Connect with us

Economie

André Hazes jr. last mediastop in na Bridget-rel

André Hazes jr. heeft een mediastop ingelast na de enorme controverse over zijn relatie met Bridget Maasland, voor wie hij zijn gezin heeft verlaten. Dat meldt De Telegraaf of pagina Privé. Hazes heeft zijn ex Monique Westenberg op een ongelukkige manier ingeruild voor Maasland en omdat zowel Hazes als Maasland niet het meest sympathieke imago hebben, kregen ze het hele volk over zich heen. Inmiddels heeft de volkszanger niet meer zo’n zin in mediaoptredens.

De Privé probeerde afgelopen week te praten met Hazes op Curaçao, waar hij zowel met Westenberg als met Maasland was, maar dat is niet gelukt. “André geeft een paar keer aan wel te willen praten, maar besloot gisteren toch zich te zullen houden aan de ’mediastop’ die voor hem is afgekondigd.”

Wat houdt die mediastop precies in? “Dat betekent dat hij een tijdje de luwte opzoekt: geen interviews, geen talkshows en dus geen commentaar op de liefdesperikelen die het hele land zo bezighielden.”

Poseren doet hij echter gewillig, aldus de Privé. “Eerst met Monique en, als later Bridget op het eiland is aangekomen, ook met haar.”

De SBS 6-ster was op Curaçao omdat hij daar een concert gaf. Uiteraard ging het bezoek gepaard met de nodige strandbezoeken en ook daar lag de Privé op de loer. “Ze zijn gespot op het strand van Blauwbaai, waar Bridget, vroeger liever topless, nu in badpak, zich met haar jonge minnaar in zee waagt.”

Bron: Mediacourant

Lees verder

Economie

Kijkers gaan helemaal stuk na opmerking van First Dates deelnemer

Gisteravond is er een nieuw seizoen begonnen van het populaire programma First Dates. Een programma waarin twee onbekenden voor elkaar met elkaar op blind date gaan in het First Dates restaurant.

Helaas voor de mannelijke deelnemers zijn alle vrouwen bij binnenkomst al verliefd op de barman met zijn blauwe ogen maar proberen kan altijd. Deze twee tortelduifjes in spé lijken het heel gezellig te hebben en praten over zanglessen.

Jongen in First Dates: ‘Hoe heet ‘ie ook alweer?’
De dame in kwestie zegt les te hebben gehad van de man die vorig jaar namens Nederland het Eurovisie Songfestival heeft gewonnen. Nou, dan weet jij wel wie ze bedoeld toch?

"Mijn zangleraar is heel bekend geworden"

Wait for it. Vanavond weer een nieuwe aflevering om 19:25 op NPO 3! ❤️

Publiée par First Dates NL sur Lundi 17 février 2020

Beeld: Facebook

Lees verder

Economie

Jajaaa, Luizenmoeder Jennifer Hoffman laat niets aan je verbeelding over!

De Nederlandse actrice Jennifer Hoffman (38) vergaarde naam en faam in de serie Westenwind, maar is vandaag vooral bekend van De Luizenmoeder. Ook het tweede seizoen van de serie blijkt momenteel een regelrechte hit te zijn.

Gisteravond keken er maar liefst 3,5 miljoen mensen naar. En dat is toch bijna 1 miljoen meer dan Studio Sport. Maar lang niet iedereen is zo blij met de serie. Er is zelfs een bond TEGEN De Luizenmoeder opgericht!

Wist je dat Jennifer een relatie had met conciërge Volkert?
Wist je trouwens dat Jennifer Hoffman ooit een relatie heeft gehad met Henry van Loon. Die gozer die nu conciërge Volkert speelt? Had je niet gedacht he! Enfin ze is nu gewoon weer vrijgezel. Iets voor jou?

Nog een aantal fijne kiekjes:

Beeld: YouTube, Instagram

Lees verder

Economie

Gigantisch veel kritiek op Katja Schuurman dankzij deze foto

Katja Schuurman heeft gisteren een foto geplaatst waarin ze liet zien dat ze is gechipt. Ja, je hoort het goed. Ze schrijft: ‘Ik ben net gechipt!

De komende weken meet dit ding wat alles dat ik eet en drink doet met mijn bloedsuikerspiegel; hoe stabieler die is, hoe minder kans op chronische ziektes, hoe lekkerder mijn energieniveau blijft én hoe minder snel ik verouder.’. En nu vraag je jezelf natuurlijk af, wat vinden mensen hier erg aan, dat moet ze toch zelf weten?

Katja Schuurman gebruikt de chip ergens anders voor
De chip wordt medisch veel gebruikt door mensen met diabetes type 1 waar het voor gemaakt is. Maar, de chip is behoorlijk prijzig en wordt doorgaans niet vergoed. Veel patiënten kunnen de chip dus niet betalen en dat is natuurlijk aardig ruk.

Men schrijft eronder: ‘Veel mensen die dit nodig hebben voor hun gezondheid kunnen het niet betalen en jij laat lekker zien dat je er een hebt om veroudering tegen te gaan..’. Katja heeft de post na een paar uur weer van haar account afgehaald.

Beeld: Instagram

Lees verder

Trending