Connect with us

Economie

Is DIT de reden van de liefdesbreuk tussen Tino Martin en Kimberley?

Wat heeft zich precies afgespeeld tussen Gerard Joling en Tino Martin? En wat is waar van het bizarre gerucht dat de breuk tussen Tino en zijn vriendin Kimberley ermee te maken zou hebben dat Tino… op mannen zou vallen?

Het is nooit echt duidelijk geworden wat precies de reden was van de breuk tussen Tino Martin (35) en zijn vriendin Kimberley Kruiter, afgelopen zomer. Vlak voordat het uitging spraken ze immers nog over trouwen en kinderen. Maar toen de zanger het nieuws bekendmaakte dat hij en Kimberley uit elkaar waren, zei hij dat ze uit elkaar waren gegroeid.

Mannen
Al snel deden verhalen de ronde dat er een heel andere reden voor de breuk zou zijn: Tino zou eigenlijk op mannen vallen, en zelfs betrapt zijn tijdens een intiem samenzijn in zijn Vinkeveense villa. Een bizar gerucht natuurlijk, maar even bizar genoeg blijft het verhaal rondzingen; een collega-artiest laat bijvoorbeeld weten dit gerucht ook te kennen.

Ontkennen
Tino’s manager Johnny Sap laat namens zijn razend populaire ster weten dat er niets van het gerucht klopt. ‘Ik weet wat Tino allemaal uitspookt – en dat is met vrouwen. En hij heeft gelijk, hij is vrijgezel. Dus waarom niet?’ Een variant van het gerucht is dat Tino het erg gezellig heeft gehad met… Gerard Joling (59). Ook dat ontkent manager Johnny Sap. Aan Story vertelt Gerard: ‘Ik heb dit verhaal ook gehoord. Maar ik moet in dit geval zeggen dat ik van niets weet…’

Lees verder

Economie

Emma Heesters laat mannen kwijlend achter met doorzichtige jurk

Ze is voornamelijk bekend van op haar eigen YouTube-kanaal geplaatste covers. Op YouTube heeft ze meer dan 1,9 miljoen abonnees. In 2004 deed Emma Heesters mee aan het Kinderen voor Kinderen festival als inzending van de provincie Zeeland met het nummer 100 kleine feestjes.

Naast het maken van covers voor haar eigen YouTube-kanaal heeft Heesters een platencontract en stond ze in 2019 in het voorprogramma van de band Boyce Avenue. Eind augustus 2019 nam Heesters deel aan het Nederlandse televisieprogramma Beste Zangers. Maar ook op Instagram doet ze het eerg goed met bijna 300.000 volgers.

Emma Heesters op de rode loper
En die moet je natuurlijk allemaal tevreden houden zoals influencers dat op Instagram goed kunnen. En met dit kiekje op de rode loper is dat aardig goed gelukt moeten we zeggen:

View this post on Instagram

❤️💫

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters) on

Lees verder

Economie

Psychiater: ‘Keiharde psychische problemen Rachel Hazes moeten serieus zijn’

Rachel Hazes is opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. Volgens psychiater Bram Bakker betekent dat één ding: de moeder van twee is er ernstig aan toe.

Gevaar voor zichzelf
De psychiater vermoedt dat de geestelijke problemen van Rachel erg serieus zijn. “De nood moet serieus hoog zijn geweest.

Anders wordt iemand nooit op zo’n plek behandeld. Mogelijk is ze een gevaar voor zichzelf geweest,” zegt hij tegen het AD.

Acute geestelijke nood
Bakker kent de situatie van de weduwe van André Hazes niet, maar weet dat het aantal bedden op de psychiatrische afdelingen in ziekenhuizen schaars zijn.

“De plekken die er zijn worden eigenlijk alleen bezet door mensen die acute en extreem geestelijke nood hebben.

Iemand met ‘doorsnee’ depressieve klachten wordt in geen geval op zo’n afdeling opgenomen. Ik denk, op basis daarvan, dat er meer aan de hand moet zijn met mevrouw Hazes. Ze ligt daar immers niet zo maar.”

Onvrijwillige opname
Hij vermoedt dat Rachel zich niet vrijwillig heeft laten opnemen, maar dat haar omgeving of psychiater haar daartoe heeft gezet.

“Als iemand een gevaar voor zichzelf of de omgeving is, wordt hij of zij hoe dan ook opgenomen. Lichtere gevallen krijgen hulp in reguliere instellingen voor geestelijke gezondheidszorg,” aldus Bakker.

Lees verder

Economie

Elise Schaap verrast haar volgers met uiterst pikante foto’s

Ze werd in 2019 uitgeroepen tot beste actrice van het jaar op het Gouden Televizier-Ring Gala. Sinds 2016 is Elise Schaap te zien in diverse rollen in het persiflage programma De TV Kantine, ze was hier onder andere te zien als Sylvie Meis, Chantal Janzen, Estelle Cruijff, Lil’ Kleine, Maan, Olcay Gulsen, Nikkie Plessen, Famke Louise en Davina Michelle.

De Televizier-Ster Acteur/Actrice gaat dit jaar naar deze dame. De actrice uit onder meer Familie Kruys, Soof de serie en Undercover ontving de prijs tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Maar daarvoor zijn we hier natuurlijk niet, we willen foto’s!

Elise Schaap doet het goed voor de camera
En dat de actrice ook nog eens goed voor de camera is wanneer er foto’s gemaakt worden, dat bewijzen deze prachtige kiekjes toch wel!

View this post on Instagram

💛@lovelylane.nl

A post shared by Elise Schaap (@elise_is_here) on

 

Lees verder

Trending