Connect with us

Economie

Bridget Maasland pijnlijk aan de kant gezet door vriend

Hans Klok heeft deze week flink uitgehaald naar Bridget Maasland. Een van de dames in zijn show is Nathalie. Dat is de dame waar haar ex-man, Pepijn, nu getrouwd mee is. Het is dus ook de vrouw die voor de helft van de tijd voor haar zoon Mees zorgt.

Ze is nu ernstig ziek en volgens Hans Klok heeft de blondine nog nooit enig medeleven naar de stiefmoeder van haar zoon getoond. De blonde presentatrice is in 2009 bedrogen door haar toenmalige vriend die stiekem wat had met Nathalie.

Ook is haar ex-man even later onverwacht getrouwd met haar is Las Vegas waar hun zoontje bij was die van te voren ook nergens iets van wist.

Bridget Maasland krijgt koekje van eigen deeg
Hans Klok geeft alle ophef die nu ontstaan is om Bridget “een koekje van eigen deeg”. Hij geeft aan dat ze nu over zichzelf heen krijgt wat ze altijd bij iedereen doet als gossipjournalist.

Lees verder

Economie

Yolanthe is duidelijk single en maakt mannen gek op Instagram! (foto’s)

Yolanthe was vroeger gekend als één van de heetste dames uit Nederland, maar sinds een relatie had met profvoetballer Wesley Sneijder werd het wel een stuk rustiger rond haar.

Single

Vroeger was ze namelijk fulltime presentatrice en actrice. Ondertussen is ze gescheiden en terug single en dat is er aan te merken op Instagram. Zo post ze nu weer meer pikante kiekjes dan voorheen om te tonen dat ze er op 33-jarige leeftijd nog steeds schitterend uitziet. Wij klagen alvast niet..

Bekijk hieronder de Instagram foto’s.

View this post on Instagram

Dream without fear, love without limits ✨

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Lees verder

Economie

Liefdesverklaring André aan Monique: Oh girl, you stand by me

Ja hoor, echte liefde overwint alles. Vanavond kwam de bevestiging. André Hazes is officieel terug bij Monique. Met een foto uit het Rotterdamse restaurant Vandal waar ze romantisch tafelden kwam definitief een einde aan een affaire.

Omweg via Bridget Maasland

André is terug bij Monique. De zanger nam een omweg via Bridget Maasland. En misschien was de liefde tussen hem en de moeder van zijn zoon wat bekoeld. Deze foto, gedeeld op Instagram, bewijst dat de twee elkaar weer hebben gevonden.

De verklaring van André spreekt boekdelen. Want de weg die hij aflegt is niet ideaal om een familie te starten en te hebben, zo geeft hij toe. ,,Maar uiteindelijk gaat het om jou en mij”, aldus Hazes, waarbij hij begrip vraagt dat de liefde voor een man in de muziekwereld moeilijk is.

Maar dan:

Trap na voor Monique van Rachel

,,Oh girl, you stand by me”, waar hij Monique prijst voor haar handelswijze in de afgelopen maanden dat hij zich vol overgave stortte in het liefdesavontuur met Bridget Maasland.

De presentatrice, die overigens ook door zijn moeder Rachel meteen werd omarmd als de ideale schoondochter. Dat laatste was een trap na voor Monique, maar ze bleef rustig en bleef toen wel tegen beter weten in een front vormen met haar zoontje André tegen het mediageweld dat door het verliefde duo werd ontketend.

De liefdesverklaring van André Hazes komt op het eind:

I’M FOREVER YOURS, Faitfully

Bron: Ditjesendatjes

Lees verder

Economie

Monique Westenberg: ‘Zo draag ik je voor altijd bij me’

Monique moest vorig jaar afscheid nemen van haar oma. Corrie werd 88 jaar en was ontzettend belangrijk voor Westenberg. Het gemis valt haar dan ook nog altijd zwaar, maar ze heeft een manier gevonden om haar ‘koningin’ altijd bij zich te dragen.

Ze heeft namelijk een bijzonder kettinkje laten maken, zo is te zien op de foto. ‘Zo draag ik je voor altijd bij me! Met vingerafdruk en handschrift van mijn Koningin’, laat Monique weten.

Mooi

Haar volgers vinden het dan ook een prachtig aandenken aan haar oma. ‘Wauw wat mooi zeg❤️’, reageert iemand. Een ander laat weten: ‘Wat een mooie herinnering aan je oma, altijd bij je nu 😍 👍.’

Belangrijke vrouw

Oma Corrie overleed eind november op 88-jarige leeftijd. Zowel Monique als André afscheid van deze belangrijke vrouw in hun leven. Samen hebben Corrie de laatste eer bewezen. ‘Jouw laatste kerkmis,’ schreef Monique destijds op Instagram. Te zien was hoe de kist van Corrie wordt gedragen, en ook de bloemenzee werd in beeld gebracht. De zanger was aanwezig op de uitvaart. ‘Was een mooie avond,’ reageerde hij op de beelden van Monique.

Bron: Shownieuws, Story

Lees verder

Trending