Connect with us

Economie

Deze beroemde vrouwen sloegen, net als Bridget, een veel jongere vlam aan de haak

Heeft een relatie waarin de partners veel verschillen in leeftijd kans van slagen? En dan vooral als de vrouw ouder is dan de man? Bridget Maasland (45) en André Hazes (25) hopen daar wel op. Deze sterren, uit binnen- en buitenland, gingen hen voor.

Heleen van Royen (54) en Bart Meeldijk (33)

Met een leeftijdsverschil van 22 jaar hebben schrijfster Heleen van Royen en drummer Bart Meeldijk een veelbesproken relatie. Toen ze zes jaar geleden een relatie kregen – na wat grapjes over en weer op Twitter – stonden de kinderen van Heleen (haar jongste was toen 17 jaar) en de familie van Bart niet bepaald te springen. Nu, een boek over hun seksleven en een verloving verder, zijn de twee nog heel gelukkig samen. Al is Heleen wel pragmatisch, zei ze eerder. ,,Als ik zestig ben, moet hij lekker door met zijn leven, een gezinnetje stichten of weet ik wat.”

Patricia Paay (70) en Robbert Hinfelaar (31)

Patricia Paay (70) biechtte vorig jaar op te hebben gelogen over de leeftijd van haar huidige echtgenoot Robbert Hinfelaar. Toen ze de zakenman en meubelverkoper in 2016 introduceerde aan de buitenwereld, vertelde ze dat hij 32 jaar was. Maar op dat moment was hij 28 jaar: vier jaar jonger dan Paay suggereerde. Het klonk nu eenmaal beter, vond ze. Hoe dan ook, het leeftijdsverschil van 39 jaar zit hen niet in de weg. Ze zijn voor de wet inmiddels drie jaar getrouwd.

Katja Schuurman (44) en Freek van Noortwijk (31)

Het begon met een wilde avond op het toilet van zijn restaurant in 2015, ‘een goed verhaal’ om te vertellen aan vrienden. Maar dat is inmiddels uitgegroeid tot een romantisch huwelijk tussen actrice/presentatrice Katja Schuurman (44) en chef-kok Freek van Noortwijk (31). Ze heeft zich nooit zo vrij gevoeld in een relatie, zei ze eerder. ,,Nu heb ik een seksleven met veel intimiteit. Je kunt niet alles vinden in een partner en seks is volgens mij erg belangrijk. Dat maakt wat je verbindt uniek.”

Connie Witteman (68) en Eugene van Dun (50)

Het leek zo’n mooi sprookje: Connie Witteman vond na haar scheiding van Hans Breukhoven de liefde bij de 18 jaar jongere Eugène van Dun. Hij vroeg haar in 2014, na een relatie van enkele maanden, ten huwelijk. Zij was tot tranen toe geroerd, als ‘vrouw met ontzettend veel bagage’. De bruiloft werd steeds uitgesteld en eind vorig jaar barstte de bom, toen de verloving plots werd verbroken. Geen spoortje liefde meer te bekennen: de twee gooien over en weer met modder.

Weinig ‘cougar’-huwelijken
Relaties waarbij de vrouw een stuk ouder is dan de man, monden in Nederland zelden uit in een huwelijk. Die vrouwen, ook wel cougars (poema’s) genoemd, zijn economisch onafhankelijk en kunnen zich een ‘jonge prooi’ permitteren.

In 2017 trouwden 61 echtparen waarbij de bruid twintig jaar ouder was dan de bruidegom, blijkt uit cijfers van het CBS. Andersom gebeurt het veel vaker: 909 keer was de man twintig jaar ouder op de trouwerij.

Uit cijfers van het CBS blijkt ook dat bij een leeftijdsverschil van meer dan vijf jaar de ‘scheidingskans’ toeneemt. De onderzoekers volgden 87.000 stellen die in 2003 gingen samenwonen. Van de koppels met een leeftijdsverschil van maximaal vijf jaar was in 2015 ongeveer een kwart uit elkaar. Was het leeftijdsverschil vijf tot tien jaar, dan bleek het risico op een scheiding 30 procent. Bij een nog groter leeftijdsverschil nam het risico op scheiding verder toe. Bij grote leeftijdsverschillen blijkt de relatie wel iets stabieler als de man ouder is, concludeert het CBS.

