Connect with us

Heftig

Papa kan niet meer wandelen of douchen nadat hij door vleesetende spinnen gebeten werd.

De ouders vrezen nu voor de veiligheid van hun drie jonge kinderen.

Een vader van drie vreest voor de veiligheid van zijn kinderen nadat de gemeente hem afwees toen zijn huis overspoeld werd door giftige valse weduwe spinnen. Lewis Pearce (26) kan niet meer werken, wandelen of zelfs maar douchen nadat hij in juli in zijn huis in Southampton vijf keer gebeten werd toen hij aan het slapen was.

Solent News

De verhuizer zegt dat hij meer dan een maand na het incident nog altijd ontzettend veel pijn lijdt. Hij beweert dat de gemeente hem zei dat ze niets konden doen toen hij hen vroeg om een ongedierteverdelger te laten langskomen.

Pearce zegt dat hij nu bang is over de veiligheid van zijn drie kinderen, die vijf en drie jaar en zeven maanden oud zijn. Zijn vrouw Nadine (26) zei: “Ik ben doodsbang. Als mijn kinderen zo gebeten worden, hebben ze geen schijn van kans.”

Solent News

De vader kreeg van de dokter te horen dat hij een allergische reactie ontwikkelde op het gif van de spin.

Een andere inwoner van hetzelfde flatgebouw zegt dat ze eveneens in angst leven voor de beruchte valse weduwes. De soort komt vooral voor in Zuid-Amerika en kan tot 14 millimeter groot worden – aanzienlijk groter dan de gebruikelijke huisspin.

Lees verder

Heftig

Trudy krijgt volle laag na knettergekke klacht bij Albert Heijn!

Het is natuurlijk zaak om als bedrijf je klachten goed te behandelen. Tenminste, wanneer je een goede reputatie wil behouden. Zo denk de Albert Heijn er ook over. Maar dit gaat wat ons betreft een beetje ver. Trudy heeft haar magnetron namelijk gesloot dor er aluminiumfolie in te stoppen. Of zoals Trudy zelf zegt “Alleminimumfoolie”. Of Trudy een troll is op het internet of dat ze dit écht meent, daar zijn we nog niet helemaal over uit!

Albert Heijn vs. Knettergekke Trudy
trudy heeft een man die Hans heet, en alles wat hans zegt is waar. tenminste, dat is wat Trudy ons doet geloven. Dat resulteerde tot een wel erg hilarisch gesprek tussen toeschouwers, Trudy en de supermarktketen zelf:

Lees verder

Heftig

12-jarig gehandicapt meisje gekrabd in gezicht en gebeten door pesters – moeder maakt hartverscheurende video

Pesten is een groot probleem bij kinderen , een probleem dat we moeten uitbannen zodra we het zijn lelijke kop zien opsteken.

Het geval van Quaden Bayles , de 9-jarige die zei dat hij zelfmoord wilde plegen nadat hij was gepest omdat hij dwerggroei had, had een tijdige herinnering moeten zijn aan de ernst van deze plaag.

En toch, terwijl de wereld naar voren kwam met een stortvloed van steun voor Quaden, gebeurt er nog steeds pesten.

Slechts enkele weken nadat de diepbedroefde moeder van Quaden naar voren kwam om anderen te smeken om pesten aan te pakken, is er een andere zaak naar voren gekomen. Kerri Arnold is gedwongen zich uit te spreken tegen de pestkoppen van haar eigen kind en deelt beelden van haar dochter na een zware schooldag. Arnold’s 12-jarige, Aalyha, kan worden gezien terwijl ze tranen afweert vanwege een dag van pijniging.

Net als Quaden is Aalyha anders dan andere kinderen. Ze lijdt aan het Angelman-syndroom, een zeldzame aandoening die leermoeilijkheden en spraakproblemen kan veroorzaken.

Aalyha is volledig non-verbaal en gaat dus naar een school in haar geboortestad Hamilton, die zich richt op kinderen met speciale behoeften.

Maar ook daar zijn pestkoppen aanwezig. Volgens haar moeder was Aalyha afgelopen maandag het slachtoffer van pesten.

Ga naar de volgende pagina om de hartverscheurende video te zien.

Kerri werd naar de school geroepen en filmde de nasleep van het incident waarbij haar dochter betrokken was, zodat de realiteit van de situatie duidelijk kon worden gemaakt.

De video toont Aalyha die in haar auto zit, tranen tegenhoudt en zichtbaar van streek is.

Kerri zegt in de clip: “Vandaag, rond half twee, werd ik gebeld door haar school en ze is het slachtoffer geworden van pesten.”

Ze vervolgt: ‘Deze jongen heeft haar oog gekrabd, op de zijkant van haar gezicht gebeten, op haar arm gekrabd en ze heeft krassen op haar rug.’

