Connect with us

Economie

Lichaam van ‘Amerikaanse Maddie McCann’ teruggevonden 5 jaar nadat ze uit slaapkamer verdween

Isabel Celis verdween in 2012 op 6-jarige leeftijd uit haar slaapkamer in de Amerikaanse stad Tucson. Opvallend was dat haar raam open stond en enkel haar knuffel nog op bed lag. De grootschalige zoektocht leverde niets op. In 2017, vijf jaar later, heeft de politie haar lichaam teruggevonden.

Maddie McCann
De vader van het kleine meisje kreeg de schrik van zijn leven toen hij zijn dochter wakker wilde maken, maar erachter kwam dat ze niet meer in bed lag. Een grote zoektocht volgde al snel, zonder resultaat. De vergelijkingen met de zaak van Maddie McCann waren onmisbaar.

Vijf jaar lang was er bijna geen vooruitgang in de zaak, tot afgelopen week. Politiecommissaris Chris Magnus heeft het droevige nieuws gemeld dat de stoffelijke overschot van het meisje na vijf jaar zijn teruggevonden in een afgelegen gebied in Pima County. Dat gebeurde een maand geleden al, maar nu pas heeft een DNA-analyse hun vermoeden kunnen bevestigen: het gaat wel degelijk om Isabel. Er is nog niemand gearresteerd. Het is ook niet bekend of er al verdachten zijn.

Bron: Gazet van Antwerpen, Beeld: iStockphoto

Lees verder

Economie

Foto’s bewijzen dat Maxime Meiland de vrouw van je dromen is

Ben jij single en op zoek naar de liefde van je leven? Dat is toevallig! Maxime Meiland ook! De blondine mocht gisteren 24 kaarsjes uitblazen en is al moeder van dochtertje Claire.

Kortom, Martien Meiland is opa en jij kan dus gewoon nog zijn schoonzoon worden. Lekker leven in een Frans chateau en misschien wel een klein rolletje spelen in de real life serie op SBS 6? Heerlijk toch!

Wat fijne kiekjes van Maxime

Om even te laten zien wat je kan verwachten hebben we wat fijne foto’s van Maxime op een rijtje gezet. Is het wat voor je?

View this post on Instagram

Met de beeldige @annanooshin

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland) on

Beeld: Instagram

Lees verder

Economie

Vent in First Dates scoort knappe dame met zijn bizarre lach

Een koppel dat elkaar bij First Dates ontmoette gaat viral om een opvallende reden. Eigenlijk gebeurt er niet zo veel spannends, maar als de man begint te lachen wordt het duidelijk. Hij heeft een hilarisch lachje met een hoge stem, die zijn date totaal niet had verwacht.

Hij was bang dat zij er op zou afknappen maar het bleek dat zij het juist geweldig vond en helemaal stuk ging. 100% match dus!

Bizarre lach in First Dates

Wees dus niet bang tijdens jouw volgende date. Gewoon even oefenen op een gekke lach en je scoringspercentage zal al enorm stijgen.

Beeld: First Dates

Lees verder

Economie

KPN rekent ongenadig hard af met gefrustreerde Diana en haar klacht!

Als webcare medewerker is het altijd lastig om om te gaan met klanten die boze klachten schrijven op social media. Vooral wanneer ze hun caps lock aan laten staan weet je dat het echt menens is.

Je moet dan even goed nadenken hoe je de desbetreffende klacht gaat verwerken. Ga je ze helpen, laat je ze lekker gaan of ga je er vol tegenin. Gewoon omdat het kan. Maar er is soms ook nog een vierde optie. Maar voor deze optie kun je als bedrijf helaas niet kiezen, dat overkomt je gewoon. En KPN overkomt dat nogal vaak moeten we zeggen!

Diana is boos op KPN

Diana heeft namelijk al 2 maanden last van een ‘KAPOTTE KL*%EN PC’, zoals ze dat zelf aangeeft. Ze gaat dan ook ‘NIETS MEER BETALEN’. Tijd om professionele hulp in te schakelen om deze klacht eens even goed aan te pakken:

Lees verder

Trending