Connect with us

Verhalen

Familiedrama voor Astrid Kersseboom:

NOS Journaal-icoon Astrid Kersseboom is mede zo goed in haar vak omdat ze haar emoties bij de meest gruwelijke nieuwsfeiten goed weet te verbergen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat Astrid nooit verdriet voelt. Zeker niet als het gaat om de nare situatie waarin haar vader verkeert…

Voor miljoenen Nederlanders is Astrid Kersseboom (54) inmiddels een begrip in de huiskamer. Maar heel veel over het persoonlijke leven van de nieuwslezeres weten de meest mensen niet. Astrid ontmoette haar grote liefde Jos op haar negentiende, toen ze samen op de school voor journalistiek in Tilburg zaten. Ter viering van het lustrum van de opleiding presenteerde Astrid een radioprogramma dat middenin de opnames ruw verstoord werd door Jos. Hij was zelf bezig met televisieopnames en belde per abuis in bij Astrids uitzending, waarmee de boel volledig in het honderd liep! Achteraf bezien een waardevolle uitglijder, want Jos en Astrid raakten die avond in een geanimeerd gesprek over het gebeuren. En hoe… Dat gesprek zou het begin van hun relatie betekenen die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Tegenslag
Jos, met wie Astrid inmiddels twee volwassen kinderen heeft – Amber en Rutger – was er ook getuige van hoe Astrid een paar jaar geleden de grootse teleurstelling uit haar loopbaan te verwerken kreeg. In 2013 nam Sacha de Boer ontslag als vast gezicht bij het Acht Uur Journaal. Astrid had op dat moment haar sporen al ruimschoots verdiend bij de staatsomroep. Ze presenteerde talloze journaalbulletins en voorzag vele hoogtepunten van onze koninklijke familie op televisie van haar commentaar. Het was dan ook de algemeen geldende overtuiging dat het de ervaren Astrid zou zijn die een plekje zou doorschuiven, zoals dat binnen de zeer hiërarchische NOS op alle andere plekken wel gebeurt. Het was echter Marcel Gelauff, de grote baas bij het journaal, die daar een stokje voor stak. De hoofdredacteur, die binnenskamers bij de NOS bekend staat om zijn zwak voor jong, vrouwelijk schoon, besloot dat het de veel minder ervaren Annechien Steenhuizen (42) moest zijn die op de stoel van Sacha zou komen te zitten.

Verdriet
Die periode vormde dus een flinke tegenslag voor Astrid, maar dat leed is op geen enkele manier vergelijkbaar met het verdriet dat de presentatrice nu om de situatie van haar vader Eef (84) voelt. Astrids vader lijdt al sinds 2007 aan Parkinson. Hij liet ooit in zijn wilsbeschikking opnemen dat wanneer hij gedwongen zou zijn om naar een verpleeghuis te gaan, hij voor euthanasie wilde kiezen. Toen de situatie thuis onmogelijk werd, belandde Eef in een hospice waar zijn afscheid van het leven bijna een feit was geweest.

Toen de dokter aan zijn bed stond om Eef zachtjes in te laten slapen zei hij letterlijk: Er zijn nog teveel mooie momenten. Ik wil nog niet dood.’ En zo belandde Astrids vader alsnog in een verpleegtehuis waar hij het volgens zijn dochter redelijk naar zijn zin heeft. Het praten gaat Eef door de ziekte van Parkinson helaas steeds slechter af, maar inmiddels is hij lid van de knutselclub en vermaakt zich met houtbewerking.
Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder

Verhalen

Wauw, Loes Haverkort laat zien dat ze zich niet schaamt voor haar lichaam!

In 2010 speelde ze in de film Dik Trom. Muziek zat al vroeg in haar bloed, ze speelde onder meer in de band Casual. Daarna richtte zij met vier bevriende actrices een eigen toneelgezelschap op genaamd Norfolk. Samen met haar echtgenoot Floris Verbeij vormt ze de indiepop-band L O U I S V en bracht ze de titelsong van de film Rendez-vous (“Trouble in Paradise”) uit.

We hebben het natuurlijk over Loes Haverkort. In februari 2019 werd bekend gemaakt dat de blondine een van de deelnemers is aan het SBS6-programma It Takes 2. Ze wist deze zangwedstrijd te winnen. Aansluitend verscheen haar single Lost.

Loes Haverkort schaamt zich niet
Voor haar single heeft ze een behoorlijk pittige shoot gehad. En we moeten zeggen dat de 38-jarige zangeres er nog verdomd goed uitziet. Bij onderstaande foto schrijft ze: “LOST OUT NOW! Dankzij IT2 heb ik het vertrouwen gekregen om te doen waar mijn hart ligt”.

View this post on Instagram

SUMMER!!! #lifeisgood #dointhehandstand #aight #yolo

A post shared by Loes Haverkort (@loeshaverkort) on

Lees verder

Verhalen

Gekker wordt het niet: Sylvana Simons dient bizarre motie in!

Sylvana Simons lijk meer tegenstanders dan voorstanders te hebben in het land. Dat is natuurlijk niet voor niets, ze heeft een heel uitgesproken mening over heel gevoelige onderwerpen. Niks mis mee natuurlijk, maar de voormalig TMF vj lijkt nu toch wel het spoor bijster te zijn.

Terwijl de criminaliteit in Amsterdam de spuigaten uit loopt en er een daklozencrisis gaande is, maakt dit Amsterdamse raadslid zich druk om heel andere dingen. Ze maakt zich namelijk druk om het aantal kilo’s koffiedik dat geproduceerd en weggegooid wordt door de gemeente Amsterdam. En daarom, lieve mensen, heeft deze dame een motie ingediend om dit aan de paddenstoelen te voeren!

Sylvana Simons maakt geen grap
Wierd Duk heeft dit ontdekt en heeft het formulier van de ingediende motie op Twitter gekwakt. En ja, het staat er echt. Sylvana maakt zich meer druk om kleine kaboutertjes met een rode puntmuts dan om andere problemen in de stad:

Lees verder

Verhalen

Gelekte beelden, extreem pijnlijk voor Bridget Maasland!

Het nieuws dat Bridget Maasland en André Hazes hun relatie hebben beëindigd heeft compleet medialand op zijn kop gezet. De geruchten lopen de spuigaten uit betreft de redenen van de break-up tussen de twee.

Sommige media melden dat het door alle ophef komt die in de media is ontstaan rondom hun relatie. maar er verschijnen steeds meer foto’s en video’s van de zanger waarop hij het wel érg gezellig lijkt te hebben met zijn ex, Monique Westenberg. Verschillende media schrijven dat dit weleens de reden zou kunnen zijn dat het uit is met Bridget.

Pijnlijk voor Bridget Maasland
Shownieuws heeft verschillende foto’s en video’s van het nieuwe oude stelletje ontvangen en op hun website geplaatst. En natuurlijk hebben wij die ook voor je hieronder om te zien:

Lees verder

Trending