Connect with us

Verhalen

Emile Ratelband nu officieel verdacht van ontvoering zoon (10)

Zodra Emile Ratelband voet in Nederland zet, wordt hij gearresteerd wegens ontvoering! Nadat hij vorig jaar november zijn zoon Emilio (10) naar België meenam, wordt hij door de politie nu officieel verdacht van onttrekking aan het ouderlijk gezag. De politie eist dat Emile zich op het politiebureau mét Emilio meldt, maar de positiviteitsgoeroe weigert zich over te geven: ‘Dan ben ik mijn zoon kwijt.’

Er is Emile Ratelband alles aan gelegen om te voorkomen dat zijn zoon Emilio (10) weer in handen van de gezinsvoogden van het Leger des Heils valt. Nu de positiviteitsgoeroe van de Nederlandse politie te horen heeft gekregen dat er een arrestatiebevel tegen hem is uitgevaardigd en dat hij zich op het politiebureau moet melden, weigert Emile met zijn zoon hun huis in België te verlaten.

Ontvoerd
Vorig jaar november nam Emile zijn zoon mee uit Nederland, nadat Emilio van huis was weggelopen en naar Willibrord Frequin in Blaricum was gegaan. Omdat zowel de gezinsvoogden als Moon van Buuren, de ex van Emile en de moeder van Emilio, weigerden om de jongen bij Willibrord te halen, liet Emile zijn werk voor wat het was en bracht ’s avonds zijn zoon naar zijn moeder. ‘Die weigerde echter open te doen,’ vertelt Emile aan Story. ‘Ik heb op de deur gebonsd en haar gebeld. Het enige wat ze riep was: Opzouten jullie. Dat was dus tegen mij én onze zoon gericht! Dat heb ik me geen twee keer laten zeggen en vervolgens zijn we samen naar mijn huis in België gereden.’

Enkele weken terug vertelde Emile al dat zijn zoon Emilio besloot om in België asiel aan te vragen. Dit verzoek werd na een procedure afgewezen, maar inmiddels loopt er een hoger beroep. ‘De magistraat in België heeft een voogd aangewezen, omdat ik officieel het gezag niet heb. Daardoor was het niet mogelijk voor Emilio om bijvoorbeeld psychologische hulp te krijgen. Ik mocht daarvoor geen toestemming geven. Nu is dat geregeld.’ Volgens Emile gaat het goed met zijn zoon. ‘We wonen nu sinds november bij mij thuis, en hij doet het fantastisch.

De rug toekeren
Maar nu heeft Emile via zijn Nederlandse advocaat te horen gekregen dat hij zich op het politiebureau moet melden. ‘Het komt niet onverwacht, want ik wist dat de gezinsvoogden van het Leger des Heils er alles aan zouden doen om Emilio terug te krijgen. Niet om hem naar zijn moeder te brengen, maar naar een instelling. Ik heb nu drie mogelijkheden. Ik neem mijn zoon mee en draag hem aan de politie over, waarna er een verhoor zal plaatsvinden over de ontvoering en ik daarna naar huis mag. Of ik kom alleen, word verhoord en zal in verzekerde bewaring worden gesteld totdat ik mijn zoon overdraag. Of ik kom niet en word internationaal geregistreerd zodat men mij kan opsporen. Ik heb gekozen voor het laatste.
Emile denkt erover na om Nederland de rug toe te keren. ‘Ik vecht nu bijna acht jaar voor mijn kinderen en ben het vertrouwen in het rechtssysteem kwijt. Daarom overweeg ik voorgoed in Thailand te gaan wonen. Het liefst met Emilio, hij kan daar naar een internationale school. En ook daar zal ik aan alle bezoekregelingen met zijn moeder meewerken.’

Lees verder

Verhalen

Wauw, Loes Haverkort laat zien dat ze zich niet schaamt voor haar lichaam!

In 2010 speelde ze in de film Dik Trom. Muziek zat al vroeg in haar bloed, ze speelde onder meer in de band Casual. Daarna richtte zij met vier bevriende actrices een eigen toneelgezelschap op genaamd Norfolk. Samen met haar echtgenoot Floris Verbeij vormt ze de indiepop-band L O U I S V en bracht ze de titelsong van de film Rendez-vous (“Trouble in Paradise”) uit.

We hebben het natuurlijk over Loes Haverkort. In februari 2019 werd bekend gemaakt dat de blondine een van de deelnemers is aan het SBS6-programma It Takes 2. Ze wist deze zangwedstrijd te winnen. Aansluitend verscheen haar single Lost.

Loes Haverkort schaamt zich niet
Voor haar single heeft ze een behoorlijk pittige shoot gehad. En we moeten zeggen dat de 38-jarige zangeres er nog verdomd goed uitziet. Bij onderstaande foto schrijft ze: “LOST OUT NOW! Dankzij IT2 heb ik het vertrouwen gekregen om te doen waar mijn hart ligt”.

View this post on Instagram

SUMMER!!! #lifeisgood #dointhehandstand #aight #yolo

A post shared by Loes Haverkort (@loeshaverkort) on

Lees verder

Verhalen

Gekker wordt het niet: Sylvana Simons dient bizarre motie in!

Sylvana Simons lijk meer tegenstanders dan voorstanders te hebben in het land. Dat is natuurlijk niet voor niets, ze heeft een heel uitgesproken mening over heel gevoelige onderwerpen. Niks mis mee natuurlijk, maar de voormalig TMF vj lijkt nu toch wel het spoor bijster te zijn.

Terwijl de criminaliteit in Amsterdam de spuigaten uit loopt en er een daklozencrisis gaande is, maakt dit Amsterdamse raadslid zich druk om heel andere dingen. Ze maakt zich namelijk druk om het aantal kilo’s koffiedik dat geproduceerd en weggegooid wordt door de gemeente Amsterdam. En daarom, lieve mensen, heeft deze dame een motie ingediend om dit aan de paddenstoelen te voeren!

Sylvana Simons maakt geen grap
Wierd Duk heeft dit ontdekt en heeft het formulier van de ingediende motie op Twitter gekwakt. En ja, het staat er echt. Sylvana maakt zich meer druk om kleine kaboutertjes met een rode puntmuts dan om andere problemen in de stad:

Lees verder

Verhalen

Gelekte beelden, extreem pijnlijk voor Bridget Maasland!

Het nieuws dat Bridget Maasland en André Hazes hun relatie hebben beëindigd heeft compleet medialand op zijn kop gezet. De geruchten lopen de spuigaten uit betreft de redenen van de break-up tussen de twee.

Sommige media melden dat het door alle ophef komt die in de media is ontstaan rondom hun relatie. maar er verschijnen steeds meer foto’s en video’s van de zanger waarop hij het wel érg gezellig lijkt te hebben met zijn ex, Monique Westenberg. Verschillende media schrijven dat dit weleens de reden zou kunnen zijn dat het uit is met Bridget.

Pijnlijk voor Bridget Maasland
Shownieuws heeft verschillende foto’s en video’s van het nieuwe oude stelletje ontvangen en op hun website geplaatst. En natuurlijk hebben wij die ook voor je hieronder om te zien:

Lees verder

Trending