Connect with us

Economie

Raymond van Barneveld maakt belangrijke beslissing voor de toekomst

Raymond van Barneveld is bijna klaar met het afronden van zijn afscheidstour. Daarna gaat de darter eindelijk met pensioen en wil hij zich alleen nog maar focussen op zijn grote liefde en zijn familie. Barney maakt een duidelijke beslissing: ‘Het verleden laat ik achter mij, ik focus mij nu op de toekomst’.

In een interview met De Telegraaf vertelt Raymond hoe het met hem gaat. “Het gaat hartstikke goed met me. Natuurlijk heb ik flink gebaald. Maar het nieuwe jaar is weer begonnen en we gaan alleen maar leuke dingen doen.”

Het afgelopen jaar is Barney veelvuldig in het nieuws geweest, zowel door het einde van zijn dartcarrière als door zijn veelbesproken breuk met Silvia. De darter vindt het echter mooi geweest en heeft geen behoefte om constant terug te blikken. “Ik heb een lastig jaar gehad en ik word er zelf een beetje moe van om telkens weer terug te kijken. Daar wil ik graag mee stoppen. Het heeft even geduurd, maar alle stress is in feite nu weg.”

Ondanks de tegenslagen is Raymond tevreden met alles. Hij komt met veel plezier naar de toekomst, die hij maar wat graag invult met mooie reisjes samen met Julia. Ook zijn carrière is prima afgesloten zo. “Alle verhalen over mijn carrière wil ik graag zo laten. Ik heb niet veel zin meer om continu terug te blikken. Ik wil alleen maar vooruitkijken. Er is genoeg over gezegd en geschreven. Je kunt dat toch niet meer goedmaken. Dat is nu eenmaal gebeurd. Laten we focussen op wat komen gaat en niet wat geweest is.”

Lees verder

Economie

Vakantiefoto’s van Anna Nooshin maken je regenachtige zondag goed!

Wanneer je dagelijks televisie kijkt kan je momenteel niet om haar heen. Anna Nooshin is namelijk in elk reclameblok wel te zien om About You te promoten.

Een zogenaamde online fashion store. Anna is natuurlijk de ideale persoon om dit merk te promoten Ze scoort goed onder jongeren en heeft bijvoorbeeld op Instagram ruim 900.000 volgers!

Anna is lekker luchtig gekleed
Een poosje terug bevond Anna zich aan de andere kant van de wereld. In Brazilië om precies te zijn.. En daar is het zoals je ziet net ietsje warmer dan hier:

View this post on Instagram

Today’s ride #riodejaneiro

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on

View this post on Instagram

#selfie

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on

Beeld: Instagram

Lees verder

Economie

Silvia van Barneveld weer verliefd

Silvia van Barneveld is weer gelukkig in de liefde. De ex-vrouw van Raymond van Barneveld deelt een foto waar ze samen met haar nieuwe liefde op staat…

Op Instagram deelt ze het kiekje met daaronder de tekst: “zielsverwanten”. Al snel wordt Silvia overladen met gelukswensen door haar volgers.”Veel liefde en Geluk silvia.het is je gegund”, “Fijn voor je…. Lekker weer samen genieten van alles wat op je pad komt” en “Geweldig voor jullie silvia veel geluk samen super blij voor jullie liefs xxx….” luiden enkele reacties onder het prachtige kiekje.

Aan Shownieuws laat Silvia weten dat ze inderdaad weer verliefd is maar dat het nog wel erg pril allemaal is.

Loodzware periode
Silvia heeft een loodzware periode achter de rug. Vorig jaar werd bekend dat Raymond na een huwelijk van 25 jaar voor de veel jongere Britse Julia is gevallen. “Het afgelopen jaar was zwaar, loodzwaar,” vertelde zij eerder in VROUW magazine. “Het ging al langer niet goed tussen Raymond en mij, maar we konden elkaar niet loslaten. Vooral ik niet. Ik was ervan overtuigd dat mijn leven voorbij zou zijn zonder Raymond. Ik klampte mij aan hem vast in de hoop dat het goed zou komen tussen ons, terwijl ik diep in mijn hart wist dat het over was.”

”Ik was al een keer verlaten door een man en wilde niet ook Raymond nog kwijtraken,” zei ze verder over haar huwelijk met Raymond. ”Ik hield van hem, we hadden een gezin. Meestal trok ik een fles wijn open als er weer zo’n verhaal naar buiten kwam (over zijn slippertjes, red.). Dan hoefde ik even nergens aan te denken.”

Gelukkig heeft Silvia de draad weer helemaal opgepakt en vindt ze vooral veel rust haar geloof. ”In de kerk heb ik steun. En het gekke is: ik taal sinds ik naar de kerk ga niet meer naar de drank. Ik heb zoveel rust gevonden.” Dankzij de kerk heeft Silvia ook haar man en Julia vergeven. ”Sinds ik naar de kerk ga, denk ik anders. Het is nu zelfs zo dat ik elke ochtend en avond ook bid voor hun geluk.”

View this post on Instagram

#soulmates

A post shared by Silvia Walraven (@silviavbarneveld) on

Lees verder

Economie

Emma Heesters laat mannen kwijlend achter met doorzichtige jurk

Ze is voornamelijk bekend van op haar eigen YouTube-kanaal geplaatste covers. Op YouTube heeft ze meer dan 1,9 miljoen abonnees. In 2004 deed Emma Heesters mee aan het Kinderen voor Kinderen festival als inzending van de provincie Zeeland met het nummer 100 kleine feestjes.

Naast het maken van covers voor haar eigen YouTube-kanaal heeft Heesters een platencontract en stond ze in 2019 in het voorprogramma van de band Boyce Avenue. Eind augustus 2019 nam Heesters deel aan het Nederlandse televisieprogramma Beste Zangers. Maar ook op Instagram doet ze het eerg goed met bijna 300.000 volgers.

Emma Heesters op de rode loper
En die moet je natuurlijk allemaal tevreden houden zoals influencers dat op Instagram goed kunnen. En met dit kiekje op de rode loper is dat aardig goed gelukt moeten we zeggen:

View this post on Instagram

❤️💫

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters) on

Lees verder

Trending