Connect with us

Economie

WAARSCHUWING: Nieuwe spinsoort laat mensenvlees met één beet rotten en verstopt zich graag in je kleding

Een van mijn grootste angsten is spinnen. Zelfs de kleintjes doen me schreeuwen als een jong meisje (ik ben een man in de 30 van 1.81m).

We hebben echter allemaal verschillende dingen waar we bang voor zijn. Het kan van alles zijn, van hoogtes tot specifieke dieren of zelfs duisternis.

Niemand zal echter blij zijn met de ontdekking van een nieuwe spin in Mexico – wiens beet menselijk vlees doet rotten. Het zijn favoriete schuilplaatsen: kleding en meubels, volgens de Daily Mail.

Ja, wetenschappers van de Nationale Autonome Universiteit van Mexico (UNAM) hebben een nieuwe spin ontdekt die je een beetje arachnofobie geeft. Het ergste is dat een enkele beet menselijk vlees kan laten rotten en de infectie zich tot 40 centimeter in alle richtingen kan verspreiden.

Bovendien is het niet bang voor mensen en verstopt het zich graag in zowel meubels als kleding. Wat het uiterlijk betreft, onderscheidt het zich niet van andere spinnen maar een aanval van dit kleine beest kan ernstige gevolgen hebben.

Omdat het een nieuwe ontdekking is, geloven onderzoekers dat de soort vrij ongewoon is. Bovendien wordt hij alleen gevonden in de stad Tlaxcala en de omliggende regio’s.

Professor Alejandro Valdez-Mondragon ontdekte de nieuwe spinsoort met zijn studenten Claudia Navarro, Karen Solis, Mayra Cortez en Alma Juarez, volgens de universiteit.

“Belangrijk voor het ecosysteem”

“We voorzien hen van de temperatuur, luchtvochtigheid en voedsel om zich thuis te vestigen, waardoor we er het risico lopen een ongeluk mee te hebben, hoewel ze ook een belangrijke ecologische functie vervullen bij het voeden met insecten”, legt Alejandro uit.

De nieuwe spin maakt deel uit van het geslacht Loxosceles. Van de 140 soorten van dit geslacht zijn er 40 afkomstig uit Mexico. Maken van het land met de hoogste diversiteit aan Loxosceles. En de ergste nachtmerrie van een arachnophobe.

Met andere woorden – als je bang bent voor kleine spinnen, vermijd je Mexico uit de locaties die je wilt bezoeken!

Zie de prachtige video van dansende diepzeespin in de Golf van Mexico

Heb je een vriend die bang is voor spinnen? Tag die persoon vervolgens op Facebook, zodat zij dit weten! Of deel dit belangrijke nieuws met de wereld!

Lees verder

Economie

Man gearresteerd nadat hij wipt met een pop in speelgoedwinkel

Een man is gearresteerd na hij s*ks had met een gevulde Olaf-pop in een warenhuis.

Cody Meader schokte toeschouwers toen hij het Frozen-speelgoed van de plank haalde en begon te ‘humpen’ voordat hij ‘de daad gedaan had’ en het vervolgens op de plank teruglegde in een Target-winkel in Florida, op dinsdag 22 oktober.

Nadat hij zijn lading op het personage van de beroemde kinderen had geleegd, ging de 20-jarige vervolgens naar een gevulde eenhoorn en probeerde hetzelfde te doen voordat hij het terug onder andere items in de Pinellas Park-winkel plaatste.

Meader werd rond 14.00 uur na het incident vastgehouden door de politie en werd later aangeklaagd wegens ‘crimineel onheil’. Sindsdien is hij vrijgegeven op een borgsom van $150, zo werd gemeld.

Gerechtsdocumenten uit de zaak verklaren: “De beklaagde betrad de locatie tijdens kantooruren en benaderde een tentoonstelling van Disney Frozen merchandise en selecteerde een groot Olaf-knuffeldier.

“De verdachte ging vervolgens over tot het op de grond leggen en het item ‘te bereiden’ totdat hij op het koopwaar ejaculeerde, voordat hij het weer terug legde.

“De verdachte ging vervolgens naar de speelgoedafdeling waar hij een groot eenhoorn knuffeldier selecteerde en begon dit item te ‘bereiden’. De items werden van de winkelvloer verwijderd en de verdachte werd vastgehouden terwijl hij nog in de winkel was.

