronder de Instagram foto’s.

View this post on Instagram

Dream without fear, love without limits ✨

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Lees verder

Economie

Liefdesverklaring André aan Monique: Oh girl, you stand by me

Ja hoor, echte liefde overwint alles. Vanavond kwam de bevestiging. André Hazes is officieel terug bij Monique. Met een foto uit het Rotterdamse restaurant Vandal waar ze romantisch tafelden kwam definitief een einde aan een affaire.

Omweg via Bridget Maasland

André is terug bij Monique. De zanger nam een omweg via Bridget Maasland. En misschien was de liefde tussen hem en de moeder van zijn zoon wat bekoeld. Deze foto, gedeeld op Instagram, bewijst dat de twee elkaar weer hebben gevonden.

De verklaring van André spreekt boekdelen. Want de weg die hij aflegt is niet ideaal om een familie te starten en te hebben, zo geeft hij toe. ,,Maar uiteindelijk gaat het om jou en mij”, aldus Hazes, waarbij hij begrip vraagt dat de liefde voor een man in de muziekwereld moeilijk is.

Maar dan:

Trap na voor Monique van Rachel

,,Oh girl, you stand by me”, waar hij Monique prijst voor haar handelswijze in de afgelopen maanden dat hij zich vol overgave stortte in het liefdesavontuur met Bridget Maasland.

De presentatrice, die overigens ook door zijn moeder Rachel meteen werd omarmd als de ideale schoondochter. Dat laatste was een trap na voor Monique, maar ze bleef rustig en bleef toen wel tegen beter weten in een front vormen met haar zoontje André tegen het mediageweld dat door het verliefde duo werd ontketend.

De liefdesverklaring van André Hazes komt op het eind:

I’M FOREVER YOURS, Faitfully

Bron: Ditjesendatjes

Lees verder

Economie

Monique Westenberg: ‘Zo draag ik je voor altijd bij me’

Monique moest vorig jaar afscheid nemen van haar oma. Corrie werd 88 jaar en was ontzettend belangrijk voor Westenberg. Het gemis valt haar dan ook nog altijd zwaar, maar ze heeft een manier gevonden om haar ‘koningin’ altijd bij zich te dragen.

Ze heeft namelijk een bijzonder kettinkje laten maken, zo is te zien op de foto. ‘Zo draag ik je voor altijd bij me! Met vingerafdruk en handschrift van mijn Koningin’, laat Monique weten.

Mooi

Haar volgers vinden het dan ook een prachtig aandenken aan haar oma. ‘Wauw wat mooi zeg❤️’, reageert iemand. Een ander laat weten: ‘Wat een mooie herinnering aan je oma, altijd bij je nu 😍 👍.’

Belangrijke vrouw

Oma Corrie overleed eind november op 88-jarige leeftijd. Zowel Monique als André afscheid van deze belangrijke vrouw in hun leven. Samen hebben Corrie de laatste eer bewezen. ‘Jouw laatste kerkmis,’ schreef Monique destijds op Instagram. Te zien was hoe de kist van Corrie wordt gedragen, en ook de bloemenzee werd in beeld gebracht. De zanger was aanwezig op de uitvaart. ‘Was een mooie avond,’ reageerde hij op de beelden van Monique.

Bron: Shownieuws, Story

Lees verder

Trending