Connect with us

Economie

De 11 jaar jongere vriendin van Waylon ziet er bijzonder appetijtelijk uit!

Sinds een jaar of twee heeft Waylon een relatie met Bibi Breijman. De twee leerden elkaar kennen tijdens opnames van het RTL 4-programma It Takes 2 waar Breijman als deelneemster te zien was en Waylon als coach. In april 2018 kondigde de twee aan een kind te verwachten. In november 2018 werd hun dochter geboren.

Bibi Breijman is een Nederlandse mediapersoonlijkheid, zangeres, vlogger en presentatrice. Maar we kennen haar allemaal natuurlijk van het RTL 5-programma Oh Oh Cherso.

We snappen wel wat Waylon hierin ziet!
En dat Waylon gewoon voor een 11 jaar jongere vriendin gaat nemen we helemaal niet meer kwalijk nadat we deze foto gezien hebben:

View this post on Instagram

Let it glow, let it glow, let it glow ✨ #hohoho

A post shared by Bibi Breijman (@bibibreijman) on

View this post on Instagram

🐙 can i stay forever

A post shared by Bibi Breijman (@bibibreijman) on

Lees verder

Economie

Silvia van Barneveld weer gelukkig in de liefde: ‘Liefde op het eerste gezicht’

Silvia van Barneveld, inmiddels weer Silvia Walraven, heeft na een moeilijke en zware periode rondom de scheiding van haar ex-man Raymond, een lichtpuntje in haar leven gevonden. Piet is haar nieuwe liefde en Silvia kan haar geluk niet op. Op Instagram deelt ze een foto van haar nieuwe vlam.

De nieuwe liefde van Silvia van Barneveld
Silvia heeft haar nieuwe liefde Piet leren kennen via Facebook Messenger, zo laat de blondine aan RTL Boulevard weten. “Dan zit je op Messenger, je kent het wel. Beetje praten. En toen dacht ik: hèhè, eindelijk een normaal iemand die komt met leuke vragen”, vertelt Silvia in een telefonisch interview. Piet trok de stoute schoenen aan en vroeg Silvia vervolgens om een keer koffie te gaan drinken. Silvia twijfelde geen moment en antwoordde: “Ja leuk. Lekker ventje.”

Liefde op het eerste gezicht
Voor Silvia is het een uitgemaakte zaak. Het was liefde op het eerste gezicht. “Je verwacht toch niet op je 54e dat je nog kan zeggen ‘liefde op het eerste gezicht’? Dan denk je toch: dat is ook een sprookje?” Silvia had niet verwacht dat het haar nog zou gebeuren, na alles wat ze de afgelopen jaren heeft meegemaakt. Vorig jaar werd bekend dat haar toenmalige man Raymond van Barneveld, na een huwelijk van 25 jaar, was gevallen voor de veel jongere Julia. Iets wat voor Silvia moeilijk te verwerken was. Inmiddels heeft ze haar leven weer op de rit en heeft Raymond haar zelfs veel geluk gewenst met haar nieuwe liefde. “Dat vind ik ook een compliment waard”, aldus Silvia.

View this post on Instagram

#soulmates

A post shared by Silvia Walraven (@silviawalraven) on

Bron: RTL Boulevard

Lees verder

Economie

De paraplu kan in de kast: ‘Maart belooft warm en droog te worden’

Goed nieuws voor alle liefhebbers van zonnig, warm en lenteachtig weer. De eerste helft van maart belooft namelijk een stuk warmer en vooral droger te verlopen dan de afgelopen periode. Volgens weerdeskundigen kunnen we met een beetje geluk in maart al van de nodige zonnestralen genieten op de terrassen.

Lenteweer in maart
Meteoroloog Yannick Damen van Weeronline geeft een voorlopige weersverwachting voor de maand maart. “Maart belooft warm en droog te worden. De wind zit vaak in de zuidhoek en dat betekent dat warme lucht uit Zuid-Europa ons regelmatig weet te bereiken”, zo legt Damen uit. Volgens de weerman kun het op meerdere dagen in ons land zelfs oplopen tot 20 graden of warmer. Ook kunnen we steeds vaker genieten van de eerste echte zonnestralen.

Tweede helft van maart
Goed, dan nu het minder leuke nieuws, want dit prachtige weer zal niet de hele maand aan blijven houden. Volgens Damen verloopt de tweede helft van maart juist weer koud en nat. “Als de wind een keer uit het noordwesten komt, zijn maartse buien met hagel en zelfs natte sneeuw mogelijk.” Gelukkig eindigt de weerman met een positieve noot en laat hij weten dat de kille dagen wel duidelijk in de minderheid zijn.

Minder regenval
In maart zal de gemiddelde temperatuur naar verwachting drie graden hoger liggen dan normaal. Daarnaast valt er 20-30 mm minder neerslag dan de gebruikelijke 68 mm in maart. Een grote verandering volgens de meteorologen. “Daarmee staat de komende maand in schril contrast met maart 2019. Toen was het veel natter dan normaal en viel gemiddeld over Nederland 105 mm”, aldus Damen.

