Connect with us

Nieuwste

Vrijend koppeltje sterft na val van terras op derde verdieping.

De lichamen werden aangetroffen op het lager gelegen terras van een buur.

In de wijk Carapungo in de Ecuadoriaanse hoofdstad Quito werd zaterdagochtend een koppel, zonder kleren en zonder leven aangetroffen. Vanwege de toestand waarin de man en de vrouw werden gevonden, gaat de politie ervan uit dat ze tijdens een stomende vrijpartij van het terras van de derde verdieping vielen.

El Universo

De lichamen werden aangetroffen door een buur die gewekt werd door een harde klap op haar terras. Dat schrijft de krant El Universo.

De vrouw (28) had eerder die avond een feestje gehouden met vrienden omdat ze afgestudeerd was. Later bleef ze alleen achter met haar minnaar (35). Tijdens de stoeipartij op het terras, leunden ze iets te ver over de rand en stortten te pletter.

De politie onderzoekt de precieze omstandigheden van het ongeval. Een familielid van de vrouw verklaarde dat het slachtoffer een achtjarig dochtertje achterlaat.

Lees verder

Nieuwste

Meisjes in auto snappen dus nieuwe corona maatregelen nog niet helemaal…

Sinds kort weten we dat Nederland voorlopig nog ietsje verder op slot gaat. En dat zelfs tot 1 juni. Ehh juni! Grote groepen mensen mogen niet meer bijeen komen en onderling moet men proberen anderhalve meter afstand te bewaren.

Het coronavirus is immers zeer besmettelijk en dat gebeurd vaak via hoesten of niezen. Nu is het natuurlijk nog maar de vraag of iedereen in Nederland zich gaat houden aan deze regels…

Meisje snapt nieuwe corona maatregelen nog niet helemaal
Want als de gemiddelde Nederlander net zo reageert als deze jongedame zijn we echt verloren als mensheid! Luister zelf maar even anders:

Lees verder

Nieuwste

Albert Heijn onder vuur door manipulatie van deze foto van werknemers:

Tijdens de coronacrisis zijn bijna alle sectoren de dupe van de gevolgen ervan. Supermarkten als de Albert Heijn lijken daarentegen in gouden tijdens te verkeren. Uit eerdere nieuwsberichten bleek dat de supermarkt tijdens de corona-hamsterweken omzetten haalden die ze tijdens het kerstseizoen alleen zagen.

Vakkenvullers en kassamedewerkers moeten de boel draaiende houden in deze bizarre tijd. Daarom hebben een aantal een boodschap aan de supermarktketen gestuurd. Dit in de vorm van een tekst geschreven met stoepkrijt voor een van de filialen. Er staat “Vakkenvullers, we kunnen niet zonder jullie. Minimumloon 14 euro!”

Albert Heijn manipuleert foto
Albert Heijn was zó trots op de foto dat ze hem zelf ook geplaatst hebben. Maar dan een ietwat aangepaste versie van de foto. Ze hebben namelijk het deel ‘Minimumloon 14 euro’ digitaal weg weten te poetsen en andere stoeptegels te plaatsen.

Lees verder

Nieuwste

Chinese stad Shenzhen verbiedt dus eten hond en kat

SHENZHEN – Naar aanleiding van het uitbreken van de coronacrisis heeft de Chinese stad Shenzhen het eten van honden en katten verboden. Die dieren worden in China traditioneel als voedsel gezien. Maar het virus brengt verandering.

De autoriteiten zeggen dat het verbod van honden en katten eten vanaf 1 mei zal ingaan. Wetenschappers vermoeden dat het coronavirus ooit van dieren op mensen is overgegaan.

„Honden en katten hebben een veel hechtere band met mensen ontwikkeld dan andere dieren”, laat het stadsbestuur weten. „Het verbieden van de consumptie van honden en katten is een veelvoorkomend besluit in ontwikkelde landen als Hongkong en Taiwan”, meldt het bestuur van de ’tech-hoofdstad van de wereld’.

Bron: De Telegraaf

Lees verder

Trending