Heidi Klum (46) en Tom Kaulitz (30)

In het buitenland kunnen ze er ook wat van. Zo trouwde topmodel Heidi Klum (46) begin dit jaar met Tokio Hotel-gitarist Tom Kaulitz (30). Het leeftijdsverschil doet haar niks, zegt ze. ,,Die leeftijd is alleen onderwerp van gesprek als iemand er iets over te zeggen heeft, anders denk ik er niet eens aan. Je moet gewoon een gelukkig leven leiden zonder je iets aan te trekken wat anderen ervan vinden. Want daar krijg je pas rimpels van.”

Robin Wright (53) en Clement Giraudet (34)

House of Cards-actrice Robin Wright (53) trouwde vorig jaar augustus met de 19 jaar jongere Clement, een Franse pr-manager. Na haar zeer publieke huwelijk met acteur Sean Penn houdt Wright haar relatie nu zoveel mogelijk privé. In interviews houdt ze het op ‘ik ben gelukkig’. En oké, met een knipoog: ,,Ik was altijd al een beetje een laatbloeier.”

Emmanuel Macron (41) en Brigitte (66)

Na de verkiezing van de Franse president Emmanuel Macron in 2017 ging het niet zozeer over de plannen die hij voor het land had, maar over zijn bijzondere liefdesverhaal. Hij werd als tiener verliefd op zijn Franse lerares Brigitte en, hoewel zij getrouwd is en drie kinderen heeft (van wie twee ouder zijn dan Emmanuel), valt zij ook voor hem. ,,Toen Emmanuel 17 was zei hij tegen mij: ‘Wat je ook doet, ik ga met jou trouwen’”, vertelde zei in een interview. Nu, 26 jaar later, zijn ze nog steeds samen en al twaalf jaar getrouwd.

Lees verder

Economie

Man gearresteerd nadat hij wipt met een pop in speelgoedwinkel

Een man is gearresteerd na hij s*ks had met een gevulde Olaf-pop in een warenhuis.

Cody Meader schokte toeschouwers toen hij het Frozen-speelgoed van de plank haalde en begon te ‘humpen’ voordat hij ‘de daad gedaan had’ en het vervolgens op de plank teruglegde in een Target-winkel in Florida, op dinsdag 22 oktober.

Nadat hij zijn lading op het personage van de beroemde kinderen had geleegd, ging de 20-jarige vervolgens naar een gevulde eenhoorn en probeerde hetzelfde te doen voordat hij het terug onder andere items in de Pinellas Park-winkel plaatste.

Meader werd rond 14.00 uur na het incident vastgehouden door de politie en werd later aangeklaagd wegens ‘crimineel onheil’. Sindsdien is hij vrijgegeven op een borgsom van $150, zo werd gemeld.

Gerechtsdocumenten uit de zaak verklaren: “De beklaagde betrad de locatie tijdens kantooruren en benaderde een tentoonstelling van Disney Frozen merchandise en selecteerde een groot Olaf-knuffeldier.

“De verdachte ging vervolgens over tot het op de grond leggen en het item ‘te bereiden’ totdat hij op het koopwaar ejaculeerde, voordat hij het weer terug legde.

“De verdachte ging vervolgens naar de speelgoedafdeling waar hij een groot eenhoorn knuffeldier selecteerde en begon dit item te ‘bereiden’. De items werden van de winkelvloer verwijderd en de verdachte werd vastgehouden terwijl hij nog in de winkel was.

“De verdachte gaf toe dat hij ‘domme dingen’ had gedaan en gaf toe dat hij het Olaf-knuffeldier had” verspild “.”

Het voegde eraan toe: “De verdachte heeft een geschiedenis van dit soort gedrag via zijn vader (niet op scène). De koopwaar kon niet worden doorverkocht en werd vernietigd vanwege omstandigheden.”