‘Aalyha is non-verbaal. Ze is altijd blij. Het doet me pijn om mijn kleine meisje zo van streek te zien. ‘

Kerri sprak met 7 News in Australië en legde uit dat de school had gezegd dat Aalyha gewoon verward was in een woordenwisseling.

‘Ze [de leraar] vertelde me dat Aalyha een andere student in de weg stond’, zei ze. ‘Maar laten we hier echt zijn, Aalyha is aangevallen.’

Dit is ook niet de eerste keer dat Aalyha het slachtoffer wordt van pijniging. De school heeft naar verluidt haar aanvaller geschorst, hoewel het nog enige tijd zal duren voordat ze is hersteld van het psychologische trauma.

‘Een van de leraren op de lange termijn sprak me haar afkeer uit en verontschuldigde zich voor het gedrag van de leerling en vertelde me dat ze de jongen had gevraagd om te worden teruggetrokken’, zei Kerri.

‘Ik ben blij om actie en wat rechtvaardigheid te zien.’

Tot dusver is de video van Kerri door bijna een miljoen mensen gezien, met duizenden commentatoren die haar dochter ondersteunende berichten stuurden.

Bekijk de video van Kerri hieronder:

STAND UP STEP INToday at 1:30pm I was called and informed my 12yr. old daughter head been hurt.The teacher that called me told me Aalyha got in the way of another student, he had scratched her and bit her. But lets be real here, Aalyha was attacked.My daughter Aalyha goes to a special school in Hamilton New Zealand that she has attended since she was 5yr old..Aalyha suffers from a rare syndrome called angelmans syndrome.This is a rear syndrome that affects all areas of her life and ability to defend herself at all.I have spoken to the principal and the boy will be stood down for the rest of the week following this horrible event.1 of the long term teachers Expressed to me her disgust and apologized for the students behaviour and advised me that she has requested the boy be stood down.I am happy to see action and some justice.But people.This starts at home.Ps- this is NOT the first time Aalyha has been bullyed.2 years ago Aalyha was bullied by another student, Aalyha was pushed over, bitten, pushing into a glass window where she broke her front tooth and fractured her nose…STAND UP —- STEP INEducate our tamariki Do your bit at home parentsDo your bit at school teachers….

Publiée par Kerri Arnold sur Lundi 2 mars 2020

Ik zal nooit begrijpen hoe pesten op deze schaal kan plaatsvinden. We moeten een standpunt innemen tegen deze ondeugd en deze uitroeien voordat deze kan groeien en ernstige schade kan aanrichten.

Deel dit artikel op Facebook als je tegen pesten in al zijn vormen bent.

Lees verder

Heftig

Koppel wat 60 jaar getrouwd was, overlijdt enkele uren na elkaar door Coronavirus

Een Italiaans echtpaar dat al 60 jaar samen was, stierf dinsdag door gevolg van het coronavirus, slechts twee uur uit elkaar.

Volgens de Daily Mail brachten de 82-jarige Severa Belotti en de 86-jarige Luigi Carrara de laatste dagen van hun leven in quarantaine door, zonder dat iemand hen op hun sterfbed kon troosten.

Luca Carrara, zoon van het echtpaar, zegt dat zijn moeder en vader thuis werden opgesloten en geen medische hulp hadden ondanks hoge koorts.

Luigi werd zaterdag naar het ziekenhuis gebracht en een dag later werd zijn vrouw opgenomen. Het paar stierf twee uur na elkaar om 9:15 uur en 11 uur, volgens rapporten.

‘Ze stierven alleen, zo werkt dit virus’, zei Luca.

“Je geliefden worden met rust gelaten en je kunt niet eens afscheid nemen, ze knuffelen, proberen ze wat troost te geven, misschien zelfs een goede leugen als: “alles komt goed “. ”

Luca zelf is momenteel in quarantaine met zijn gezin. Hij klaagde over de omstandigheden in het Bergamo-ziekenhuis waar zijn ouders stierven en zei:

‘Zij (het personeel) weten niet waar ze patiënten moeten plaatsen, waarschijnlijk omdat artsen een selectie maken en de ouderen laten vertrekken.’

Luca zei ook dat hij de lichamen niet kon zien nadat zijn ouders waren gestorven toen ze naar de begraafplaats werden gebracht en binnen enkele dagen zullen worden gecremeerd omdat er “te veel doden” zijn.

Tot dusver zijn in Italië meer dan 800 mensen overleden aan COVID-19, terwijl er meer dan 12.462 bevestigde gevallen zijn.

Experts in de Verenigde Staten waarschuwden deze week dat het totale aantal getroffen Amerikanen 150 miljoen zou kunnen bereiken. President Donald Trump heeft gisteren een verbod ingesteld op inkomende vluchten vanuit Europa, terwijl de VS probeert de verspreiding van het virus voor te zijn.

Rust in vrede voor alle mensen die tot dusver hun leven hebben verloren als gevolg van het coronavirus. We sturen al onze gebeden naar degenen die lijden.
(Bron: Newsner)

Lees verder

Trending