Connect with us

Verhalen

Wow, pikante foto’s van Rijke zusjes uit Steenrijk, Straatarm:

De Amsterdamse zusjes die aan Steenrijk, Straatarm mee hebben gedaan hebben een hoop kritiek gekregen. De twee hebben hun fortuin vergaard door het opzetten en verkopen van hun eigen gezonde drankje in blik. Ze zijn hiermee erg actief op Instagram.

Kijkers vonden de zusjes heel onsympathiek en nep overkomen. Een erg goede indruk hebben ze dus niet achtergelaten. Maar hoe slecht ze het op de tv hebben gedaan, zo goed doen ze het op social media.

Zusjes uit Steenrijk, Straatarm
Ze hebben naast hun bedrijfsaccount ook nog “privé” accounts. Daar hebben ze zelfs meer volgers op. En wanneer je die foto’s ziet, dan met je dan hele onsympathieke gedoe gelijk weer vergeten!

View this post on Instagram

As some people know me well here, they know I had a fire burning inside of me to always speak for those who are treated unjust. For those who are suffering and for those who can not. That made me want to study the science of politics, to see how world leaders can protect the values of justice, freedom and unity. Working for the UN was once a dream, but after living in Congo I realized that unity starts with ‘me’. Instead I studied nature, I studied herbs, I studied animals, who live and grow perfectly. Instead of what I can not change, I started with what can I. I can create everything I see, I can speak from the heart. I can feel connection in unity. That’s where we can start. I looked for small ways to make a small impact. Starting a small beverage brand to start on a small scale. Small store samplings, speaking in small class rooms, donating small amounts for small groups of animals, selling in small stores with a small team, just me, but with a small fire in my heart I knew it was worth for something. Not knowing where it would lead me. When you think you are too small to start please look at me. I started with nothing, but a small fire in my heart. This week small actions, like mine, can show world leaders, presidents, ambassadors, representatives, executives of every country in this world that humble beginnings and small acts lead to global solutions for world problems. I will speak for those who I have seen suffering. Who I have felt treated injust and who I heared, who can not speak. I speak for the animals, for our nature, for our children and for you. That we can start somewhere, by following your heart. If you want me to speak for you, I will do with my heart. @predatorendurance @unitednations @unenvironment @who #starthere #startnow #startwithyourheart #drinkpredator #predatorendurance #UN #styledbyarya @aryahm__

A post shared by Natasha de Jong (@natashadejong) on

Lees verder

Verhalen

Wauw, Loes Haverkort laat zien dat ze zich niet schaamt voor haar lichaam!

In 2010 speelde ze in de film Dik Trom. Muziek zat al vroeg in haar bloed, ze speelde onder meer in de band Casual. Daarna richtte zij met vier bevriende actrices een eigen toneelgezelschap op genaamd Norfolk. Samen met haar echtgenoot Floris Verbeij vormt ze de indiepop-band L O U I S V en bracht ze de titelsong van de film Rendez-vous (“Trouble in Paradise”) uit.

We hebben het natuurlijk over Loes Haverkort. In februari 2019 werd bekend gemaakt dat de blondine een van de deelnemers is aan het SBS6-programma It Takes 2. Ze wist deze zangwedstrijd te winnen. Aansluitend verscheen haar single Lost.

Loes Haverkort schaamt zich niet
Voor haar single heeft ze een behoorlijk pittige shoot gehad. En we moeten zeggen dat de 38-jarige zangeres er nog verdomd goed uitziet. Bij onderstaande foto schrijft ze: “LOST OUT NOW! Dankzij IT2 heb ik het vertrouwen gekregen om te doen waar mijn hart ligt”.

View this post on Instagram

SUMMER!!! #lifeisgood #dointhehandstand #aight #yolo

A post shared by Loes Haverkort (@loeshaverkort) on

Lees verder

Verhalen

Gekker wordt het niet: Sylvana Simons dient bizarre motie in!

Sylvana Simons lijk meer tegenstanders dan voorstanders te hebben in het land. Dat is natuurlijk niet voor niets, ze heeft een heel uitgesproken mening over heel gevoelige onderwerpen. Niks mis mee natuurlijk, maar de voormalig TMF vj lijkt nu toch wel het spoor bijster te zijn.

Terwijl de criminaliteit in Amsterdam de spuigaten uit loopt en er een daklozencrisis gaande is, maakt dit Amsterdamse raadslid zich druk om heel andere dingen. Ze maakt zich namelijk druk om het aantal kilo’s koffiedik dat geproduceerd en weggegooid wordt door de gemeente Amsterdam. En daarom, lieve mensen, heeft deze dame een motie ingediend om dit aan de paddenstoelen te voeren!

Sylvana Simons maakt geen grap
Wierd Duk heeft dit ontdekt en heeft het formulier van de ingediende motie op Twitter gekwakt. En ja, het staat er echt. Sylvana maakt zich meer druk om kleine kaboutertjes met een rode puntmuts dan om andere problemen in de stad:

Lees verder

Verhalen

Gelekte beelden, extreem pijnlijk voor Bridget Maasland!

Het nieuws dat Bridget Maasland en André Hazes hun relatie hebben beëindigd heeft compleet medialand op zijn kop gezet. De geruchten lopen de spuigaten uit betreft de redenen van de break-up tussen de twee.

Sommige media melden dat het door alle ophef komt die in de media is ontstaan rondom hun relatie. maar er verschijnen steeds meer foto’s en video’s van de zanger waarop hij het wel érg gezellig lijkt te hebben met zijn ex, Monique Westenberg. Verschillende media schrijven dat dit weleens de reden zou kunnen zijn dat het uit is met Bridget.

Pijnlijk voor Bridget Maasland
Shownieuws heeft verschillende foto’s en video’s van het nieuwe oude stelletje ontvangen en op hun website geplaatst. En natuurlijk hebben wij die ook voor je hieronder om te zien:

Lees verder

Trending