Bron: Weeronline

Lees verder

Economie

Blijven of scheiden: dit gebeurde er tijdens de grote finale van MAFS

Vanavond was het zover: de grote finale van Married at First Sight. Na acht weken zit het avontuur erop voor de zes stellen. Eén ding is zeker: het was een veelbewogen seizoen. Waar het ene koppel langzaamaan naar elkaar toe groeide, bleek het andere koppel bij nader inzien toch een mismatch te zijn. Tijdens de laatste aflevering van dit seizoen kwamen we erachter wie er getrouwd bleven en wie er van elkaar zijn gescheiden.

Robin en Kimberly
Wat leken ze op het eerste gezicht een perfect paar. Robin en Kimberly kenden een geweldige start van het MAFS-experiment en alles leek koek en ei tussen de twee. Tijdens hun huwelijksreis spatten de vonken er vanaf. Maar toen de twee gingen samenwonen, barstte de bom. Vooral Kimberly werd hierdoor erg gekwetst. “Wanneer de camera’s draaiden, klapte Robin volledig dicht, maar zodra er niet gefilmd werd, zag ik een heel andere kant van hem.” Volgens Kimberly kon Robin heel grof zijn in de dingen die hij zei en ging hij een aantal keer over haar grenzen heen. “Toen ik hem ermee confronteerde, zei hij: ‘Ik zie het niet meer zitten. Ik heb gewoon een lijstje waaraan een vrouw moet voldoen en jij voldoet er niet aan.’ Ja, dan ben je uitgepraat.” Het komt dan ook niet als een verrassing dat de blondine tijdens het eindgesprek vertelt te willen scheiden. Ze heeft veel boosheid in zich en dat laat ze Robin duidelijk weten. Gelukkig denkt hij er hetzelfde over en maakt ook hij bekend te willen scheiden.

Henk en Chantal
Henk en Chantal zijn zonder twijfel het meest spraakmakende stel van dit seizoen. De twee extraverte verschijningen leken in eerste instantie goed bij elkaar te passen en hun huwelijksdag was dan ook een sprookje. Maar tijdens hun reis naar Turkije vertoont hun huwelijk de eerste barstjes. Waar Chantal zich ergert aan Henks eetgewoontes en zijn gebrek aan hoffelijkheid, stoort Henk zich op zijn beurt aan het feit dat Chantal meteen haar telefoon erbij pakt wanneer ze ergens binnenkomt. Volgens hem stelt ze zich niet genoeg open en geeft ze het huwelijk geen kans. Aan het einde van hun reis bereiken de frustraties hun hoogtepunt en komt het tot een conflict tussen Henk en Chantal. Henk zegt met Chantal “aan een dood paard te trekken” en Chantal biecht op dat ze beter ‘nee’ had kunnen zeggen voor het altaar. Bij aankomst op Schiphol noemt ze de huwelijksreis zelfs een “strafkamp”. Tijdens het eindgesprek bestaat er dan ook geen twijfel: de twee willen dolgraag van elkaar scheiden. Chantal brengt dat nog op een ‘lieve’ manier: “Daar waar ik nog steeds geloof in potje en dekseltje, zijn wij dat niet voor elkaar. Mijn beslissing is dan ook om van jou te scheiden.” Henk is daarentegen duidelijker: “Wat als sprookje begon, ging als een nachtkaars uit. Ik ga er weinig woorden aan vuil maken, want als jij het woord ‘strafkamp’ gebruikt voor onze huwelijksreis, rest mij niets anders dan je het beste te wensen.” Ai!

Antoine en Jeroen
Ook Antoine en Jeroen leken op het eerste gezicht goed gematcht. De twee waren dolblij toen ze elkaar bij het altaar zagen en beleefden een prachtige trouwdag. Tijdens hun huwelijksreis in het zonovergoten Marbella tasten de twee elkaar voorzichtig af. Het gaat goed tussen hen, al komen wel wat verschillen in hun karakters aan het licht. Hoewel er wel lichte twijfels zijn ontstaan over hun huwelijk, beginnen de heren zonder grote problemen aan hun samenwoonperiode. Antoine en Jeroen hebben het gezellig met elkaar, maar het is onduidelijk of er echte liefde is ontstaan. Tot aan het eindgesprek blijft het dan ook onduidelijk wat de mannen besluiten. Helaas houdt ook dit huwelijk geen stand. Antoine neemt als eerste het woord: “We hebben beiden behoefte aan controle, maar we gaan elk anders met de situatie om zodra de controle ons ontnomen wordt. Ik ga vol overgave de situatie aan, waarbij jij een aantal stappen terug doet en de situatie van een afstand gaat bekijken of zelfs anders gaat handelen. Daardoor lijkt het soms in mijn ogen dat je A zegt en B doet. Ik zou ons huwelijk willen omzetten in een vriendschap.” Daar kan Jeroen zich wel in vinden. “Lieve Antoine, je bent een bijzonder mens. Ik ben blij dat ik jou bij het altaar heb mogen leren kennen.” De heren gaan niet als partners, maar wel als goede vrienden uit elkaar.

