Connect with us

Heftig

Vrouw hakt genitaliën van man af en voedert het aan honden.

Ze zag geen andere uitweg om te ontsnappen aan de jarenlange marteling van huiselijk geweld.

Een Oekraïense vrouw werd beschuldigd van moord nadat ze de edele delen van haar echtgenoot zou afgehakt hebben en hem onthoofde. Volgens de politie wilde ze op die manier een einde maken aan jarenlang huiselijk geweld. We willen onze lezers bij voorbaat waarschuwen voor de heftige details van deze zaak.

ICTV

De verdachte, alleen gekend als Maria, zou de genitaliën van haar man gevoederd hebben aan de honden in het dorp Obariv.

Volgens MailOnline viel de 48-jarige Maria haar echtgenoot Oleksandr (49) op 23 augustus aan in hun slaapkamer nadat hij van een nachtshift was thuisgekomen en lag te slapen. Ze wurgde hem met haar blote handen dood, alvorens zijn hoofd af te hakken met een bijl. Dan gebruikte ze een keukenmens om zijn edele delen af te snijden en voerde het aan de honden.

Volgens de politie zag ze geen andere uitweg om te ontsnappen aan de constante fysieke en mentale kwelling van huiselijk geweld. Nadat ze het lichaam van haar man in stukken probeerde te hakken, vluchtte ze het huis uit en werd opgemerkt door een buur.

ICTV

Buurvrouw Opanasiuk verklaarde aan de lokale media: “Haar handen, voeten en kleren zaten onder het bloed. Ze zei: ‘Ik zit in de problemen. Ik heb mijn man vermoord’. Ik geloofde haar niet. Ik dacht dat ze ruzie hadden gehad en dat zij hem misschien geslagen had. Ik ging kijken of hij medische hulp nodig had. Toen ik de kamer binnenwandelde, zag ik zijn verminkte lichaam. De beddenlakens waren doorweekt van het bloed.”

Toen de buurvrouw haar vroeg waar het hoofd was, antwoordde ze: “Daar, in de zak.” Maria zou ter plaatse de moord bekennen aan de politie en vertelde hen alle details. Buren zouden bevestigd hebben dat de echtgenoot zijn vrouw geregeld sloeg en zelfs achterna zat met een bijl. De vrouw deed echter nooit aangifte van de feiten.

Lees verder

Heftig

Moeder van Mark Rutte overleden

De moeder van premier Mark Rutte is overleden. Ze is 96 jaar geworden.

De premier en zijn familie hebben haar afgelopen vrijdag in besloten kring begraven. Ze is overleden op woensdag 13 mei, naar nu bekend is geworden. De afgelopen weken werkte de premier gewoon door.

De moeder van de premier woonde al enige tijd in een verzorgingstehuis in Den Haag. Vorige maand werd bekend dat er in het tehuis corona was uitgebroken. Daaraan is Ruttes moeder in elk geval niet overleden, want vlak voor haar overlijden is ze daar nog op getest.

Rutte was al jaren mantelzorger voor zijn moeder, die al sinds eind jaren ’80 weduwe was. De laatste weken voor haar dood kon hij haar door de coronamaatregelen niet meer bezoeken.

De vader van Rutte was eerst getrouwd met haar zus. Tijdens de Tweede Wereldoorlog overleed zij in een Jappenkamp. Toen Ruttes vader na de oorlog terugkeerde naar Nederland, klikte het met de jongere zus van zijn vrouw. Hij had haar voor het laatst gezien toen ze nog een meisje was, zo vertelde Rutte ooit in een interview. Ondanks het leeftijdsverschil trouwden ze en kregen nog kinderen. Rutte is de jongste uit het gezin en heeft zes oudere (half) broers en zussen. Eind jaren tachtig verloor hij ook al een broer aan aids en later nog een zus.

Lees verder

Diertjes

Dierenambulance rukt uit voor dronken schaap dat niet meer op poten kan staan.

Schapen kunnen ook dronken worden – zo hebben we weer iets geleerd.

Zondagmiddag kreeg de dierenambulance Kennemerland een bizarre melding. In een wei lag een schaap buiten westen dat niet meer zelfstandig recht kon staan.

Facebook

De dierenambulance stuurde twee ambulances ter plaatse. De boer vertelde de ambulancemedewerkers dat hij vermoedde dat het schaap dronken was. Hoe is dat mogelijk, vraag je jezelf af? De dierenambulance gaf het antwoord in een Facebookpost: “Veel vissers geven brood dat ze over hebben uit goede bedoeling aan schapen. Als een schaap echter te veel brood krijgt, gaat dit gisten in zijn maag en dat zorgt voor alcohol.”

Facebook

De lokale dierenarts nam het dier mee voor controle, hoewel die geen ervaring had met dronken schapen. Blijkbaar moest het dier gewoon zijn roes uitslapen. “Net als bij een mens is het een kwestie van nuchter worden en weer verder”, geeft de dierenambulance nog mee.

Lees verder

Heftig

Vader in Oss onder ogen van 13-jarige zoon zwaar mishandeld door groep jongeren.

De vader had de jongeren aangesproken omdat ze verschrikkelijke ziektes riepen naar voorbijgangers.

Zaterdag werd een vader in Oss brutaal mishandeld door een groep jongeren. De man had de groep aangesproken omdat ze verschrikkelijke ziektes riepen naar voorbijgangers. De vader werd in het bijzijn van zijn 13-jarige zoon en een vriendje in elkaar geslagen.

Politie

De man was samen met zijn zoon en diens vriendje rond 21:15 uur onderweg op de Amsteleindstraat. Daar hingen drie jongens en een meisje rond die vreselijke ziektes riepen naar omstanders.

De vader confronteerde de jongeren met hun bedrag, maar daarop werd het gezelschap erg agressief. Hij werd brutaal in elkaar geslagen en kon maar net een taser afwenden. De man slaagde erin om te ontsnappen en rende samen met de twee kinderen naar huis. Twee jongeren waren hem gevolgd en pakten hem op de stoep nog een keer hardhandig aan.

De politie spreekt van een ‘laffe openlijke geweldpleging’ en roept getuigen op om zich te melden. Er werd vooralsnog geen signalement van de verdachten verspreid.

Lees verder
Advertisement

Trending