Connect with us

Economie

Demi de Boer, de prachtige dochter van Ronald, heeft haar eigen unieke kwaliteiten

Wij zijn fan van de broertjes de Boer. Allebei hebben ze enorm veel wedstrijden voor het Nederlands elftal gespeeld en zijn toch wel echt legendes geworden. Maar naast hun geweldige carrière laten ze ook iets anders prachtigs na.

Demi de Boer is steeds bekender aan het worden op Instagram en dat is geen verrassing. Ze is veel meer dan ‘de dochter van’. Ze heeft een prachtig figuur en we genieten van haar mooie foto’s. Niet voor niets dat ze al een paar jaar in de FHM500 staat.

De 22-jarige studeert Fashion Business en werkt naast haar studie in een Rotterdamse kledingwinkel. Een echte fashionista, maar op Instagram lijkt ze verder niet heel veel kleren te dragen.

View this post on Instagram

care less & live more

A post shared by Demi de Boer (@demiideboer) on

View this post on Instagram

Day Dreaming 🌎

A post shared by Demi de Boer (@demiideboer) on

View this post on Instagram

🌸

A post shared by Demi de Boer (@demiideboer) on

Lees verder

Economie

WTF: Jongen sterft na een Rukmarathon van 42 keer aftrekken op 1 dag

In Brazilië heeft een jongen zodanig veel zijn rechterhand gebruikt dat hij zichzelf ermee heeft omgebracht.

Volgens een lokale krant heeft de zestienjarige jongen 42 keer na elkaar een ritje met de handkar gemaakt. Hij kreeg een hartstilstand tot de dood er op volgde.

Pastoor
Zijn moeder was zich bewust van de verslaving van haar zoon. Ze zocht professionele hulp voor haar zoon en ging zelfs te rade bij de pastoor van het dorpje Rubiato.

Daar was ze blijkbaar ook niet veel mee opgeschoten. Volgens klasgenootjes werd hij hitsig van werkelijk álle vrouwen.

Rukmarathon
Naar verluidt is de tiener omstreeks middernacht aan zijn ‘trekmarathon’ begonnen. Zijn 42ste ritje zou hem fataal geworden zijn.

Dat blijkt uit webcambeelden. De jongen werd dood aangetroffen in zijn bed. In zijn kamer werd een grote verzameling p*rno gevonden.

Lees verder

Economie

André geniet van zijn grote liefde

André Hazes is volop aan het genieten van zijn grote liefde. Op Instagram deelt hij een schattig filmpje waarin hij aan het spelen is met zijn zoontje André Junior.

In het filmpje speelt kleine André met een teddybeer op het hoofd van zijn vader, terwijl er gekke geluiden uit het pluchedier komen.

Aan het eind gebeurt er iets onverwachts waardoor André Junior schrikt en moet lachen. Ook vader is volop aan het genieten van de quality-time met zijn driejarige zoon.

Vader en moeder terug bij elkaar?
Na de breuk met Bridget is André alweer gespot in het huis van zijn ex vriendin Monique Westenberg.

Volgens De Telegraaf/Privé zou hij hier zelfs de nacht hebben doorgebracht, zo blijkt uit enkele foto’s.

Volgens Privé gingen de gordijnen pas tegen twaalf uur ‘s middags open en kwam André toen naar buiten. Met capuchon op sprintte hij van de voordeur naar zijn auto.

Toen hem werd gevraagd of alles weer goed was met Monique, reageerde André enkel met een lach. Een veelzeggende, volgens degene die André spotte.

Twist
Bridget en André maakten maandag, na berichtgeving in Shownieuws, bekend dat zij uit elkaar zijn gegaan.

Al direct doken en verhalen en beelden op van een mogelijke liefdesreünie tussen André en Monique.

Lees verder

Economie

Dit zijn de bloedmooie stiefdochters van Wendy van Dijk!

Halverwege de jaren negentig keerde Wendy van Dijk terug bij de televisie, aanvankelijk als assistent in het programma Wie ben ik?, waarna ze voor SBS Broadcasting onder meer Over de roooie presenteerde, een programma waarin mensen op straat werden gevraagd soms wat banale opdrachten uit te voeren.

Vervolgens presenteerde ze voor SBS programma’s als Hart in Aktie, Shownieuws en Domino Day. Van Dijk heeft een zoon uit een vorige relatie met Volumia!-zanger Xander de Buisonjé en een dochter uit haar huidige relatie met de programmadirecteur Erland Galjaard met wie ze in september 2014 trouwde. Maar Erland heeft óók al dochters uit een eerder huwelijk.

Stiefdochters van Wendy van Dijk
En die stiefdochters gaan we ons vandaag even op richten. Het zijn namelijk beeldschone jongedames intussen. We zien ze regelmatig voorbij komen op de social media van de blonde presentatrice:

Lees verder

Trending