Connect with us

Verhalen

Modespecialiste analyseert prinses Amalia: ‘Ze is niet meer dat schattige, jonge meisje’

De tijd dat prinses Amalia gedwee de kleren aantrok die haar moeder op bed klaarlegde, is natuurlijk ruimschoots voorbij. Zoals voor elke zestienjarige is ook voor Amalia de juiste outfit van levensbelang. Haar keuzes op het gebied van kleding zeggen dan ook veel over wie de prinses écht is. Zoveel weet ook specialiste op het gebied van koninklijke mode Josine Droogendijk, die in Story haar deskundige licht laat schijnen over de kledingkeuze van de ‘puberprinses’.

Journaliste Josine Droogendijk is specialiste op het gebied van (koninklijke) mode en mist geen enkele outfit van onze kroonprinses. Is er iets algemeens te zeggen over de kledingkeuze van Amalia? ‘Ook dankzij de inzet van Máxima en Willem-Alexander heeft zij een heel normaal tiener-leven, in die zin dat ze haar privacy heeft en haar eigen ding kan doen,’ vertelt Josine aan Story. ‘Je ziet ook dat ze gewoon spijkerbroeken met gaten en rafels draagt. Of een vest met capuchon. Aan de andere kant is Amalia ook gewoon de toekomstige koningin. Ze draagt daarom soms ook kleding die je bij meisjes van haar leeftijd normaal gesproken niet ziet.’

Huis ten Bosch
Tijdens het meest recente fotomoment in de tuin van Paleis Huis ten Bosch wist Amalia ook dit jaar weer de ogen van de wereld op zich gericht. Wat leest Josine af aan deze outfit? ‘Wat in het voordeel van Amalia werkt, is dat de mode van nu behoorlijk kuis is. Zo kan ze er keurig en als een toekomstige koningin uitzien, maar valt ze niet uit de toon bij het huidige modebeeld. Over deze specifieke outfit; ze gaat hier gekleed als veel meisjes momenteel. Een keurige roklengte, met mooie hoge hakken. Als knipoog zit er een transparant stuk in het midden van de jurk. Dat is best gedurfd en grensverleggend en daarin wordt Amalia ook aangemoedigd door haar moeder, die een echte stijlicoon is. Ze is niet meer dat schattige jonge meisje maar een jongedame in de dop. Ik vind dat je Amalia’s durf niet altijd in haar kleding bij officiële gelegenheden terugziet. In wat ze privé draagt zeker wel! Ik denk dat ze aan de ene kant veel wil en durft, maar dat ze aan de andere kant beseft: ik kan wel van alles willen en durven maar ik ben wel de toekomstige koningin.’

Eerste dag in de brugklas

‘Dit is misschien wel de foto die haar privéstijl het best weerspiegelt. Dit is een tiener ten voeten uit. Een spijkerbroek, een lekker warm vest voor op de fiets en leuke, gekleurde sneakers. Hierdoor valt ze ook helemaal niet op tussen haar leeftijdsgenoten. Dat lijkt me belangrijk voor haar. En ik denk dat dit ook enorm door Willem-Alexander en Máxima wordt aangemoedigd: gewoon jezelf zijn.’
Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder

Verhalen

Wauw, Loes Haverkort laat zien dat ze zich niet schaamt voor haar lichaam!

In 2010 speelde ze in de film Dik Trom. Muziek zat al vroeg in haar bloed, ze speelde onder meer in de band Casual. Daarna richtte zij met vier bevriende actrices een eigen toneelgezelschap op genaamd Norfolk. Samen met haar echtgenoot Floris Verbeij vormt ze de indiepop-band L O U I S V en bracht ze de titelsong van de film Rendez-vous (“Trouble in Paradise”) uit.

We hebben het natuurlijk over Loes Haverkort. In februari 2019 werd bekend gemaakt dat de blondine een van de deelnemers is aan het SBS6-programma It Takes 2. Ze wist deze zangwedstrijd te winnen. Aansluitend verscheen haar single Lost.

Loes Haverkort schaamt zich niet
Voor haar single heeft ze een behoorlijk pittige shoot gehad. En we moeten zeggen dat de 38-jarige zangeres er nog verdomd goed uitziet. Bij onderstaande foto schrijft ze: “LOST OUT NOW! Dankzij IT2 heb ik het vertrouwen gekregen om te doen waar mijn hart ligt”.

View this post on Instagram

SUMMER!!! #lifeisgood #dointhehandstand #aight #yolo

A post shared by Loes Haverkort (@loeshaverkort) on

Lees verder

Verhalen

Gekker wordt het niet: Sylvana Simons dient bizarre motie in!

Sylvana Simons lijk meer tegenstanders dan voorstanders te hebben in het land. Dat is natuurlijk niet voor niets, ze heeft een heel uitgesproken mening over heel gevoelige onderwerpen. Niks mis mee natuurlijk, maar de voormalig TMF vj lijkt nu toch wel het spoor bijster te zijn.

Terwijl de criminaliteit in Amsterdam de spuigaten uit loopt en er een daklozencrisis gaande is, maakt dit Amsterdamse raadslid zich druk om heel andere dingen. Ze maakt zich namelijk druk om het aantal kilo’s koffiedik dat geproduceerd en weggegooid wordt door de gemeente Amsterdam. En daarom, lieve mensen, heeft deze dame een motie ingediend om dit aan de paddenstoelen te voeren!

Sylvana Simons maakt geen grap
Wierd Duk heeft dit ontdekt en heeft het formulier van de ingediende motie op Twitter gekwakt. En ja, het staat er echt. Sylvana maakt zich meer druk om kleine kaboutertjes met een rode puntmuts dan om andere problemen in de stad:

Lees verder

Verhalen

Gelekte beelden, extreem pijnlijk voor Bridget Maasland!

Het nieuws dat Bridget Maasland en André Hazes hun relatie hebben beëindigd heeft compleet medialand op zijn kop gezet. De geruchten lopen de spuigaten uit betreft de redenen van de break-up tussen de twee.

Sommige media melden dat het door alle ophef komt die in de media is ontstaan rondom hun relatie. maar er verschijnen steeds meer foto’s en video’s van de zanger waarop hij het wel érg gezellig lijkt te hebben met zijn ex, Monique Westenberg. Verschillende media schrijven dat dit weleens de reden zou kunnen zijn dat het uit is met Bridget.

Pijnlijk voor Bridget Maasland
Shownieuws heeft verschillende foto’s en video’s van het nieuwe oude stelletje ontvangen en op hun website geplaatst. En natuurlijk hebben wij die ook voor je hieronder om te zien:

Lees verder

Trending