Maar Cody is niet de enige die dit in het verleden heeft gedaan.

Een man die werd betrapt ‘ op het proberen s*ks te hebben’ met een plastic verkeerskegel op een treinstation vertelde officieren dat zijn broek gewoon was ‘gevallen’. Hij is de gevangenis gespaard gebleven.

Nadat hij vorige maand schuldig had verklaard aan het schandelijk maken van openbaar fatsoen, verscheen hij vandaag aan het Bolton Crown Court, waar hem een ​​voorwaardelijke straf werd opgelegd.

In een slachtofferimpactverklaring zei een van de werknemers: “Ik geloof dat hij probeerde s*ks te hebben met de kegel.”

Lees verder

Economie

2020: het jaar waarin het nektapijt terug hip wordt

“I want my mullet back”, zong Billy Ray Cyrus ooit uit volle borst. En je weet wat ze zeggen: history repeats itself. Niet alleen in het geval van Billy Ray.

De mullet of het nektapijt lijkt een revival te maken en is op de een of andere manier ook stijlvol geworden.

Alles komt ooit terug. Maar anders dan die ex die elke kerst opnieuw zijn liefde voor je betuigt, zijn sommige herinneringen uit het verleden wél leuk.

Een trend die terug de kop opsteekt en niet meer alleen gereserveerd blijft voor ongemakkelijke familiefoto’s en rockbands uit de 80′s? Het nektapijt.

Zoals met de meeste trends, maakte ook deze zijn terugkeer op de catwalk (bedank Gucci en YSL maar) en in campagnes van luxemerken.

Maar ook op Instagram wordt de mullet opnieuw populair onder influencers en sterren. Miley Cyrus was bijvoorbeeld recent te zien met een ‘business in the front, party in the back’-kopje.

Maar haar modern nektapijt is een pak stijlvoller dan dat van haar vader.

Maar hoe komt het in godsnaam dat de mullet opnieuw sociaal aanvaard is?
Laurie Heaps, mastermind achter Euphoria-ster Barbie Ferreira’s mullet, is van mening dat het allemaal te maken heeft met een nieuwe garde Generatie Z-ers.

“2020 is het jaar waarin we veel meer gaan experimenteren, maar zoals dat met alle trends gaat, is er een tijd van komen en gaan”, legt ze uit aan modemagazine Glamour.

“We voelen ons meer vrij, breken met normen en gaan in tegen de stroom. Deze look is gewaagd en sterk. Vrouwen durven zichzelf meer te uiten en stijlen zoals de mullet helpen daarbij.”

Maar uiteraard, het is niet omdat beroemde mensen de look cool doen lijken op Instagram, dat het het waard is om de schaar in jouw geliefde lokken te zetten. En dat moet ook niet.

Met een froefroe ben je al goed op weg. Van Kaia Gerber tot Dakota Johnson, haast iedereen in Hollywood probeerde het voorbije jaar een slordige froe uit met daarna een wetlook waardoor je de mullet imiteert zonder centimeters te verliezen.

“We gaan veel meer textuur en slordigheid zien dit jaar, deze stijl past dan ook bij iedereen”, stelt Heaps.

Lees verder

Economie

Gasten laten truc zien waarmee je gratis hamburgers krijgt bij McDonald’s

De Australiërs uit onderstaande video brachten onlangs een bezoekje aan McDonald’s. Daar ontdekten zij tijdens het bestellen een foutje waar ze bij de junkfood-keten niet echt over hadden nagedacht.

Door handig gebruik te maken van enkele kortingen via het touchscreen kostte hun bestelling de volle 0 euro.

Truc via touchscreen in McDonald’s
Aangezien ze via het touchscreen gewoon een nummer krijgen, werd er ook niet door een werknemer opgemerkt dat ze volledig gratis voedsel hadden. Iets om deze week eens zelf te proberen als je bij McDonald’s binnenstapt.

Beeld: YouTube

Lees verder

Trending