“De verdachte gaf toe dat hij ‘domme dingen’ had gedaan en gaf toe dat hij het Olaf-knuffeldier had” verspild “.”

Het voegde eraan toe: “De verdachte heeft een geschiedenis van dit soort gedrag via zijn vader (niet op scène). De koopwaar kon niet worden doorverkocht en werd vernietigd vanwege omstandigheden.”

Maar Cody is niet de enige die dit in het verleden heeft gedaan.

Een man die werd betrapt ‘ op het proberen s*ks te hebben’ met een plastic verkeerskegel op een treinstation vertelde officieren dat zijn broek gewoon was ‘gevallen’. Hij is de gevangenis gespaard gebleven.

Nadat hij vorige maand schuldig had verklaard aan het schandelijk maken van openbaar fatsoen, verscheen hij vandaag aan het Bolton Crown Court, waar hem een ​​voorwaardelijke straf werd opgelegd.

In een slachtofferimpactverklaring zei een van de werknemers: “Ik geloof dat hij probeerde s*ks te hebben met de kegel.”

Lees verder

Economie

2020: het jaar waarin het nektapijt terug hip wordt

“I want my mullet back”, zong Billy Ray Cyrus ooit uit volle borst. En je weet wat ze zeggen: history repeats itself. Niet alleen in het geval van Billy Ray.

De mullet of het nektapijt lijkt een revival te maken en is op de een of andere manier ook stijlvol geworden.

Alles komt ooit terug. Maar anders dan die ex die elke kerst opnieuw zijn liefde voor je betuigt, zijn sommige herinneringen uit het verleden wél leuk.

Een trend die terug de kop opsteekt en niet meer alleen gereserveerd blijft voor ongemakkelijke familiefoto’s en rockbands uit de 80′s? Het nektapijt.

Zoals met de meeste trends, maakte ook deze zijn terugkeer op de catwalk (bedank Gucci en YSL maar) en in campagnes van luxemerken.

Maar ook op Instagram wordt de mullet opnieuw populair onder influencers en sterren. Miley Cyrus was bijvoorbeeld recent te zien met een ‘business in the front, party in the back’-kopje.

Maar haar modern nektapijt is een pak stijlvoller dan dat van haar vader.

Maar hoe komt het in godsnaam dat de mullet opnieuw sociaal aanvaard is?
Laurie Heaps, mastermind achter Euphoria-ster Barbie Ferreira’s mullet, is van mening dat het allemaal te maken heeft met een nieuwe garde Generatie Z-ers.

“2020 is het jaar waarin we veel meer gaan experimenteren, maar zoals dat met alle trends gaat, is er een tijd van komen en gaan”, legt ze uit aan modemagazine Glamour.

“We voelen ons meer vrij, breken met normen en gaan in tegen de stroom. Deze look is gewaagd en sterk. Vrouwen durven zichzelf meer te uiten en stijlen zoals de mullet helpen daarbij.”

Maar uiteraard, het is niet omdat beroemde mensen de look cool doen lijken op Instagram, dat het het waard is om de schaar in jouw geliefde lokken te zetten. En dat moet ook niet.

Met een froefroe ben je al goed op weg. Van Kaia Gerber tot Dakota Johnson, haast iedereen in Hollywood probeerde het voorbije jaar een slordige froe uit met daarna een wetlook waardoor je de mullet imiteert zonder centimeters te verliezen.

“We gaan veel meer textuur en slordigheid zien dit jaar, deze stijl past dan ook bij iedereen”, stelt Heaps.

Lees verder

Economie

Gasten laten truc zien waarmee je gratis hamburgers krijgt bij McDonald’s

De Australiërs uit onderstaande video brachten onlangs een bezoekje aan McDonald’s. Daar ontdekten zij tijdens het bestellen een foutje waar ze bij de junkfood-keten niet echt over hadden nagedacht.

Door handig gebruik te maken van enkele kortingen via het touchscreen kostte hun bestelling de volle 0 euro.

Truc via touchscreen in McDonald’s
Aangezien ze via het touchscreen gewoon een nummer krijgen, werd er ook niet door een werknemer opgemerkt dat ze volledig gratis voedsel hadden. Iets om deze week eens zelf te proberen als je bij McDonald’s binnenstapt.

Beeld: YouTube

Lees verder

Trending