Connect with us

Verhalen

Bridget Maasland neemt zichzelf onder de loep en erkent zwaktes

Bridget Maasland is de afgelopen weken weer te zien als presentatrice van het RTL4-programma De Zwakste Schakel. De blondine analyseert daar normaliter de deelnemende kandidaten, maar draait nu voor de verandering de rollen nu eens om en neemt haar eigen persoonlijkheid flink onder vuur.

In een openhartig interview met Mokum Magazine maakt Bridget korte metten met ‘de zwakste vraag’ die zij zelf tot nu toe heeft gekregen, namelijk het vooroordeel dat ze ‘net als Chazia Mourali als bitch door het leven zou gaan’. Daar is Bridget echter duidelijk over: ze heeft er meer dan vrede mee om als bitch gezien te worden. “Omdat ik al heel wat andere tv-programma’s op mijn naam heb staan, ben ik er niet zo bang voor om voortaan alleen nog maar als bitch door het leven te gaan”, stelt de 45-jarige.

Over Bridgets persoonlijkheid wordt vaak een mening gegeven, maar hoe kijkt zij hier zelf eigenlijk naar? Volgens de presentatrice is ze heel goed in het ‘delegeren’ van allerlei zaken. “Zowel op werkgebied als in mijn privé-leven hoef ik echt niet alles per se zelf te doen en durf ik bepaalde dingen ook met een gerust hart over te laten aan anderen die ergens veel beter in zijn dan ik.”

Toch erkent Bridget ook haar zwaktes. “Uit een zwakte-analyse komt waarschijnlijk al vrij snel naar voren dat ik ongeduldig ben. Daarnaast vind ik het lastig om me niet te bemoeien met de mensen van wie ik houd, zeker als ik zie dat er iets verkeerd gaat. Loslaten vind ik dan erg moeilijk, ook bij mezelf trouwens. Als ik ergens niet helemaal tevreden over ben, kan ik daar ’s nachts van wakker liggen”, onthult ze.

De Amsterdamse weet ook goed waar ze zélf een zwak voor heeft. “Wanneer iemand zijn hart volgt, gepassioneerd durft te leven en humor heeft. Er zijn niet zoveel mensen die dat hele pakket bezitten en er kleeft bovendien ook nog een andere kant aan: vaak is het moeilijk om daar onderdeel van te zijn.”
De persoon die blijkbaar over al deze eigenschappen beschikt is André Hazes, aangezien dat degene is op wie Bridget momenteel smoorverliefd is.

Lees verder

Verhalen

Wauw, Loes Haverkort laat zien dat ze zich niet schaamt voor haar lichaam!

In 2010 speelde ze in de film Dik Trom. Muziek zat al vroeg in haar bloed, ze speelde onder meer in de band Casual. Daarna richtte zij met vier bevriende actrices een eigen toneelgezelschap op genaamd Norfolk. Samen met haar echtgenoot Floris Verbeij vormt ze de indiepop-band L O U I S V en bracht ze de titelsong van de film Rendez-vous (“Trouble in Paradise”) uit.

We hebben het natuurlijk over Loes Haverkort. In februari 2019 werd bekend gemaakt dat de blondine een van de deelnemers is aan het SBS6-programma It Takes 2. Ze wist deze zangwedstrijd te winnen. Aansluitend verscheen haar single Lost.

Loes Haverkort schaamt zich niet
Voor haar single heeft ze een behoorlijk pittige shoot gehad. En we moeten zeggen dat de 38-jarige zangeres er nog verdomd goed uitziet. Bij onderstaande foto schrijft ze: “LOST OUT NOW! Dankzij IT2 heb ik het vertrouwen gekregen om te doen waar mijn hart ligt”.

View this post on Instagram

SUMMER!!! #lifeisgood #dointhehandstand #aight #yolo

A post shared by Loes Haverkort (@loeshaverkort) on

Lees verder

Verhalen

Gekker wordt het niet: Sylvana Simons dient bizarre motie in!

Sylvana Simons lijk meer tegenstanders dan voorstanders te hebben in het land. Dat is natuurlijk niet voor niets, ze heeft een heel uitgesproken mening over heel gevoelige onderwerpen. Niks mis mee natuurlijk, maar de voormalig TMF vj lijkt nu toch wel het spoor bijster te zijn.

Terwijl de criminaliteit in Amsterdam de spuigaten uit loopt en er een daklozencrisis gaande is, maakt dit Amsterdamse raadslid zich druk om heel andere dingen. Ze maakt zich namelijk druk om het aantal kilo’s koffiedik dat geproduceerd en weggegooid wordt door de gemeente Amsterdam. En daarom, lieve mensen, heeft deze dame een motie ingediend om dit aan de paddenstoelen te voeren!

Sylvana Simons maakt geen grap
Wierd Duk heeft dit ontdekt en heeft het formulier van de ingediende motie op Twitter gekwakt. En ja, het staat er echt. Sylvana maakt zich meer druk om kleine kaboutertjes met een rode puntmuts dan om andere problemen in de stad:

Lees verder

Verhalen

Gelekte beelden, extreem pijnlijk voor Bridget Maasland!

Het nieuws dat Bridget Maasland en André Hazes hun relatie hebben beëindigd heeft compleet medialand op zijn kop gezet. De geruchten lopen de spuigaten uit betreft de redenen van de break-up tussen de twee.

Sommige media melden dat het door alle ophef komt die in de media is ontstaan rondom hun relatie. maar er verschijnen steeds meer foto’s en video’s van de zanger waarop hij het wel érg gezellig lijkt te hebben met zijn ex, Monique Westenberg. Verschillende media schrijven dat dit weleens de reden zou kunnen zijn dat het uit is met Bridget.

Pijnlijk voor Bridget Maasland
Shownieuws heeft verschillende foto’s en video’s van het nieuwe oude stelletje ontvangen en op hun website geplaatst. En natuurlijk hebben wij die ook voor je hieronder om te zien:

Lees verder

Trending