Connect with us

Economie

2020: het jaar waarin het nektapijt terug hip wordt

“I want my mullet back”, zong Billy Ray Cyrus ooit uit volle borst. En je weet wat ze zeggen: history repeats itself. Niet alleen in het geval van Billy Ray.

De mullet of het nektapijt lijkt een revival te maken en is op de een of andere manier ook stijlvol geworden.

Alles komt ooit terug. Maar anders dan die ex die elke kerst opnieuw zijn liefde voor je betuigt, zijn sommige herinneringen uit het verleden wél leuk.

Een trend die terug de kop opsteekt en niet meer alleen gereserveerd blijft voor ongemakkelijke familiefoto’s en rockbands uit de 80′s? Het nektapijt.

Zoals met de meeste trends, maakte ook deze zijn terugkeer op de catwalk (bedank Gucci en YSL maar) en in campagnes van luxemerken.

Maar ook op Instagram wordt de mullet opnieuw populair onder influencers en sterren. Miley Cyrus was bijvoorbeeld recent te zien met een ‘business in the front, party in the back’-kopje.

Maar haar modern nektapijt is een pak stijlvoller dan dat van haar vader.

Maar hoe komt het in godsnaam dat de mullet opnieuw sociaal aanvaard is?
Laurie Heaps, mastermind achter Euphoria-ster Barbie Ferreira’s mullet, is van mening dat het allemaal te maken heeft met een nieuwe garde Generatie Z-ers.

“2020 is het jaar waarin we veel meer gaan experimenteren, maar zoals dat met alle trends gaat, is er een tijd van komen en gaan”, legt ze uit aan modemagazine Glamour.

“We voelen ons meer vrij, breken met normen en gaan in tegen de stroom. Deze look is gewaagd en sterk. Vrouwen durven zichzelf meer te uiten en stijlen zoals de mullet helpen daarbij.”

Maar uiteraard, het is niet omdat beroemde mensen de look cool doen lijken op Instagram, dat het het waard is om de schaar in jouw geliefde lokken te zetten. En dat moet ook niet.

Met een froefroe ben je al goed op weg. Van Kaia Gerber tot Dakota Johnson, haast iedereen in Hollywood probeerde het voorbije jaar een slordige froe uit met daarna een wetlook waardoor je de mullet imiteert zonder centimeters te verliezen.

“We gaan veel meer textuur en slordigheid zien dit jaar, deze stijl past dan ook bij iedereen”, stelt Heaps.

Lees verder

Economie

Vakantiefoto’s van Anna Nooshin maken je regenachtige zondag goed!

Wanneer je dagelijks televisie kijkt kan je momenteel niet om haar heen. Anna Nooshin is namelijk in elk reclameblok wel te zien om About You te promoten.

Een zogenaamde online fashion store. Anna is natuurlijk de ideale persoon om dit merk te promoten Ze scoort goed onder jongeren en heeft bijvoorbeeld op Instagram ruim 900.000 volgers!

Anna is lekker luchtig gekleed
Een poosje terug bevond Anna zich aan de andere kant van de wereld. In Brazilië om precies te zijn.. En daar is het zoals je ziet net ietsje warmer dan hier:

View this post on Instagram

Today’s ride #riodejaneiro

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on

View this post on Instagram

#selfie

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on

Beeld: Instagram

Lees verder

Economie

Silvia van Barneveld weer verliefd

Silvia van Barneveld is weer gelukkig in de liefde. De ex-vrouw van Raymond van Barneveld deelt een foto waar ze samen met haar nieuwe liefde op staat…

Op Instagram deelt ze het kiekje met daaronder de tekst: “zielsverwanten”. Al snel wordt Silvia overladen met gelukswensen door haar volgers.”Veel liefde en Geluk silvia.het is je gegund”, “Fijn voor je…. Lekker weer samen genieten van alles wat op je pad komt” en “Geweldig voor jullie silvia veel geluk samen super blij voor jullie liefs xxx….” luiden enkele reacties onder het prachtige kiekje.

Aan Shownieuws laat Silvia weten dat ze inderdaad weer verliefd is maar dat het nog wel erg pril allemaal is.

Loodzware periode
Silvia heeft een loodzware periode achter de rug. Vorig jaar werd bekend dat Raymond na een huwelijk van 25 jaar voor de veel jongere Britse Julia is gevallen. “Het afgelopen jaar was zwaar, loodzwaar,” vertelde zij eerder in VROUW magazine. “Het ging al langer niet goed tussen Raymond en mij, maar we konden elkaar niet loslaten. Vooral ik niet. Ik was ervan overtuigd dat mijn leven voorbij zou zijn zonder Raymond. Ik klampte mij aan hem vast in de hoop dat het goed zou komen tussen ons, terwijl ik diep in mijn hart wist dat het over was.”

”Ik was al een keer verlaten door een man en wilde niet ook Raymond nog kwijtraken,” zei ze verder over haar huwelijk met Raymond. ”Ik hield van hem, we hadden een gezin. Meestal trok ik een fles wijn open als er weer zo’n verhaal naar buiten kwam (over zijn slippertjes, red.). Dan hoefde ik even nergens aan te denken.”

Gelukkig heeft Silvia de draad weer helemaal opgepakt en vindt ze vooral veel rust haar geloof. ”In de kerk heb ik steun. En het gekke is: ik taal sinds ik naar de kerk ga niet meer naar de drank. Ik heb zoveel rust gevonden.” Dankzij de kerk heeft Silvia ook haar man en Julia vergeven. ”Sinds ik naar de kerk ga, denk ik anders. Het is nu zelfs zo dat ik elke ochtend en avond ook bid voor hun geluk.”

View this post on Instagram

#soulmates

A post shared by Silvia Walraven (@silviavbarneveld) on

Lees verder

Economie

Emma Heesters laat mannen kwijlend achter met doorzichtige jurk

Ze is voornamelijk bekend van op haar eigen YouTube-kanaal geplaatste covers. Op YouTube heeft ze meer dan 1,9 miljoen abonnees. In 2004 deed Emma Heesters mee aan het Kinderen voor Kinderen festival als inzending van de provincie Zeeland met het nummer 100 kleine feestjes.

Naast het maken van covers voor haar eigen YouTube-kanaal heeft Heesters een platencontract en stond ze in 2019 in het voorprogramma van de band Boyce Avenue. Eind augustus 2019 nam Heesters deel aan het Nederlandse televisieprogramma Beste Zangers. Maar ook op Instagram doet ze het eerg goed met bijna 300.000 volgers.

Emma Heesters op de rode loper
En die moet je natuurlijk allemaal tevreden houden zoals influencers dat op Instagram goed kunnen. En met dit kiekje op de rode loper is dat aardig goed gelukt moeten we zeggen:

View this post on Instagram

❤️💫

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters) on

Lees verder

Trending