Connect with us

Nieuwste

Rachel somber over verzoening: ‘Ik vraag Rox en André niet meer om het goed te maken’

De taak van Rachel Hazes zit erop. De weduwe van volkszanger André Hazes probeerde de afgelopen maanden haar dochter Roxeanne en zoon André hun jarenlange ruzie bij te laten leggen, maar dat is tot op heden niet gelukt. Aan Story vertelt Rachel dat Roxeanne en André er nu samen uit zullen moeten komen, zonder de hulp van hun moeder.

Als het aan Rachel Hazes ligt verschijnen haar kinderen Roxeanne (27) en André (26) in maart gezamenlijk op haar vijftigste verjaardag. Alleen: het ligt niet aan Rachel, weet de weduwe van André Hazes als geen ander. ‘Ik vraag André en Roxeanne niet meer om het goed te maken,’ vertelt Rachel aan Story. ‘Ik hoop dat ze beiden op mijn verjaardag zijn, in maart. Maar ik ga er niet meer specifiek naar vragen. Het is alleen maar een teleurstelling voor mezelf, als het nee is. Ik heb ze nu vaak genoeg voorgesteld het goed te maken. Uit respect naar mijn kinderen en vanwege de teleurstelling naar mezelf, vraag ik het niet meer. Ze weten wel wat mijn droom is, dus het is nu aan hen.’

Sociaal contact
Het verdriet van Rachel over de breuk van haar kinderen, verwerkt ze doorgaans in het bijzijn van haar familie en vrienden: in het bijzonder Rossana Kluivert. ‘Rossana en ik vertellen elkaar alles,’ laat Rachel weten. ‘Ja, echt alles. Het kan zo gek niet zijn, of we weten het van elkaar.’ Toen Rachel enkele maanden geleden begon af te spreken met haar huidige vriend Mike, was Rossana dan ook een van de eerste die hiervan wist. ‘Maar Rossana’s zoon Nino was de allereerste die het wist,’ zegt Rachel. ‘Ik ben heel close met Nino. We eten twee keer per week samen. We bellen elkaar drie keer per week en appen iedere dag: om even te weten hoe het gaat. Een beetje sociaal contact is goed. Het kan geen kwaad om elkaar een beetje in de gaten te houden.’

Huwelijk
Nu Rachel van haar burn-out geen last meer heeft, is het tijd om vooruit te kijken. In haar ideaalbeeld leggen Roxeanne en André hun ruzie bij en leidt ze een liefdevol leven met haar nieuwe partner Mike. Onlangs vertelde Rachel nog aan Story: ‘Ik voel echt dat Mike de ware is. Ik ben erg achterdochtig, door alles wat ik mee heb gemaakt, maar kan me niet voorstellen dat ik het mis heb.’ De liefde van Rachel voor Mike is zelfs dusdanig groot dat ze een huwelijk niet uitsluit. ‘Als Mike me ten huwelijk zou vragen, zou ik ‘ja’ zeggen!’

Bron: Story

Lees verder

Nieuwste

André van der Toorn verlaten door geliefde na diagnose kanker

André van der Toorn heeft de strijd tegen lymfeklier- en botkanker gewonnen. ‘Maar de angst blijft. Als ik nu pijn in mijn arm heb, denk ik: het is kanker,’ vertelt de Wegmisbruikers-presentator aan Story. Ook vertelt André openhartig over de breuk met zijn partner, die tijdens het ziekteproces plaatsvond. ‘Ik heb zo moeten overleven.’

André van der Toorn kreeg in 2017 te horen dat hij ernstig ziek was. ‘Lymfeklier- en botkanker, dat is letterlijk een klap in je gezicht,’ vertelt de Wegmisbruikers-presentator aan Story.

Vechten
Een loodzware tijd, waarin André de zwaarst mogelijke chemokuren moest onderaan, volgde. ‘Misschien is een zware griep en dan maal honderd wel de beste omschrijving,’ vertelde André eerder. Tijdens zijn ziekte werd André na een relatie van twintig jaar verlaten door zijn partner Anne-Marie. Een nieuwe klap voor hem, maar hij bleef vechten voor zijn leven en overwon zijn ziekte. Dat André genezen is verklaard, betekent niet dat hij alweer de oude is. ‘Ik ondervind nog steeds de gevolgen van mijn ziekte. Vroeger kon ik erg lange dagen maken, het kon niet op. Nu niet meer.’