José en Ferry
José en Ferry zijn onder kijkers het populairste koppel van dit seizoen. De twee leken voor elkaar gemaakt en tijdens hun trouwdag zag het eruit alsof ze elkaar al jaren kenden. Ook met de chemie zit het wel goed, want de twee kussen erop los tijdens de fotoshoot. Ferry en José beleven een mooie huwelijksreis in Noorwegen en hebben veel plezier met elkaar. Maar daar slaan de twijfels bij José toe. Ze laat weten nog geen ‘kriebels’ te voelen voor Ferry. Extra lastig, omdat Ferry José wel helemaal ziet zitten. Toch geven de twee hun liefde nog steeds een kans en gaan ze volledig voor hun huwelijk. Het stel gaat samenwonen en daar groeien Ferry en José dichter naar elkaar toe. Hoewel ze nog niet vol overtuiging voor elkaar kiezen, besluiten ze wel getrouwd te blijven. Ferry laat weten: “Heb ik nu gevoelens voor jou of zijn het de gevoelens die deze ervaring met zich meebrengt? Ik ben er nog niet uit, maar wat ik wel weet, is dat jij een fantastische vrouw bent. Mijn vrouw, zeg ik dan vol trots. Ik zou het fijn vinden als er nog veel dates mogen volgen om onze ware gevoelens te ontdekken. In alle rust en zonder camera’s.” José sluit zich daar helemaal bij aan en het koppel eindigt het gesprek met een zoen, tot grote vreugde van veel kijkers.

Chantal en Ingeborg
Voor het eerst in de geschiedenis van het programma werden er twee vrouwen aan elkaar gekoppeld: Chantal en Ingeborg. Hun huwelijksdag voelde wat onwennig aan en de twee tastten elkaar voorzichtig af. Toch zagen ze het MAFS-experiment beiden positief in. Tijdens hun huwelijksreis op Gran Canaria hebben de twee het leuk, maar zo nu en dan ontstaan wel wat kleine irritaties. Wanneer Chantal na een woordenwisseling besluit op een andere kamer te gaan slapen, schiet dat Ingeborg in het verkeerde keelgat. De volgende dag legt het stel het bij en samen genieten ze alsnog van de rest van hun tripje. Ook het samenwonen daarna lijkt goed te verlopen. Chantal en Ingeborg betrekken een huisje in Amsterdam en dat bevalt vooral Chantal erg goed. De Groningse kende een moeilijke coming-out en heeft in de hoofdstad het gevoel dat ze voor het eerst helemaal zichzelf kan zijn. Hierdoor krijgt Ingeborg het idee dat Chantal zichzelf eigenlijk nog niet goed kent en zich daardoor niet kan openstellen, iets wat ze ook duidelijk maakt tijdens het eindgesprek. Ingeborg besluit dan ook dat ze wil scheiden. “Helaas zijn de vonken er niet geweest en is mijn gevoel voor jou niets meer dan vriendschappelijk”, zo vertelt ze. Chantal had hun huwelijk nog wel een kans willen geven, maar omdat Ingeborg wil scheiden, gaat ze daarin mee.

Thierry en Sanne
Thierry en Sanne waren het eerste koppel dat elkaar het jawoord gaf. Van begin af aan leek Cupido raak te hebben geschoten. De twee blijken een hoop overeenkomsten te hebben en beginnen vol goede moed aan hun huwelijksreis in Italië. Daar zweven ze de eerste dagen op een roze wolk en is er duidelijk sprake van ontluikende liefde. Tot een ijsje roet in het eten gooit. Wanneer Sanne in de ijssalon aan Thierry vraagt of hij een lekker pistache-ijsje wil, antwoordt hij: “Nee, ik wil helemaal niks.” Sanne blijft vervolgens aandringen, waarop Thierry herhaaldelijk nee zegt. Uiteindelijk bestelt Sanne toch een ijsje voor haar man, iets wat Thierry haar niet in dank afneemt. Terug op hun hotelkamer laat Thierry haar dan ook weten dat hij de situatie niet prettig vind. Een huilbui van Sanne volgt, maar gelukkig weten de twee het uit te praten. Thierry en Sanne genieten van hun laatste dagen in Italië en het gaat weer steeds beter tussen hen. Ook het samenwonen verloopt buitengewoon goed en het koppel groeit meer en meer naar elkaar toe. Tijdens het eindgesprek is er geen twijfel over mogelijk: Thierry en Sanne willen graag getrouwd blijven. Thierry grapt nog wel dat hij dat ijsje graag nog eens over wil doen, maar besluit zijn verhaal met de uitspraak dat hij “natuurlijk” met Sanne verder wil. Sanne is het daar roerend mee eens. “Wij zijn zeker niet alleen elkaars partner, maar ook elkaars maatjes. Thierry, je laat me elke dag weer stralen en ik wil nog hele mooie en nieuwe herinneringen met je maken”, laat ze weten. Hoe lief!

Bron: Videoland

Lees verder

Trending