Connect with us

Verhalen

Koppel wil gezonde hond laten inslapen omdat hij ‘te dom’ is.

Sommige mensen verdienen geen dieren!

Een wreed koppel wilde hun hond laten inslapen omdat ze hem ‘dom’ vonden. De dierenarts weigerde de opdracht uit te voeren en in plaats daarvan zorgde hij ervoor dat de viervoeter genaamd Figgy een nieuwe thuis kreeg.

Sommige mensen zouden geen dieren mogen hebben. Huisdieren zijn geen spullen die je bij het huisvuil kunt zetten. Dieren zijn levende wezens met gevoelens en worden een volwaardig familielid. Dat is de reden waarom ons bloed kookte toen we het verhaal van Figgy lazen. Zijn baasjes wilden hem laten inslapen omdat ze hem ‘dom’ vonden.

Figgy was al wat ouder en begon kleine ongelukje te krijgen in huis. Hij stootte tegen dingen aan en soms strompelde hij een beetje. Niet abnormaal als je weet dat hij al 18 jaar oud was.

Maar in plaats van hem tijdens de herfst van zijn leven te verwennen en te overladen met liefde en zorgen, besloten ze hem te laten euthanaseren. De dierenarts weigerde echter mee te werken aan hun plannetje.

Figgy was bijna blind, maar voor het overige perfect gezond. De dierenarts zag meteen in dat dit koppel niet geschikt was om voor de viervoeter te zorgen en bood hen aan om Figgy over te nemen.

Korte tijd later hoorde een gezin over het lot van Figgy en die wilden hem gelijk adopteren!

Figgy heeft nu de liefdevolle thuis die hij verdient.

Lees verder

Verhalen

André en Monique zijn weer samen!

André Hazes en Monique Westenberg zijn weer samen. Dat maken zij bekend in een post op Instagram.

Bij een foto van een heerlijk dinertje samen post André een veelzeggende songtekst. Vrij vertaald: ”Het is altijd jij en ik geweest. Houden van een artiest is niet altijd hoe het zou moeten zijn. Oh meisje, jij staat naast me. Ik ben voor altijd de jouwe.” Duidelijke taal voor de goede verstaander.

Het zal voor veel fans geen grote verrassing zijn dat André en Monique toch weer bij elkaar zijn. Al sinds zijn breuk met Bridget Maasland barst het van de ooggetuigenverslagen, beelden en verhalen van en over een mogelijke liefdesreünie.

Bron: Shownieuws

Lees verder

Verhalen

Eerste besmetting coronavirus in Nederland

In Nederland is voor het eerst iemand besmet geraakt met het coronavirus. Dat meldt het RIVM zojuist. De patiënt, die kort geleden in de Italiaanse regio Lombardije is geweest, zit in isolatie en is opgenomen in een ziekenhuis in Tilburg. De GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst brengt contacten van de patiënt in kaart door middel van contactonderzoek.

Volgens het RIVM is het nieuwe coronavirus (COVID-19) vandaag vastgesteld na onderzoek in een laboratorium. Het gaat om een man die in isolatie ligt in het in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. Dat hebben gezondheidsinstituut RIVM en minister Bruno Bruins (Medische Zorg) vandaag bekendgemaakt. ,,De GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst) zoekt op dit moment uit met wie de man in contact is geweest”, aldus het RIVM.

Het coronavirus grijpt steeds verder om zich heen in Europa. Eerder deze week werden de eerste besmettingen in Noorwegen en Griekenland geconstateerd, vandaag meldde Denemarken zich met het eerste virusgeval. Ook het aantal besmettingen in Duitsland groeit.

Alert

Het RIVM blijft naar eigen zeggen alert op mogelijke nieuwe besmettingen en past hetzelfde protocol toe als er nieuwe besmettingen gevonden worden: isolatie, contactonderzoek en doorlopende monitoring van de patiënt

Nederland was al enige tijd bezig met de voorbereiding op een besmetting met het coronavirus. Er is een protocol opgesteld en het RIVM heeft een Outbreak Management Team (OMT) bij elkaar geroepen. Dat is een team van wetenschappers en artsen die gespecialiseerd zijn in infectieziekten.

Bron: AD

Lees verder

Verhalen

Kijkers verbaasd na eerste aflevering Temptation Island. Blote tepels en meer!

Temptation Island 2020 is met een dubbele aflevering van start gegaan! Hoewel eerst werd gedacht dat RTL niet meer van dit soort programma’s zou maken is er toch weer een nieuwe serie opgenomen.

Kijkers zijn maar wat blij met de terugkeer van het programma, maar vallen nu alweer bijna van hun stoel bij het zien van de nieuwe deelnemers en hun uitspraken… Zo is in de intro te zien dat sommige deelnemers zelfs ’s nachts in de sportschool actief zijn.

Kijkers verbazen zich over werkelijk alles in Temptation Island

Daarnaast laat vrijgezel Karim alle vrouwenharten een stukje sneller kloppen. En als laatste is er uiteraard ook gewoon stiekem een stukje tepel te zien…

Lees verder

Trending