Breuk
Na de breuk met Anne-Marie is er geen vrouw meer in het leven van André geweest. ‘Mijn liefdesleven bevindt zich op het nulpunt,’ zegt André. ‘Daar staat mijn hoofd totaal niet naar. Het zit ook niet in mijn systeem. Ik heb zo moeten overleven, dat is heel heftig geweest. Met allemaal gedoe en het feit dat mijn vrouw bij me wegging. Ik lag toen zo op de grond.’ Ondanks de pijnlijke wijze waarop de relatie van André en Anne-Marie werd beëindigd, hebben de twee nog wel steeds contact. ‘We delen het co-ouderschap. Ik vind het niet leuk wat er is gebeurd, maar ik vind dat we het zo goed mogelijk met elkaar moeten regelen.’

Lees verder

Nieuwste

Openbare school doet ‘carnaval’ in de ban.

Carnaval mag niet meer, het is nu ‘verkleedfeest’.

Een basisschool in Zevenaar nam de beslissing om de term ‘carnaval’ niet langer te gebruiken en het vanaf nu gewoon verkleedfeest te noemen.

Het IKC Carrousel is namelijk een openbare school en daarom zou de gebruikelijke naam van het katholieke feest niet gepast zijn. Dat meldt De Telegraaf.

Het initiatief voor de naamsverandering ging uit van de oudervereniging. Een van de ouders legde uit aan de Gelderlander: “De Carrousel is een openbare basisschool waar we geen bepaald geloof willen aanhangen.”

Directrice Petra van den Brink lichtte de beslissing toe: “Onze samenleving is op christelijke waarden gebaseerd, ongeacht of je daarin gelooft of niet. Maar wij zijn een openbare school. Dus we doen mee met de traditie, maar geven het wel een andere naam.”

Uiteraard heet ook de lokale carnavalsprins zo zijn mening over het onderwerp. Eric Boschman verklaarde: “Carnaval of verkleedfeest, het is uiteindelijk maar een naam. Ik ben allang blij dat de school het nog viert. Het is gewoon een hartstikke leuk feest, ongeacht religieuze achtergrond.

Lees verder

Nieuwste

Marco Borsato zoekt keihard contact op met deze bloedmooie ex!

Marco Borsato is de afgelopen maanden flink vaak in het nieuws geweest. Naast het feit dat zijn carrière weer gigantisch in de lift zit door nieuwe samenwerkingen met opkomende artiesten zijn er ook downs geweest. Hij heeft bijvoorbeeld een nummer uitgebracht met Snelle en Davina Michelle welke beide gigantische hits werden. Maar ook zijn privéleven kwam onder de loep te liggen. Weekblad Story heeft nogal opvallende titels op voor voorkant van hun nieuwe blad staan. Betreft de relatie van de zanger met zijn vrouw staat er bijvoorbeeld: “Borsato-huwelijk niet meer te redden”. Daaronder staat beschreven dat hij de band met zijn eerste liefde Denise weer aan zou halen.

Zoekt Marco Borsato contact met Denise?
Voordat de zanger bij Leontine terecht kwam, waarmee het na 23 jaar is afgelopen, was daar Denise Broekhof. De relatie zou destijds uit gegaan zijn omdat Denise vreemd zou zijn gegaan. Ze trouwde vervolgens met Arjan Boon. Wat waar is van deze geruchten moet nog maar blijken. Dit is haar vandaag de dag:

#maggs Mirella van Dam@Edith Dekker Natasja Van Der Woude

Publiée par Denise Boekhoff sur Mardi 4 septembre 2018

Publiée par Denise Boekhoff sur Lundi 22 juillet 2019

Helena Hart @hetarsenaal

Publiée par Denise Boekhoff sur Lundi 20 janvier 2020

Lees verder

Trending