Connect with us

Economie

Man gearresteerd nadat hij wipt met een pop in speelgoedwinkel

Een man is gearresteerd na hij s*ks had met een gevulde Olaf-pop in een warenhuis.

Cody Meader schokte toeschouwers toen hij het Frozen-speelgoed van de plank haalde en begon te ‘humpen’ voordat hij ‘de daad gedaan had’ en het vervolgens op de plank teruglegde in een Target-winkel in Florida, op dinsdag 22 oktober.

Nadat hij zijn lading op het personage van de beroemde kinderen had geleegd, ging de 20-jarige vervolgens naar een gevulde eenhoorn en probeerde hetzelfde te doen voordat hij het terug onder andere items in de Pinellas Park-winkel plaatste.

Meader werd rond 14.00 uur na het incident vastgehouden door de politie en werd later aangeklaagd wegens ‘crimineel onheil’. Sindsdien is hij vrijgegeven op een borgsom van $150, zo werd gemeld.

Gerechtsdocumenten uit de zaak verklaren: “De beklaagde betrad de locatie tijdens kantooruren en benaderde een tentoonstelling van Disney Frozen merchandise en selecteerde een groot Olaf-knuffeldier.

“De verdachte ging vervolgens over tot het op de grond leggen en het item ‘te bereiden’ totdat hij op het koopwaar ejaculeerde, voordat hij het weer terug legde.

“De verdachte ging vervolgens naar de speelgoedafdeling waar hij een groot eenhoorn knuffeldier selecteerde en begon dit item te ‘bereiden’. De items werden van de winkelvloer verwijderd en de verdachte werd vastgehouden terwijl hij nog in de winkel was.

“De verdachte gaf toe dat hij ‘domme dingen’ had gedaan en gaf toe dat hij het Olaf-knuffeldier had” verspild “.”

Het voegde eraan toe: “De verdachte heeft een geschiedenis van dit soort gedrag via zijn vader (niet op scène). De koopwaar kon niet worden doorverkocht en werd vernietigd vanwege omstandigheden.”

Maar Cody is niet de enige die dit in het verleden heeft gedaan.

Een man die werd betrapt ‘ op het proberen s*ks te hebben’ met een plastic verkeerskegel op een treinstation vertelde officieren dat zijn broek gewoon was ‘gevallen’. Hij is de gevangenis gespaard gebleven.

Nadat hij vorige maand schuldig had verklaard aan het schandelijk maken van openbaar fatsoen, verscheen hij vandaag aan het Bolton Crown Court, waar hem een ​​voorwaardelijke straf werd opgelegd.

In een slachtofferimpactverklaring zei een van de werknemers: “Ik geloof dat hij probeerde s*ks te hebben met de kegel.”

Lees verder

Economie

Elise Schaap verrast haar volgers met uiterst pikante foto’s

Ze werd in 2019 uitgeroepen tot beste actrice van het jaar op het Gouden Televizier-Ring Gala. Sinds 2016 is Elise Schaap te zien in diverse rollen in het persiflage programma De TV Kantine, ze was hier onder andere te zien als Sylvie Meis, Chantal Janzen, Estelle Cruijff, Lil’ Kleine, Maan, Olcay Gulsen, Nikkie Plessen, Famke Louise en Davina Michelle.

De Televizier-Ster Acteur/Actrice gaat dit jaar naar deze dame. De actrice uit onder meer Familie Kruys, Soof de serie en Undercover ontving de prijs tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Maar daarvoor zijn we hier natuurlijk niet, we willen foto’s!

Elise Schaap doet het goed voor de camera
En dat de actrice ook nog eens goed voor de camera is wanneer er foto’s gemaakt worden, dat bewijzen deze prachtige kiekjes toch wel!

View this post on Instagram

💛@lovelylane.nl

A post shared by Elise Schaap (@elise_is_here) on

 

Lees verder

Economie

Rafael van der Vaart laat niets heel van zijn ex Sylvie Meis

Rafael van der Vaart is natuurlijk apetrots op zijn vriendin. Zondag won Estavana Polman met haar team het WK Handbal. Eergisteren werden de dames gekroond tot Sportploeg van het Jaar. Een groot verschil met zijn vorige vrouw.

Een interviewster van RTL Boulevard vraag hem op de rode loper “Hoe voelt het om ‘spelersman’ te zijn?”. Hierop antwoord de oud-voetballer “Ja top, een stuk rustiger. Nu feliciteert iedereen, maar nu eens met mijn vriendin. Dat is ook weleens leuk!”. Een geheel verwachte vervolgvraag van de interviewster is natuurlijk: “Was dat in het verleden anders dan?”. En we vermoeden dat ze het antwoord daarop al kon raden.

Rafael van der Vaart haalt uit naar Sylvie Meis!
De oud-voetballer kijkt haar aan en ze barsten samen in lachen uit. Dit gaat natuurlijk over de vorige vriendin van de voetballer, Sylvie Meis. Een beetje pijnlijk voor Sylvie wel:

Lees verder

Economie

WTF: Jongen sterft na een Rukmarathon van 42 keer aftrekken op 1 dag

In Brazilië heeft een jongen zodanig veel zijn rechterhand gebruikt dat hij zichzelf ermee heeft omgebracht.

Volgens een lokale krant heeft de zestienjarige jongen 42 keer na elkaar een ritje met de handkar gemaakt. Hij kreeg een hartstilstand tot de dood er op volgde.

Pastoor
Zijn moeder was zich bewust van de verslaving van haar zoon. Ze zocht professionele hulp voor haar zoon en ging zelfs te rade bij de pastoor van het dorpje Rubiato.

Daar was ze blijkbaar ook niet veel mee opgeschoten. Volgens klasgenootjes werd hij hitsig van werkelijk álle vrouwen.

Rukmarathon
Naar verluidt is de tiener omstreeks middernacht aan zijn ‘trekmarathon’ begonnen. Zijn 42ste ritje zou hem fataal geworden zijn.

Dat blijkt uit webcambeelden. De jongen werd dood aangetroffen in zijn bed. In zijn kamer werd een grote verzameling p*rno gevonden.

Lees verder

Trending