Connect with us

Economie

Juultje Tieleman laat je met open ogen achter met doorzichtige jurk

Juultje Tieleman werd vooral bekend naast de zijde van haar vriendje Giovanni of in de Youtube-wereld beter bekend als Gio. Ze werden samen helemaal een hype toen het stel uit elkaar besloot te gaan. Met haar 765.000 volgers op Instagram is ze dan ook een populaire verschijning in de influencers-wereld. Voor Nederlandse begrippen behoort ze daar namelijk wel in de top.

Haar ex-vriendje waar ze haar bekendheid aan te danken heeft, heeft nu 934.000 volgers. Ze is hem dus langzamerhand aan het inhalen. En dat begrijpen we ook wel. Het is namelijk een bloedmooie verschijning en dat steekt ze niet onder stoelen of tafels. Regelmatig komen er verbluffende kiekjes voorbij op haar social media.

Juultje Tieleman schaamt zich niet
In de ranking van FHM is ze van plek 271 in 2018 naar plek 84 gegaan in 2019. Waar ze dit jaar zal eindigen weten we niet. Maar gezien haar stijgende populariteit gokken we dat dat nog wel een plekje zal worden in de top 50. En daar zijn we het helemaal mee eens:

View this post on Instagram

Weird flex but ok 🦇

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman) on

View this post on Instagram

No matter what you do, rock it!

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman) on

View this post on Instagram

Mornings in my @levis_nl bodywear #liveinlevis 🥰 #partner

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman) on

Lees verder

Economie

Hoppa! Inkomen Koning en Koningin gaat met 2,6 procent omhoog

Het gezamenlijke inkomen van het koningspaar is volgend jaar 1.326.000 euro, netto. Dat is een stijging van 2,6 procent. De cijfers staan in de begroting van de Koning, die is opgenomen in de Miljoenennota. Boven op dit inkomen krijgen koning Willem-Alexander en koningin Máxima een vergoeding voor personeel en materiële ondersteuning. Dit bedrag is volgend jaar 5.580.000 euro.

Ook prinses Beatrix kan rekenen op een indexatie van haar uitkeringen. Haar inkomen, dus zonder de uitkering voor personeel, is komend jaar 537.000 euro, eveneens belastingvrij. Dat is 2,7 procent meer dan dit jaar. De stijgingen zijn gebaseerd op de salarisontwikkelingen bij rijksambtenaren.

Vliegen
De totale kabinetsuitgaven aan het Koninklijk Huis stijgen volgend jaar van 43,2 naar 44,4 miljoen euro. Een van de zaken waarvoor minder geld wordt uitgetrokken, zijn de kosten voor vliegreizen.

Dat komt vanwege het nieuwe regeringsvliegtuig PH-GOV. Dit jaar maakte het koningshuis relatief veel gebruik van duurdere ingehuurde vliegtuigen omdat al afscheid was genomen van het oude regeringsvliegtuig PH-KBX en het nieuwe nog niet beschikbaar was.

Dat laatste is nu wel het geval. In de begroting wordt geschat dat de leden van het Koninklijk Huis komend jaar tachtig uur met de PH-GOV vliegen.

Lees verder

Economie

Gelekte beelden, extreem pijnlijk voor Bridget Maasland!

Het nieuws dat Bridget Maasland en André Hazes hun relatie hebben beëindigd heeft compleet medialand op zijn kop gezet. De geruchten lopen de spuigaten uit betreft de redenen van de break-up tussen de twee.

Sommige media melden dat het door alle ophef komt die in de media is ontstaan rondom hun relatie. maar er verschijnen steeds meer foto’s en video’s van de zanger waarop hij het wel érg gezellig lijkt te hebben met zijn ex, Monique Westenberg. Verschillende media schrijven dat dit weleens de reden zou kunnen zijn dat het uit is met Bridget.

Pijnlijk voor Bridget Maasland
Shownieuws heeft verschillende foto’s en video’s van het nieuwe oude stelletje ontvangen en op hun website geplaatst. En natuurlijk hebben wij die ook voor je hieronder om te zien:

Lees verder

Economie

Monique Westenberg haalt keihard uit naar Rachel Hazes!

Dat Monique Westenberg en Rachel Hazes elkaar nooit echt gemogen hebben dat weten we allemaal wel. Ze werd bijvoorbeeld nooit thuis uitgenodigd door de moeder van André. Wat opvallend was, was dat vlak ná de breuk van de twee, de band tussen moeder en zoon weer hersteld leek te zijn.

Ook Bridget Maasland leek beste maatjes te zijn met haar nieuwe schoonmoeder. Op een foto van de blondine op social media krijgt ze plots een boze reactie omdat ze een shirt van haar ex draagt. Iemand schrijft: “Wat ben jij een aanstelster. Ik zie je nog in een interview geïntroduceerd worden als de nieuwe vriendin van André.

Wat wist jij toen al goed waar je je in ging begeven. Totaal uitgedacht om jezelf een podium te geven. De nieuwe Raggel Hazes. En nu alle medelijden proberen op te wekken en de heilige Maria spelen. Ondertussen genietend van je bekendheid. Ik heb jou zo door.”

Monique Westenberg haalt uit naar Rachel Hazes
Honderden boze reactie op degene die deze reactie plaatst volgen. En de blondine laat ook nog even van zich horen. Ze reageert alleen dat ze ‘De nieuwe Raggel Hazes’ genoemd wordt met: “Mocht ze willen!”.

 

Lees verder

Trending